HOME
Home » Bisnes » Bisnes Online Paling Laku Yang Boleh Anda Lakukan Sekarang!

Bisnes Online Paling Laku Yang Boleh Anda Lakukan Sekarang!

Posted at | Categorised in Bisnes

Bisnes Online Paling Laku – Jom kita kaji apakah produk terlaris dalam talian sebelum anda memululakan bisnes online. Jika anda ingin memulakan bisnes online adalah sangat bagus jika produk yang ingin anda jual mempunyai peminat dan permintaan yang banyak. Tidak dinafikan di zaman serbacanggeh ini anda boleh menjual apa saja di internet, tetapi sangat menguntungkan jika anda memilih produk yang paling laris di pasaran offline mahu pun online.

Yang menjadi masalahnya sekarang ialah bagaimana mahu mengetahui produk yang paling dicari di pasaran sekarang? Ada pelbagai cara yang boleh anda lakukan termasuklah melihat trend di internet, contohnya mengkaji penjualan produk yang paling laris yang sering di paparkan di laman sosial seperti tiktok, instragram mahupun facebook.

Anda juga harus membuat kajian produk paling laris di kedai-kedai online seperti Shopee, Lazada dan sebagainya.

Lihat perniagaan paling laris dan tidak pernah tepu di sini.

Bagi mendapatkan gambaran umum tentang bisnes paling laku di internet jom kita bincangkan di sini. Dari beribu-ribu jenis produk yang laku  di pasaran kita pilih beberapa produk yang terbaik dan paling laku di kedai online:

Produk Fesyen Paling Banyak Di Cari Secara Online

Untuk menjual produk fesyen, pilihlah produk fesyen bagi wanita. Tidak dinafikan wanita paling banyak membuat belian secara online pakaian mereka ini termasuklah pembelian tudung yang menunjukkan volum belian yang terlalu tinggi di Shopee (lihat di sini).

Tudung Lily Sarung Exclusive Awning Scuba dari kedai borongtudung membuat jualan sebanyak 23,700 helai pada harga RM12.90 hingga RM14.90

Yang mengejutkan, khadijahcollection01 dengan tajuk [HOT SELLING NO.1 🔥] (MURAH) Bawal Tudung Cotton Voile Bidang 45 / Bawal cotton / Tudung Bawal / Tudung Murah PART 1 berjaya menjual sebanyak 148,700 helai tudung pada harha RM3.78, bayangkan jika kedai ini mengambil keuntungn hanya seringgit sehelai, keuntungan yang dijana ialah RM148,700.

Cuba anda kaji kedai ini ada berapa banyak item yang mereka promosikan di shopee sahaja? Pasti anda teruja.

Ketahui RAHSIA BESAR seorang peniaga tusung yang membuat keuntungan RM15,000 sebulan di sini.

 

Produk kecantikan juga sangat laris di internet

Fokus produk kecantikan ini sekali lagi tertumpu kepada wanita, bayangkan jika anda menjual produk kecantikan ini dan rajin mempromosikannya di internet, anda boleh lakukan secara sambilan atau sepenuh masa TANPA membebankan dan tidak perlu meninggalkan kerjaya hakiki anda.

Cuba follow meirakechikk, kami tertarik dengan gaya yang bersaja beliau menjual produk kecantikan dan kesihatan tanpa mengganggu tugasnya sebagai seorang guru PASTI.

Bisnes Online Paling Laku

Kredit: Meira Mustaffa

 

Produk kecantikan dan kosmetik ada pelbagai jenis yan tidak terbilang banyaknya. Anda boleh membuat kajian sendiri di Shopee dan sebagainya.

Produk Herba untuk Kesihatan

Setiap orang inginkan kesihatan yang baik, tidak hairanlah produk ini kesihatan menjadi bisnes online paling laku dan mendapat permintaan tinggi di pasaran. Ada terlalu banyak variasi produk kesihatan yang di jual di internet.

Setiap produk menawarkan penjagaan kesihatan yang berbeza ada produk herba untuk rawatan, menjaga kesihatan, dan juga daya hidup dan sebagainya.

Contohnya kedai goodserv menjual Kunyit Hitam – Black G Nutrima by Mardi 30 Kapsul Penawar Sakit dan mendapat 1,600 jualan dari salah satu promosi mereka.

Pautan penting untuk anda baca:

19 Idea perniagaan online

Related Post to Bisnes Online Paling Laku Yang Boleh Anda Lakukan Sekarang!

memulakan perniagaan tudung

23 Kelebihan Bisnes Tudung Secara Online

Posted at

Jom kita semak 23 Kelebihan Bisnes Tudung Secara Online! Sila ambil perhatian bahawa data yang disediakan dalam artikel kelebihan bisnes tudung secara online ini... Read More

memulakan perniagaan tudung

Bagaimana Memulakan Perniagaan Tudung Yang Berjaya?

Posted at

Bagaimana Memulakan Perniagaan Tudung Yang Berjaya? Tudung telah menjadi simbol pemerkasaan, fesyen, dan identiti budaya bagi jutaan wanita Islam di seluruh dunia. Akibatnya, permintaan... Read More

Panduan Memulakan Bisnes Tudung Anda Sendiri

Panduan Memulakan Bisnes Tudung Anda Sendiri

Posted at

Panduan Langkah demi Langkah Memulakan Bisnes Tudung Anda Sendiri. Industri bisnes tudung semakin berkembang sejak beberapa tahun, dengan semakin ramai wanita memilih pilihan fesyen... Read More

7 Cara Meningkatkan Blog Perniagaan Anda

7 Cara Meningkatkan Blog Perniagaan Anda

Posted at

7 Cara Meningkatkan Blog Perniagaan Anda – Apabila dilakukan dengan betul, blog perniagaan boleh memasarkan syarikat anda, menarik pelanggan baharu dan meletakkan anda sebagai... Read More

Jual Barang Lama Anda Secara Online

Posted at

Tapak pasaran peer-to-peer dalam talian telah memudahkan individu persendirian untuk menjual barangan yang tidak diingini dengan cepat. Sama ada di eBay, Craigslist, Facebook Marketplace,... Read More