HOME
Home » Cryptocurrency » Bagaimana Harga REQ Crypto Melonjak Dari $ 0.35 hingga $ 5 Sebelum 2025

Bagaimana Harga REQ Crypto Melonjak Dari $ 0.35 hingga $ 5 Sebelum 2025

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Bagaimana Harga REQ Crypto Melonjak Dari $ 0.35 hingga $ 5 Sebelum 2025.

Request Network (REQ) crypto telah meletup dan beberapa pelabur tertanya-tanya mengapa ia naik. Altcoin telah meningkat sekitar 50 peratus dalam 24 jam terakhir untuk diperdagangkan pada sekitar $ 0,35. Jumlahnya meningkat lebih daripada 400 peratus sejak seminggu yang lalu. Apakah ramalan harga crypto REQ?

Walaupun tidak ada kekurangan cryptocurrency untuk dilaburkan, tidak semuanya akan menjadi pelaburan yang baik. Sebilangannya dikaitkan dengan projek yang berusaha menyelesaikan masalah besar bagi dunia, sementara banyak yang hanya gurauan yang mungkin tidak bertahan lama. Untuk mengukur sama ada token REQ boleh menjadi pelaburan yang baik, anda perlu menilai ramalan harganya dan juga memahami projeknya.

Bagaimana Harga REQ Crypto Melonjak Dari $ 0.35 hingga $ 5 Sebelum 2025

Bagaimana Harga REQ Crypto Melonjak Dari $ 0.35 hingga $ 5 Sebelum 2025

Apa itu crypto Network Request Network (REQ) dan bagaimana ia berfungsi?

Request Network adalah syarikat blockchain yang berfokus pada pembayaran yang setanding dengan Ripple, Stellar Lumens, dan Alchemy Pay. Ia menawarkan perkhidmatan penginvoisan berasaskan blockchain yang mempermudah permintaan dan penerimaan pembayaran. Token REQ digunakan untuk mengakses perkhidmatan Rangkaian Permintaan.

Mengapa harga REQ naik

Lonjakan terbaru crypto dikaitkan dengan beberapa faktor. Pertama, token REQ melonjak mengikuti penyenaraian Coinbase. Token REQ mula diperdagangkan di Coinbase pada 12 Ogos. Peminat gembira kerana crypto akan menikmati pendedahan pelabur yang ketara, yang dapat meningkatkan permintaan dan nilainya. Sebagai pertukaran crypto terbesar di A.S., Coinbase telah menjadi platform kegemaran para pelabur institusi untuk membuat pembelian crypto mereka yang besar.

Pelabur juga teruja dengan perjanjian Request dengan Fuse Network. Baru-baru ini, Request mengumumkan bahawa perniagaan yang menggunakan platform pembayaran Fuse akan menggunakan alat invois automatiknya untuk menjimatkan masa dan kos dalam memproses pembayaran.

Pengumuman tonggak transaksi Request telah mendorong lebih banyak minat dalam token REQ sebagai pelaburan. Request Network baru-baru ini menunjukkan jumlah transaksi berjumlah $ 100 juta dan menjangkau lebih dari 600 pelanggan perniagaan.

Berapa banyak token kripto REQ yang ada dan bekalannya dibatasi?

Bagi pelabur yang mencari cryptocurrency dengan persediaan token yang ditutup yang menawarkan perlindungan automatik terhadap inflasi, Request crypto patut dilihat. Terdapat kurang dari 1 bilion token REQ dalam edaran dan itu adalah bekalan maksimum.

Adakah REQ crypto pelaburan yang baik?

Sebab utama anda mungkin berminat dengan ramalan harga token REQ adalah untuk menilai sama ada crypto adalah pelaburan yang baik. Pertama, sebilangan pelabur telah menjana wang dengan mata wang kripto memandangkan keuntungannya melebihi 1,000 peratus pada tahun 2021.

Hasil terbaik adalah bagi mereka yang membeli semasa harga rendah pada bulan Mac 2020 ketika harga REQ jatuh ke tahap harga terendah sepanjang masa. Pelabur tersebut telah melihat wang mereka meningkat lebih daripada 7,400 peratus pada harga REQ semasa.

Adakah pelabur masih boleh menggunakan token REQ untuk memberikan pulangan yang baik pada masa akan datang? Peminat crypto nampaknya mempunyai peluang pertumbuhan yang luar biasa di masa hadapan. Ini adalah kerana berkaitan industri penginvoisan elektronik yang bernilai $ 4.6 bilion pada tahun 2019 dan akan mencapai $ 24.7 bilion pada tahun 2027.

Ramalan harga Request Network’s (REQ)

Walaupun harga REQ melambung tinggi akhir-akhir ini, token tersebut masih diperdagangkan 70 peratus di bawah paras tertinggi sepanjang masa $ 1.18. Itu mungkin kelihatan menarik bagi pelabur yang mungkin ingin membeli semasa harga rendah. Walau bagaimanapun, pelabur ingin mengetahui apa (harga) yang mungkin dibawa oleh REQ di masa depan.

Sepanjang tahun lalu, keuntungan crypto rata-rata 50 peratus sebulan. Agar crypto kembali ke puncak $ 1.18 sebelum akhir 2021, ia perlu memperoleh 35 peratus setiap bulan secara kompaun dalam tempoh yang tinggal. Walaupun kripto hanya naik pada kadar 5 peratus sebulan secara kompaun, harga REQ mungkin bernilai $ 5 sebelum 2025.

Semasa menilai ramalan harga REQ, ada baiknya diingat bahawa kenaikan pesat crypto baru-baru ini boleh menyebabkan penjualan jangka pendek kerana sebilangan pelabur bergegas untuk mengambil keuntungan awal.

Bagaimana dan di mana saya boleh membeli token Rangkaian Permintaan (REQ)

Sekiranya anda terkesan dengan ramalan harga crypto REQ untuk jangka masa panjang, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk membelinya. Selain Coinbase, anda juga boleh membeli token REQ di Bitfinex dengan dolar A.S. Anda boleh menukar Bitcoin, Ethereum, dan cryptocurrency lain menjadi token REQ di KuCoin, Binance, Huobi, dan Gate.

Semua pendapat penulis adalah pendapat mereka sendiri dan bukan merupakan nasihat kewangan dengan cara apa pun. Tidak ada yang diterbitkan oleh Semakan Online yang merupakan cadangan pelaburan, dan data atau Kandungan yang diterbitkan oleh Semakan Online tidak boleh digunakan untuk sebarang aktiviti pelaburan.

Semakan Online sangat mengesyorkan agar anda melakukan penyelidikan sendiri dan / atau bercakap dengan profesional pelaburan yang berkelayakan sebelum membuat sebarang keputusan kewangan.

Teruskan membaca…

10 Cryptocurrency Teratas Yang Harus Diperhatikan Untuk Melabur Pada 2021
Panduan Pemula Untuk Strategi Perdagangan Cryptocurrency
Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021
LUNO – Saya membuat kesilapan semasa menghantar cryptocurrency, apa yang boleh saya lakukan?
10 Cryptocurrency Terbaik Untuk Beli Dan HODL Hari Ini
Panduan Cryptocurrency Bagi Newbie | Apakah Strategi HODL?
Mengapa Luno Perlu Mengesahkan Identiti Anda?
Cara Menggunakan Dompet (Wallet) Luno Anda
Bagaimana Saya Mengesahkan Identiti Saya Dengan Luno?
Cara Mencari Pertukaran Bitcoin Terbaik (Exchange)
Buat Duit Dengan Remitano
Token XRP Ripple Nampak Siap Sedia Break Out
Ripple XRP Melangkah Lebih Lanjut Semasa Paus Menjual
Cardano Menghadapi Rintangan Sebelum Puncak Baru Sepanjang Masa (All-Time High)

Ethereum Nampaknya Bersedia untuk Kembali Ke $4,000

 

Tags :

Related Post to Bagaimana Harga REQ Crypto Melonjak Dari $ 0.35 hingga $ 5 Sebelum 2025

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan... Read More

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More