HOME
Home » Umum » Adam Back Mengulangi Ramalan Harga Bitcoin USD 100K

Adam Back Mengulangi Ramalan Harga Bitcoin USD 100K

Posted at | Categorised in Umum

Adam Back Mengulangi Ramalan Harga Bitcoin USD 100K

Kemungkinan pelancaran Bitcoin ETF Grayscale dan hiasan BTC daripada pasaran kewangan tradisional boleh mendorong aset itu kepada $100k menjelang akhir 2022, kata Back.

Walaupun pasaran mata wang kripto ditarik balik baru-baru ini, kriptografi British dan penyokong lantang bitcoin – Adam Back – berpendapat aset itu boleh mencecah $100,000 menjelang akhir 2022. Dia juga mengakui bahawa dia terus membeli jumlah BTC dan HODL untuk jangka panjang .

Adam Back Mengulangi Ramalan Harga Bitcoin USD 100K

Adam Back Mengulangi Ramalan Harga Bitcoin USD100K

Sejauh Mana Pun Jatuh, Ia Akan Tetap Bullish Semula

Industri mata wang kripto telah merudum dengan ketara pada minggu lalu, menyebabkan panik di kalangan pelabur dan keraguan sama ada kelas aset dapat mengatasi isunya. Contoh mood kecil ialah Indeks Ketakutan dan Ketamakan Bitcoin, yang turun kepada 7 (tahap yang tidak dapat dilihat sejak awal 2020 apabila COVID-19 menggemparkan dunia).

Bertentangan dengan aliran negatif, Ketua Pegawai Eksekutif firma teknologi blockchain Blockstream – Adam Back – membayangkan masa depan yang cerah untuk mata wang kripto utama, meramalkan penilaian USDnya (Bitcoin) mencecah $100,000 menjelang akhir tahun.

Pada pandangan beliau, kenaikan harga akan dicetuskan jika Suruhanjaya Pertukaran Sekuriti AS meluluskan permohonan ETF BTC Grayscale. Awal bulan ini, syarikat itu menggandakan cita-citanya untuk menukar kepercayaan Bitcoinnya kepada dana dagangan bursa dengan melantik Donald B. Verrilli sebagai penasihat undang-undang tambahan.

Satu lagi sebab mengapa mata wang kripto boleh melonjak kepada $100K tahun ini ialah Back menjangkakan ia akan berkait dengan saham dan pasaran kewangan tradisional.

Selepas itu, British menggambarkan dirinya sebagai “permabull,” mengakui dia terus membeli dan memegang BTC untuk jangka masa panjang. Dia berkata dia tidak menggunakan leverage, dan dengan itu “masa tidak penting.”

Ramalan Terdahulu Adam Back

Dua tahun lalu, Back berkata situasi ekonomi global boleh meningkatkan harga bitcoin kepada $300,000 menjelang 2025. Beliau menjelaskan bahawa pandemik COVID-19 menyebabkan ramai orang bekerja dari rumah, yang menjejaskan industri hartanah dan menjadikan pelaburan hartanah lebih berisiko.

Selain itu, orang ramai mempunyai lebih banyak masa untuk “berfikir tentang nilai wang dan mencari cara untuk memelihara wang,” yang boleh mendorong mereka ke arah bitcoin.

Back juga menafikan spekulasi bahawa dia adalah pencipta misteri aset digital – yang dikenali di bawah nama samaran Satoshi Nakamoto.

Pada April tahun lepas, apabila bitcoin berada dalam jangka masa yang tinggi dan didagangkan sekitar $55,000, Back meramalkan penilaiannya akan mencecah $100K menjelang akhir 2021. Ramalannya tidak menjadi kenyataan walaupun fakta bahawa BTC melonjak pada bulan November kepada semua- masa hampir $70K. Dimitar Dzhondzhorovcryptopotato.com

Mungkin juga menarik minat anda…

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Cara Membeli Bitcoin Dengan Luno

Luno: Cryptocurrency Exchange Pertama Yang Diluluskan di Malaysia

Deposit Transfer Bank Untuk Pelanggan Luno Di Malaysia

Mengapa Luno Perlu Mengesahkan Identiti Anda?

Bagaimana Saya Mengesahkan Identiti Saya Dengan Luno?

Bagaimana Nak Beli Dan Jual Bitcoin Di Malaysia?

Adakah Saya Sudah Terlewat Untuk Membeli Bitcoin?

Majoriti Pengurus Dana Crypto Melihat Bitcoin Cecah $100K Menjelang Akhir Tahun 2022

Majoriti Pengurus Dana Crypto Melihat Bitcoin Cecah $100K Menjelang Akhir Tahun 2022

Bagaimana Nak Beli Dan Jual Bitcoin Di Malaysia?

Adam Back Mengulangi Ramalan Harga Bitcoin USD 100K

 

No comment for Adam Back Mengulangi Ramalan Harga Bitcoin USD 100K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Adam Back Mengulangi Ramalan Harga Bitcoin USD 100K

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Posted at

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar – Pemasaran affiliate membantu anda buat duit dalam talian dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan orang lain. Ia... Read More

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno

Posted at

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno – Ingin mendapat ganjaran dalam Bitcoin secara percuma kerana merujuk rakan dan keluarga anda kepada Luno? Hebat! Dalam... Read More

Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000

Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000, Inilah Masanya

Posted at

Seorang penganalisis kripto telah membentangkan analisis 39 bulan yang boleh menentukan bila harga XRP akan meningkat ke paras tertinggi baharu sepanjang masa. Analisis menandakan... Read More

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH

Posted at

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH Salam, Setiap 21hb adalah hari yang gembira buat semua슠pengguna simkad Tone Wow슠yang aktif.... Read More

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baik untuk menjalankan perniagaan di eBay.

Posted at

Pengenalan kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baharu dan lebih baik untuk menjalankan perniagaan secara global di eBay. PENTING! Semua penjual baharu dan... Read More