HOME
Home » Cryptocurrency » 7 Altcoin Terbaik Yang Menjadikan Anda Jutawan Pada Tahun 2022

7 Altcoin Terbaik Yang Menjadikan Anda Jutawan Pada Tahun 2022

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

7 Altcoin Terbaik Yang Menjadikan Anda Jutawan Pada Tahun 2022

Hype yang semakin meningkat untuk dunia cryptocurrency mencadangkan 7 altcoin terbaik yang akan menjadikan anda jutawan. Walaupun cryptocurrency ini mungkin tidak pernah mencapai ketinggian yang sama dengan Bitcoin, mereka masih merupakan altcoin terbaik yang berpotensi.

Sekarang, mari kita lihat altcoin terbaik yang akan menjadikan anda kaya menjelang tahun 2022.

Fox Finance (FOX)

Fox Finance (FOX) juga merupakan salah satu altcoin terbaik dan token automatik Binance Smart Chain yang memberi ganjaran kepada pemegangnya. Dengan kunci empat tahun yang berterusan, 6% dari setiap urus niaga diperuntukkan kepada kecairan, dan selebihnya 6% diperuntukkan kepada setiap pemegang kepentingan. Melalui platform advokasi FOXES IN ACTION, platform ini berharap dapat mewujudkan ekosistem dan komuniti kesedaran yang fokus pada pemuliharaan hidupan liar.

FOX terdesentralisasi, yang bermaksud manipulasi pasaran tidak mungkin dilakukan, dan pelabur dapat mengawal mata wang mereka dan dana hanya selamat. Selain itu, FOX disenaraikan di Binance, yang memberikan yuran gas sifar dan pertukarannya tidak lama lagi.

Pada masa ini, FOX diperdagangkan pada $ 0.00000001 dengan jumlah dagangan $ 75,319.74 dalam 24 jam terakhir. Menurut CoinMarketCap, Fox Finance telah jatuh kepada 20.46% dalam sehari. Oleh itu, sekiranya pelabur hebat dalam pelaburan maka mereka akan memilih Fox Finance (FOX).

Oleh kerana harga FOX telah menurun, ada peluang yang baik untuk mendapatkannya kembali. Sekiranya pengguna melabur $ 10 dalam FOX hari ini, maka ia mungkin mendapat keuntungan. Kerana, apabila harga FOX meningkat menjadi $ 0.5 atau $ 1 tahun ini, maka itu akan menjadi keuntungan besar. Oleh itu, jika anda merasakan FOX adalah pelaburan yang baik tahun ini, maka ada banyak kemungkinan anda akan menjadi jutawan pada tahun 2022.

7 Altcoin Terbaik Yang Menjadikan Anda Jutawan Pada Tahun 2022

7 Altcoin Terbaik Yang Menjadikan Anda Jutawan Pada Tahun 2022

Bafe (BAFE)

Altafe Bafe terbaik seterusnya adalah token DeFi yang dilancarkan oleh komuniti & adil. Dev membakar semua token pasukannya. Ia mempunyai Static Rewards, LP Acquisition, Automatically Burn. Subyektiviti kerugian tidak kekal daripada meletakkan LP (penyedia kecairan) dalam penjana ganjaran pertanian adalah salah tanggapan umum dengan purata APY yang berat.

LP automatik adalah sos rahsia $ BAFE. Platform ini mempunyai fungsi yang berfungsi sebagai pelaksanaan bermanfaat dua arah untuk pemegang. Lebih-lebih lagi, setiap perdagangan LP Automatik menyumbang kepada penjanaan mudah tunai automatik yang terdapat dalam PancakeSwap LP. Pemegang RFI Static Rewards memperoleh ganjaran pasif melalui pantulan statik sambil melihat baki Bafe.io mereka berkembang tanpa had. Keselamatan Rancangan langkah demi langkah untuk memastikan keselamatan yang lengkap.

Menurut CoinMarketcap, harga BAFE semasa melebihi $ 0.00000001 dengan jumlah dagangan 24 jam $ 46,637.65. Selain itu, BAFE turun 32.76% dalam 24 jam terakhir. Oleh kerana harga BAFE berada pada tahap rendah, pelabur boleh melaburkan sejumlah kecil di BAFE. Apabila harganya naik sedikit, ia akan menghasilkan keuntungan yang besar. Lebih-lebih lagi, BAFE mempunyai semua kemungkinan untuk meningkat tahun ini. Oleh itu, jika para pelabur berpendapat bahawa BAFE adalah pelaburan yang baik, maka terdapat peluang besar untuk mencium keuntungan besar pada tahun 2022.

Carillonium Finance (CAROM)

Carillonium Finance (CAROM) adalah token berasaskan komuniti pada rantaian pintar Binance yang bertujuan untuk menjadi lebih deflasi. Carillonium memungut cukai transaksi 7%, dengan 5% menjadi mudah tunai dan 2% selebihnya dikenakan kepada pemegang CAROM. Penyusun karom juga dapat menerima BUSD sebagai hadiah dari Carillonium.

Selain itu, dompetnya dikenali sebagai dompet Carillonium Finance. Ini adalah aplikasi digital, di mana anda boleh menyimpan / menyimpan kewangan Carillonium anda tanpa ragu kerana sangat selamat. Secara teknikal, ia serupa dengan bank. Setelah mata wang dikreditkan di bank, aplikasi akan memaparkan jumlah yang telah anda kreditkan ke akaun.

Harga dagangan semasa CAROM adalah kurang dari $ 0.000000000004 dengan jumlah dagangan 24 jam $ 821.53, menurut CoinGecko. Selain itu, pembiayaan Carillonium turun 15.18% dalam 24 jam terakhir. Sekiranya pelabur menganggap token ini sebagai pelaburan yang baik, maka ada kemungkinan trend tersebut boleh berubah dan menghasilkan keuntungan. Token mempunyai kebarangkalian yang tinggi untuk mencapai ATH baru tahun ini. Oleh itu, jika pelabur yakin bahawa token ini akan menghasilkan keuntungan, mereka mungkin berpeluang menjadi jutawan pada tahun 2022.

FREE Coin (FREE)

FREE Coin (FREE) adalah duit syiling yang sesuai untuk permulaan dalam crypto. Koin FREE termasuk harga perkenalan yang rendah sehingga potensi pertumbuhan yang nyata, komuniti yang ramah untuk menyokong peniaga, dan pelbagai pertukaran dan dompet.

Pada masa menulis analisis harga Coin (FREE), FREE diperdagangkan pada $ 0,000002 dengan jumlah dagangan 24 jam $ 540,067. Harga FREE telah meningkat sebanyak 17.62% dalam 24 jam terakhir.

Sekiranya anda adalah starter maka Coin FREE adalah coin yang sesuai untuk belajar mengenai perdagangan dengan risiko kewangan yang sangat rendah. Juga untuk pengguna crypto yang berpengalaman, ia menyediakan pelbagai dompet crypto semasa anda. Coin FREE dilancarkan oleh sekumpulan kecil sukarelawan yang berpusat di Eropah dan Asia pada April 2018. Pada masa ini, Coin FREE boleh diperdagangkan di CoinTiger, BitForex, Gate.io, HitBTC, dan Uniswap (V3).

SHIB INU (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) adalah cryptocurrency terdesentralisasi yang dibuat pada bulan Ogos 2020. SHIB adalah cryptocurrency baru yang telah mengambil alih beberapa pasaran Dogecoin. 50% bekalan tokennya terkunci di Uniswap dan 50% yang lain dibakar oleh Vitalik Buterin. Dia membakar 90% syiling SHIBnya, membakar token menyebabkan bekalan berkurangan dan harganya cenderung naik. Anda boleh membeli Ethereum (ETH) dan menukarnya menjadi SHIB.

Pada saat penulisan analisis harga Shiba Inu (SHIB) ini, SHIB diperdagangkan pada $ 0,000006 dengan jumlah dagangan 24 jam $ 725,565,155. Harga SHIB telah meningkat sebanyak 7.79% dalam 24 jam terakhir.

SHIB adalah “DOGECOIN KILLER” dan ia akan disenaraikan di ShibSwap pertukaran terdesentralisasi mereka sendiri. SHIBA INU semasa berdagang di Binance, Huobi Global, OKEx, FTX, dan Hotcoin Global.

SafeMoon (SAFEMOON)

SafeMoon (SAFEMOON) adalah salah satu cryptocurrency terbaru, yang melanda pasaran pada tahun 2021. SafeMoon adalah pendekatan yang didorong oleh masyarakat untuk sistem kewangan yang terdesentralisasi. SafeMoon mempunyai tiga fungsi yang berlaku selama setiap perdagangan: refleksi, pemerolehan LP, dan pembakaran.

Pada saat menulis analisis harga SafeMoon (SAFEMOON) ini, SAFEMOON diperdagangkan pada $ 0,000003 dengan jumlah dagangan 24 jam $ 8,224,526. Harga SAFEMOON telah meningkat sebanyak 7.99% dalam 24 jam terakhir.

SafeMoon merancang untuk membina pertukaran Token Non-fungible (NFT). Pencipta SafeMoon mengatakan bahawa mereka ingin menyelesaikan beberapa masalah seperti turun naik harga yang biasa berlaku dalam cryptocurrency lain.

Sekiranya peniaga menjual SafeMoon, mereka mesti membayar yuran 10%. Oleh itu, orang ramai digalakkan untuk mematuhi SafeMoon daripada merasa tertekan untuk menjual. Pembangun SafeMoon membakar token secara manual secara berkala. SafeMoon boleh dibeli di PancakeSwap dan Bitmart.

Zeppelin DAO (ZEP)

Altcoin terbaik terakhir dari senarai adalah Zeppelin DAO (ZEP) adalah token komuniti hasil automatik generasi seterusnya. Token ini mengembangkan tulang belakang Ekosistem Zeppelin yang berkembang merangkumi Tata Kelola Komuniti yang luas dan platform IDO. Kecairan dikunci secara automatik semasa pelancaran.

Pada masa penulisan analisis harga Zeppelin DAO (ZEP) ini, ZEP diperdagangkan pada $ 0.00000001 dengan jumlah dagangan 24 jam $ 62,028. Harga ZEP telah meningkat sebanyak 12.20% dalam 24 jam terakhir.

ZEP telah disenaraikan di beberapa bursa crypto. Lebih-lebih lagi, seperti cryptos utama lain, ZEP tidak boleh dibeli secara langsung dengan wang tradisional. Kita boleh membeli duit syiling ZEP dengan mudah dengan membeli Bitcoin dari mana-mana bursa popular dan memindahkan ke bursa di mana ZEP dapat berdagang. Pada masa ini, ZEP berdagang di PanCakeSwap. Sekiranya para pelabur berpendapat bahawa ZEP adalah pelaburan yang baik, maka akan ada peluang tinggi untuk menjadi jutawan

Penafian: Pendapat yang dinyatakan dalam carta ini adalah pendapat penulis semata-mata. Ia tidak ditafsirkan sebagai nasihat pelaburan.

Teruskan membaca…

Cara buat duit dengan Altcoin
Melabur dalam bitcoin
Cara membeli bitcoin
Buat duit dengan Remitano
Cara membelanjakan bitcoin
Cara membuka akaun Bittrex Globle
Cara membeli bitcoin dengan kad kredit
10 Cryptocurrency Terbaik Untuk Beli Dan HODL Hari Ini
Panduan Cryptocurrency Bagi Newbie | Apakah Strategi HODL?
DOGECOIN Dan ETHEREUM Memimpin Pasaran Crypto Tiba-tiba Kembali
Asas Cryptocurrency dan Bitcoin Yang Anda Perlu Tahu
5 Perkara Tentang Cryptocurrency Yang Harus Tahu
Cryptocurrency Dan Penipuan (Scam), Apa Yang Anda Perlu Tahu?
Bagaimana Anda Boleh Mendapatkan Bitcoin?

Tags :

Related Post to 7 Altcoin Terbaik Yang Menjadikan Anda Jutawan Pada Tahun 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan... Read More

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More