HOME

Home » Cryptocurrency » Dogecoin Jatuh Selepas Penampilan SNL Elon Musk

Dogecoin Jatuh Selepas Penampilan SNL Elon Musk

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Dogecoin Turun Selepas Penampilan SNL Elon Musk. Ini adalah Peringatan untuk ‘Jual Berita.’

Mata wang cypto berasaskan Meme Dogecoin jatuh selepas persembahan CEO Tesla Elon Musk yang mengadakan Saturday Night Live. Ini, merupakan pelajaran yang menyakitkan bagi pelabur cryptocurrency baru bahawa dalam pasaran pelabur akan “buy on roumers and sell on news”.

Dogecoin Jatuh Selepas Penampilan SNL Elon Musk

Dogecoin Jatuh Selepas Penampilan SNL Elon Musk

Dogecoin turun 36% pada perdagangan pagi Ahad, jatuh kepada 46 sen, sebelum naik kembali ke 50 sen pada pagi Isnin.

Terdapat beberapa lelucon Dogecoin pada Sabtu malam hingga Ahad pagi. Musk mula bergurau itu adalah hadiah Hari Ibu untuk ibunya Maye. Dalam sketsa mengenai Old West Musk yang dicadangkan, mata wang kripto mungkin lebih baik daripada sistem kewangan yang berlaku pada masa itu — emas, digali keluar, dan ditukarkan dengan wang kertas hijau.

Masalah bagi pelabur Doge mungkin berada di segmen Pertunjukan Akhir ketika Musk muncul sebagai pakar kewangan Lloyd Ostertag untuk menjelaskan Dogecoin. Setelah pertukaran dengan tuan rumah Michael Che dan Colin Jost, cuba menjelaskan apa itu Dogecoin, Ostertag memutuskan “ia adalah hustle.”

Dogecoin bermula tahun ini dengan pecahan satu sen. Pada harga 46 sen, kripto masih meningkat hampir 10.000% tahun ini, yang memberikan ketawa kepada pelabur Dogecoin awal.

Ke depan, peniaga crypto boleh menjangkakan akan mengalami banyak turun naik. Tidak ada seorang pun, termasuk Musk, yang membaca di mana Dogecoin akan didagangkan untuk jangka panjang.

Bagi syarikat Elon Musk, Tesla, ia mendapat banyak liputan berita percuma termasuk banyak video dalam talian yang dipaparkan yang menunjukkan Cybertruck baru syarikat itu akan dijual pada akhir tahun.

Stok Tesla boleh menggunakan pemangkin seperti PR percuma. Saham turun sekitar 5% dari tahun ke tahun, di sebalik kenaikan yang setanding dengan S&P 500 dan Dow Jones Industrial Average.

Masa, seperti pertunjukan Dogecoin, boleh menjadi segalanya dengan aset yang tidak menentu. Saham Tesla masih meningkat sekitar 310% dalam tempoh 12 bulan yang lalu.

Melabur Dalam Bitcoin: Perkara Penting Yang Anda Perlu Tahu Mengenainya
Adakah Dogecoin Pelaburan Yang Baik? Melonjak 1,000% Dalam Sebulan!
Cryptocurrency Dan Penipuan (Scam), Apa Yang Anda Perlu Tahu?
Apakah Perbezaan Antara Bitcoin Dan XRP?

Daftar menggunakan link ini dan anda akan menerima Bitcoin bernilai RM25.00 apabila anda memasukkan wang ke dalam wallet Luno anda dan membeli atau menjual Bitcoin dengan nilai RM250.

Tags :

No comment for Dogecoin Jatuh Selepas Penampilan SNL Elon Musk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Dogecoin Jatuh Selepas Penampilan SNL Elon Musk

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency

Posted at

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency. Perkara terburuk yang boleh anda lakukan ialah memasukkan wang anda ke dalam pilihan yang tidak anda ketahui... Read More

Rally Dogecoin 1000 Peratus

Rally Dogecoin 1000 Peratus? Penganalisis Crypto Mengatakan!

Posted at

Rally Dogecoin 1000 Peratus? Penganalisis Crypto Mengatakan Corak Mencerminkan DOGE Dari Breakout April Pakar strategi dan pedagang crypto teratas mengatakan bahawa dalam jangkaan kemungkinan... Read More

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Posted at

Adakah duit syiling Shiba Inu akan mencecah $ 1? Analisis pakar sebagai token SURGES sebanyak 264% – SHIBA INU telah meningkat lebih daripada 264.9... Read More

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto?

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto?

Posted at

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto – Adakah cryptocurrency akan mendominasi dunia? Anda mungkin boleh mengatakan sesuatu seperti itu. Mungkin tidak dalam pengertian dystopian,... Read More

6 Perkara Yang Perlu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency

6 Perkara Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency

Posted at

6 Perkara Yang Perlu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency – Pelaburan cryptocurrency dilihat sebagai salah satu strategi yang paling menguntungkan pada tahun 2021. Oleh kerana... Read More