HOME
Home » Cryptocurrency » Buat Duit Dengan Remitano

Buat Duit Dengan Remitano

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Buat Duit Dengan Remitano.

Program Remitano Ambassador | Jadilah Duta Remitano dengan pendapatan menarik sehingga 2000 USD setiap bulan.

Buat pertama kalinya, Remitano merasa bangganya untuk melancarkan program Remitano Ambassador dengan tujuan menyebarkan dan mengembangkan komuniti penyayang crypto. Adakah anda seseorang yang tidak tahu mengenai crypto?

Atau mungkin anda sudah mengetahui mengenai cryptocurrency tetapi masih mahu mengetahui lebih lanjut dan mengesyorkannya kepada orang di sekitar anda? Kemudian, Program Duta Remitano pasti sesuai untuk anda!

Jadilah Duta Remitano untuk menyertai mereka dalam misi mereka untuk membawa cryptocurrency ke dalam kehidupan seharian berjuta-juta orang di seluruh dunia.

Bagaimana cara mendaftar untuk program Buat Duit Dengan Remitano ini?

Untuk mengikuti program ini, anda mesti menjadi pencipta kandungan (content) yang bersemangat dan mempunyai sekurang-kurangnya 3,000 pengikut di salah satu daripada empat rangkaian sosial berikut: Facebook, Insragram, YouTube dan Tiktok.

Anda perlu meluangkan masa untuk membuat sekurang-kurangnya 2 kandungan berkualiti dalam 1 bulan di rangkaian sosial termasuk Facebook, Instagram, YouTube dan Tiktok. Arahan terperinci akan dinyatakan di bawah.

Apakah faedah menjadi Duta Remitano?

Anda akan menerima pendapatan bulanan untuk kandungan (content) berkualiti yang anda buat mengenai Remitano dan membaginya di rangkaian sosial yang anda daftarkan dengan kami.

Anda akan mendapat komisen menarik sehingga 40% dari Program Rujukan Remitano.

Di samping itu, anda juga berpeluang memenangi bonus untuk “kandungan kreatif paling cemerlang” untuk Duta yang dipilih oleh Remitano setiap bulan.

Anda akan mendapat peluang yang jarang-jarang berlaku untuk bergabung dan bekerjasama dengan Remitano dalam jangka masa panjang.
Maklumat pendapatan dan bonus akan dinyatakan di bawah.

Bagaimana pengiraan pendapatan dari program Ambassador Remitano?

Pendapatan Remitano Ambassador dibayar dalam USDT melalui dompet Remitano, termasuk 2 bahagian: pendapatan bulanan tetap dan bonus bulanan. Sekiranya anda tidak tahu apa itu USDT, ketahui lebih lanjut mengenai USDT di sini.

Pendapatan tetap dikira berdasarkan jumlah pengikut duta yang sesuai dengan platform rangkaian sosial duta besar. Tahap pendapatan tetap dibayar kepada duta dengan sekurang-kurangnya 2 kandungan yang diluluskan dalam 1 bulan.

Bonus Bulanan akan diberikan kepada duta dengan kandungan berkualiti tertinggi seperti yang dipilih oleh Remitano. Perincian ada di bahagian seterusnya.

Setiap duta akan memilih salah satu daripada empat rangkaian sosial yang mereka miliki untuk mendaftar untuk program ini – Facebook, Instagram, YouTube dan Tiktok.

Pendapatan tetap mengikut bulan

1. Saluran Facebook / Instagram

Pendapatan akan dikira berdasarkan jumlah pengikut profil peribadi atau halaman peminat duta (hanya memilih 1 daripada 2 orang). Sekiranya anda menggunakan fanpage, anda mesti dapat membuktikan bahawa anda adalah pemilik laman peminat.

Buat Duit Dengan Remitano

Format kandungan:

-Post: sertakan post teks atau Posting gambar dengan caption teks.

-Video: Sertakan video yang dimuat naik terus ke Facebook / Instagram, sekurang-kurangnya dua minit dengan salah satu resolusi berikut: 720 X 1280, 1920 X 1080 dan nisbah aspek 1: 1 atau 16: 9.

2. Saluran YouTube

Pendapatan akan dikira berdasarkan jumlah pelanggan (saluran pelanggan) duta.

Buat Duit Dengan Remitano

3. TikTok

Pendapatan akan dikira berdasarkan jumlah pengikut (pengikut saluran) duta.

Bonus untuk kandungan berkualiti tinggi setiap bulan

390 USDT / bulan untuk 3 isi yang dipilih oleh Remitano sebagai yang terbaik. Hadiah akan dibahagi sama rata antara 3 pengarang yang berbeza. Anugerah ini sah apabila jumlah kandungan yang disiarkan dan diluluskan dalam sebulan lebih besar daripada atau sama dengan 30.

400 USDT / bulan dibahagi sama antara 5 duta Besar dengan jumlah tontonan video terbanyak yang diterbitkan di YouTube dalam sebulan. Hadiah berkenaan untuk video dengan sekurang-kurangnya 8,000 tontonan.

Apa kandungan yang boleh saya buat mengenai Remitano?

Catatan yang berkelayakan mesti memastikan kandungan dan format:

a. Kandungan yang dicadangkan:

Anda boleh membuat hampir semua perkara mengenai Crypto, Bitcoin, cryptocurrency tetapi mesti menyebut Remitano, beberapa contoh yang dicadangkan seperti:

Ulasan produk dan tutorial mengenai Remitano.

Kongsi kandungan baru yang dihasilkan oleh pautan Remitano di sini atau pautan permainan mini yang sedang berlangsung di sini

Kandungan yang berkaitan dengan menjana wang dalam talian (MMO), pekerjaan dalam talian yang menyebut Remitano.

Tips terbaik untuk berdagang crypto sambil menyebut Remitano.

Pengetahuan Crypto, berita, analisis pasaran, analisis teknikal mengenai Crypto.

Gambar meme lucu mengenai Crypto dan sebagainya.

b. Format:

Elemen kandungan yang diperlukan:

Logo Remitano [pautan] muncul di gambar cover atau sepanjang video.

Pautan rujukan anda muncul dalam teks kandungan di Facebook atau kapsyen video di YouTube dan Facebook.

2 hashtag #Remitano #RemitanAmbassador mesti muncul dalam teks catatan di Facebook atau kapsyen video di YouTube, Facebook atau Tiktok.

Bilakah saya akan menerima pendapatan bulanan saya?

Duta akan menghantar kandungan ke Remitano sebelum 25 haribulan setiap bulan. Pendapatan akan dipindahkan ke Akaun Remitano anda pada 10 haribulan bulan berikutnya.

Kandungan mesti dikekalkan sekurang-kurangnya 40 hari dari tarikh pengeposan. Sistem akan memeriksa pematuhan anda terhadap peraturan secara rawak. Sekiranya didapati bahawa duta itu melakukan penipuan atau eksploitasi, Remitano berhak untuk berhenti bekerjasama dengan duta dengan segera dan tidak membayar apa-apa pendapatan.

Remitano berhak menolak kandungan jika tidak memenuhi syarat atau kandungannya bertentangan dengan tradisi baik Vietnam, pendapat politik, pendapat agama, atau mengandungi kandungan negatif seperti penipuan, kritikan, fitnah,

Syarat untuk mengekalkan status Remitano Ambassador

Status Remitano Ambassador anda akan disemak setiap 6 bulan dari tarikh anda menjadi Duta Remitano secara rasmi. Untuk kekal sebagai Duta, anda perlu memenuhi syarat berikut:

Kekalkan sekurang-kurangnya 2 kandungan berkualiti tinggi mengenai Remitano setiap bulan selama 6 bulan berturut-turut.

Anda perlu memperkenalkan sekurang-kurangnya 60 pengguna baru yang disahkan KYC untuk bergabung.

Anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 12 transaksi dari pengguna yang anda rujuk dalam 6 bulan pertama untuk menjadi duta Remitano secara rasmi.

Sekiranya anda jelas mengenai program ini, tunggu apa lagi?

Daftar

 

Tags :

Related Post to Buat Duit Dengan Remitano

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan... Read More

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More