HOME

Home » Cryptocurrency » Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Cryptocurrency paling murah untuk pelaburan pada bulan Julai 2021

Pelabur harus ingat bahawa pasaran kripto tidak stabil seperti pasaran saham. Dan pasaran kripto telah bergolak sejak dua minggu yang lalu.

Terdapat ribuan cryptocurrency di dunia dan 2021 setakat ini cukup kaya dengan altcoin yang menjanjikan keuntungan. Oleh itu, mengapa hanya melabur di salah satu daripadanya, apabila anda dapat menambahkan beberapa mata wang di dompet crypto anda.

Pelabur harus ingat bahawa pasaran kripto tidak stabil seperti pasaran saham. Dan pasaran kripto telah bergolak sejak dua minggu yang lalu. Jadi, melabur hanya jika anda sudah bersedia untuk menanggung risikonya.

Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Berikut adalah senarai Cryptocurrency murah untuk pelaburan pada bulan Julai 2021 ini:

SOLANA

Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Cryptocurrency Murah Untuk PelaburanBeli SOLANA

Solana adalah blockchain berskala web yang menyediakan aplikasi dan pasaran yang pantas, selamat, terukur, terdesentralisasi. Sistem ini menyokong 50,000 TPS (Transaksi sesaat) dan Blok Times 400ms. Matlamat utama perisian Solana adalah untuk menunjukkan bahawa ada kemungkinan satu set algoritma perisian menggunakan kombinasi untuk membuat blockchain.

Ini akan membolehkan throughput transaksi dibuat secara berkadar dengan lebar jalur rangkaian yang memenuhi semua sifat blockchain: skalabiliti, keselamatan dan desentralisasi. Tambahan pula, sistem ini dapat menyokong batas atas 710,000 TPS pada rangkaian gigabit standard dan 28,4 juta tps pada rangkaian 40 gigabit.

Komputer INTERNET

Komputer Internet adalah inovasi pada teknologi blockchain biasa. Walaupun cryptocurrency lain seperti Ethereum tertumpu pada teknologi Proof-of-Stake, ICP tidak menggunakan Proof of Work atau Proof of Stake. Sebaliknya, ia menggunakan pertanyaan dan panggilan.

Teknologi revolusioner ini bertujuan untuk menggabungkan kekuatan pemprosesan data berkelajuan tinggi di internet dengan keselamatan dan ketidakpercayaan teknologi blockchain. Komputer Internet dibuat oleh yayasan DFINITY yang mempunyai ratusan ahli pasukan yang mengagumkan.

TRON

Cryptocurrency Murah Untuk PelaburanCryptocurrency Murah Untuk PelaburanBeli TRON

Tron adalah platform terdesentralisasi berasaskan blockchain yang bertujuan untuk membina sistem hiburan kandungan digital global percuma dengan teknologi storan tersebar, dan membolehkan perkongsian kandungan digital yang mudah dan menjimatkan.

SHIBA INU

Cryptocurrency Murah Untuk PelaburanCryptocurrency Murah Untuk PelaburanBeli SHIBA INU

Bermula sebagai token jenaka dan siapa sendiri Dogecoin Killer melonjak sementara altcoin utama jatuh di pasaran kripto. SHIB mendapat perhatian besar dan muncul sebagai salah satu pilihan pelabur yang digemari.

Shiba mencapai tahap tertinggi sepanjang bulan Mei dan sejak itu menjunam dan kekal pada tahap yang hampir sama. Menurut Santiment, alasan Shiba Inu menunjukkan prestasi yang sangat baik pada bulan Mei adalah kerana para pelabur percaya bahawa ini akan menjadi Doge berikutnya.

DECRED

Decred (DCR) adalah cryptocurrency berasaskan blockchain yang dilancarkan pada Februari 2016. Token dan protokol Decred dibuat untuk memudahkan pemerintahan terbuka, interaksi masyarakat, dan dasar pendanaan yang lestari.

Basic Attention Token

BAT cukup konsisten dalam pasaran yang tidak menentu. Pada tahun 2018 dan 2019, harga satu BAT berada dalam julat stabil, melambangkan potensi masa depannya. Untuk kebanyakan bahagian. Basic Attention Token digunakan sebagai token utiliti pada penyemak imbas Brave, yang menyaksikan peningkatan penggunaan sejak 2019. Semua ini menjadikan BAT salah satu kripto yang paling popular.

BitTorrent

Salah satu cryptocurrency tertua dan paling popular, BitTorrent mempunyai lebih daripada 100 juta pengguna setakat ini. Teknologi di sebalik BitTorrent membolehkan pembangun kandungan berinteraksi dengan khalayak mereka, yang membolehkan mereka memperoleh dan menghabiskan cryptocurrency ini tanpa penglibatan pihak ketiga. Terdapat perbincangan yang berlaku bahawa BitTorrent dan Tron akan memulakan usaha baru, yang mengira nilai duit syiling digital ini.

10 Cryptocurrency Terbaik Untuk Beli Dan HODL Hari Ini
Panduan Cryptocurrency Bagi Newbie | Apakah Strategi HODL?
DOGECOIN Dan ETHEREUM Memimpin Pasaran Crypto Tiba-tiba Kembali
Asas Cryptocurrency dan Bitcoin Yang Anda Perlu Tahu
5 Perkara Tentang Cryptocurrency Yang Harus Tahu
Cryptocurrency Dan Penipuan (Scam), Apa Yang Anda Perlu Tahu?
Bagaimana Anda Boleh Mendapatkan Bitcoin?

Daftar menggunakan link ini dan anda akan menerima Bitcoin bernilai RM25.00 apabila anda memasukkan wang ke dalam wallet Luno anda dan membeli atau menjual Bitcoin dengan nilai RM250.

Tags :

No comment for Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency

Posted at

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency. Perkara terburuk yang boleh anda lakukan ialah memasukkan wang anda ke dalam pilihan yang tidak anda ketahui... Read More

Rally Dogecoin 1000 Peratus

Rally Dogecoin 1000 Peratus? Penganalisis Crypto Mengatakan!

Posted at

Rally Dogecoin 1000 Peratus? Penganalisis Crypto Mengatakan Corak Mencerminkan DOGE Dari Breakout April Pakar strategi dan pedagang crypto teratas mengatakan bahawa dalam jangkaan kemungkinan... Read More

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Posted at

Adakah duit syiling Shiba Inu akan mencecah $ 1? Analisis pakar sebagai token SURGES sebanyak 264% – SHIBA INU telah meningkat lebih daripada 264.9... Read More

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto?

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto?

Posted at

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto – Adakah cryptocurrency akan mendominasi dunia? Anda mungkin boleh mengatakan sesuatu seperti itu. Mungkin tidak dalam pengertian dystopian,... Read More

6 Perkara Yang Perlu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency

6 Perkara Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency

Posted at

6 Perkara Yang Perlu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency – Pelaburan cryptocurrency dilihat sebagai salah satu strategi yang paling menguntungkan pada tahun 2021. Oleh kerana... Read More