HOME
Home » Cryptocurrency » Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Adakah duit syiling Shiba Inu akan mencecah $ 1? Analisis pakar sebagai token SURGES sebanyak 264% – SHIBA INU telah meningkat lebih daripada 264.9 peratus dalam seminggu menunjukkan dominasi menurun di pasaran sementara harga dogecoin telah menurun berbanding – tetapi adakah coin ini akan mencapai $ 1?

Shiba Inu adalah baka anjing pemburu dari Jepun tetapi peminat cryptocurrency lebih mengenal makhluk ini sebagai wajah duit syiling digital baru. Shiba Inu muncul sebagai salah satu token teratas yang diperdagangkan minggu ini, melampaui dogecoin, memperoleh keuntungan besar minggu ini setelah spekulasi Robinhood yang belum disahkan mungkin bersiap untuk menyenaraikannya.

Nilai syiling Shiba Inu telah mula perlahan turun 1.64 peratus dalam 24 jam terakhir menurut CoinMarketCap.

Platform ini menunjukkan mata wang digital telah melonjak 264.9 peratus dalam tujuh hari terakhir yang merupakan lonjakan paling signifikan dari mana-mana crypto di platform – diikuti oleh Fantom pada 55,96 peratus.

Nilai pasaran untuk altcoin adalah lebih daripada $ 10,947,762,998.

Tetapi adakah altcoin Shiba Inu akan mencecah $ 1? Express.co.uk bercakap dengan pakar cryptocurrency mengenai mata wang digital baru dan adakah ia akan mencapai $ 1.

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Pada masa ini, SHIB menduduki tempat ke-20 di CoinMarketCap dengan banyak pakar cryptocurrency mengaitkan kegembiraan mengenai duit syiling digital dengan minat media sosial baru-baru ini.

CMO platform pertukaran cryptocurrency Gate.io Marie Tatibouet percaya kadar faedah ini dan kenaikan harga tidak mungkin bertahan.

Dia mengatakan kepada Express.co.uk: “Tidak mungkin duit syiling akan mencapai $ 1 kerana itu akan menjadikan Shiba Inu sebagai aset bernilai multi triliun dolar. Saya tidak melihat perkara itu berlaku dalam masa terdekat. ”

Cik Tatibouet menambah gambar Shiba Inu milik Mr Musk adalah salah satu pendorong utama kenaikan harga duit syiling digital berasaskan meme.

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Pakar pelaburan di laman web perbandingan kewangan peribadi, finder.com Danny Butler berkata, mata wang digital telah menikmati pertumbuhan yang luar biasa baru-baru ini.

Butler memberitahu Express.co.uk: “Walaupun Shiba Inu telah menikmati pertumbuhan yang luar biasa akhir-akhir ini, ia masih diperdagangkan pada 0.00002148 yang jauh dari sasaran.

“Oleh itu, sangat tidak mungkin Shiba Inu mendekati $ 1 (sekurang-kurangnya dalam jangka pendek hingga sederhana).”

Dia menambahkan jika koin itu terus meningkat nilainya, akan ada kes yang lebih kuat untuk penggunaan duit syiling meme yang lebih luas di tingkat kerajaan dan pengatur (regalutor).

Shiba Inu telah meningkat lebih dari 8,000 persen pada tahun lalu menurut pakar – tetapi prestasi masa depannya “rentan terhadap turun naik yang melampau” dan oleh itu pelabur harus berhati-hati.

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Luis Carranza, pengasas Fayre Labs mengatakan bahawa secara matematik mustahil untuk duit syiling digital ini mencapai $ 1 “tanpa beberapa peristiwa crypto yang drastik.”

Pakar cryptocurrency memberitahu Express.co.uk: “$ 1 Shiba akan mempunyai kapitalisasi $ 1 Quadrillion. Walaupun pada sepersepuluh sen, modal pasaran akan menjadi 1 trilion, yang mungkin masuk akal tetapi masih melampau.

“Modal pasaran BTC adalah 2T jadi ada kekuatan pasar yang besar. $ 0.01 Shiba tembakan panjang. ”

Carranza menambah bahawa Shiba tidak bernilai dan tidak akan pernah berlaku.

Terdapat cukup infrastruktur dan sokongan untuk penurunan harga secara beransur-ansur dengan banyak lonjakan dan penurunan harga, tambahnya.

Dengan puncak dan titisan seperti itu, wang dapat dihasilkan dengan mata wang digital ini.

Jason Fernandes, penasihat Tecient dan CBO NFT Technologies mengatakan bahawa SHIB tidak akan mencapai $ 1 kerana walaupun keseluruhan capaian pasarannya berkembang lebih cepat daripada yang dijangkakan, ia perlu meningkat banyak kali ganda sebelum mencecah $ 1.

Fernandes memberitahu Express.co.uk: “Tidak seperti Dogecoin, Shiba bahkan tidak mendapat hak istimewa untuk menyebut dirinya sebagai meme-coin kerana banyak masalahnya, setidaknya Doge memiliki blockchain sendiri dan sebenarnya adalah” koin “.

“Sebaliknya, Shiba hanyalah token meme berdasarkan Ethereum tanpa utiliti sebenarnya.” Sumber

Luno: Cryptocurrency Exchange Pertama Yang Diluluskan di Malaysia
Bagaimana Saya Mengesahkan Identiti Saya Dengan Luno?
Cara Menggunakan Dompet (Wallet) Luno Anda

 

Tags :

Related Post to Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan... Read More

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More