HOME
Home » Bisnes » eBook Paling Laris Bulan Ini – Terlaris

eBook Paling Laris Bulan Ini – Terlaris

Posted at | Categorised in Bisnes

eBook Paling Laris (Terlaris) Bulan Ini – Alhamdulilah! Mulai isnin (7/12/2020) , kerajaan sudah membenarkan orang ramai untuk merentas negeri dan daerah! (Kecuali bagi kawasan PKPD). Ini sememangnya berita yang agak mengembirakan, terutama bagi mereka yang tinggal di Selangor/KL.

Dah hampir 2 bulan tak boleh pergi ke luar daerah atau balik kampung disebabkan PKPB.

Jadi, bila dah boleh rentas daerah dan negeri ini.. legalah sikit.. bolehlah nak bergerak balik ke kampung bertemu ibu-bapa dan sanak saudara yang dah lama tak berjumpa! Anak-anak pun dah lama asyik terperap sahaja di rumah.

Harap-harapnya… virus covid ini akan dapat dibendung dan negara kita dapat bebas dari virus Covid-19 ini dengan secepat yang mungkin!

Baiklah! Itu pasal covid.

Seperti biasa, pada setiap awal bulan, admin akan kongsikan carta… 10 ebook yang paling laris sepanjang bulan lalu! Jom kita tengok ebook apakah yang paling laris sepanjang bulan November 2020 yang lalu!

Ada beratus-ratus ebook dalam senarai kami, tetapi inilah 10 eBook paling laris untuk bulan ini:

eBook Paling Laris – Bisnes Aiskrim

ebook paling laris

Ramai yang nak cuba bisnes aiskrim yang sememangnya sangat simple dan mudah. Mereka akan mencari-cari panduan lengkap bagaimana memulakan bisnes aiskrim. Bukan itu sahajan, yang lebih penting bagaimana nak membuat aiskerim yang paling sedap sendiri.

Tidak ramai pakar pembuat aiskrim sudi berkongsi resepi aiskrim mereka kerana sudah tentu anda akan menjadi PESAING kepada mereka apabila anda sudah pandai membuat aiskrim yang sedap.

Anda bertuah menjumpai laman blog ini kerana saya mendedahkan rahsia besar ini di sini.

Dapatkan ebook paling laris bisnes aiskrim ini sekarang juga! Klik di sini

eBook Paling Laris – Bisnes Air Balang

ebook terlaris

Siapa nak untung besar… mulakanlah bisnes air balang… serius! Bayangkan anda menjana keuntungan RM7,000 sebulan. Inilah yang telah dialami oleh penulis Mizan Sulaiman. Segala rahsia dan teknik bisnes air balang didedahkan dalam ebook ini.

Mari kita tengok testimoni dari pembeli ebook bisnes air balang yang sangat-sangat happy dengan result bisnes mereka.

Sebenarnya ada berpuluh-puluh testimoni dari pembeli ebook bisnes air balang ni, tapi apalah gunanay jika saya tunjukkan semua jika anda tidak serius dan masih takut-takut nak keluar modal dan dapatkan ilmu yang berguna ini.

Dapatkan eBook Bisnes Air Balang di sini sekarang.

eBook Paling Laris – Ikan Tilapia

ebbok paling laris bulan ini

Sekarang nak ternak ikan tilapia tak perlu kolam besar-besar, ada banyak teknik menternak ikan tilapia dengan skala kecil tapi menguntungkan. Sama ada anda ingin memelihara secara sambilan sebagai hobi atau anda memang betul-betul serius nak bisnes ikan tilapia, eBook ini adalah panduan yang terbaik.

Baca dan dapatkan maklumat tentan eBook Panduan Asas Ikan Tilapia ini.

eBook Paling Laris – Bisnes Makan Delivery

ebook terlaris

Bisnes makan delivery ini sedang MELETOP sekarang, kesan dari pendamik Covid-19, ramai yang menceburkan diri dalam bisnes makanan delivery. Bisnes makan delivery menjadi suatu fenomena baru, ramai yang dah mencuba, ada yang berjaya dan ada yang kurang berjaya.

Untuk pastikan anda berjaya dalam bisnes makan delivery ini, dapatkan panduan dari orang yang benar-benar telah berjaya dan ikhlas nak kongsikan kejayaan mereka dengan anda.

Orang bijak pandai berkata, kerja bertangguh tak menjadi, kerja beransur akan membukit. Jadi fikir-fikirkanlah. Anda suka bertangguh atau suka merebut peluang?

Dapatkan eBook paling laris Bisnes Makan Delivery ini sekarang.

eBook Paling Laris – Ternakan Kambing

ebook paling laris

Rahsia Kambing merupakan eBook Panduan memulakan penternakan kambing yang masih mendapat permintaan yang tinggi di pasaran. Bukan semua orang layak membaca eBook terlaris ini. Panduan ternakan kambing ini ditujukan khusus kepada anda yang benar-benar berminat untuk memulakan bisnes ternakan kambing.

Terlalu banyak ilmu yang dicurahkan dalam eBook ini antaranya:

Dapatkannya sekarang!

eBook Paling Laris – Rahsia Shopify

ebook terlaris

Nak untung BESAR? Bayangkan anda dapat menjual satu-satu produk dengan harga 4 kali ganda dari harga biasa! Jika keuntungan anda RM10,000, dengan menjual di Shopify, keuntungan anda  menjadi RM40,000! Jangan berlengah lagi, baca panduannya di sini.

eBook Paling Laris – Bisnes Bakeri

ebook paling laris bisnes bakeri

Bisnes Bakeri adalah bisnes yang paling lama ujud di negara kita. Jika dulu-dulu bisnes ini hanya dimonopoli oleh orang asing, sekarang sudah ramai orang kita yang berjaya dalam bisnes ini. Tepuk dada tanya minat anda, jika berminat nak buat bisnes bakeri, dapatkan panduan ini. Klik link ini.

eBook Paling Laris – Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan

lulus temuduga ebook paling laris

Rahsia lulus temuduga kerajaan, inilah satu-satunya eBook yang paling laris tidak berkaitan dengan perniagaan. Anda sedang mencari pekerjaan? Dah pergi temuduga berkali-kali tetapi masih gagal mendapatkan pekerjaan? Mesti ada sebabnya.

Jika anda rasa anda pergi temuduga kerajaan sam macam anda menghadiri temuduga kilang glove atau temuduga kedai runcit, anda SILAP BESAR. Temuduga kerajaan mempunyai standard-standard tertentu yang WAJIB anda penuhi. Walaupun anda seorang graduan terbaik di universiti dengan keputusan yang sangat sangat sangat cemerlang, tetapi jika anda GAGAL memenuhi kriteria yang dikehendaki oleh panel penemuduga, PASTI anda akan gagal.

Jadi buatlah persediaan yang betul sebelum melangkahkan kaki ke bilik temuduga. Baca ebook ini sekarang.

eBook Paling Laris – Bisnes Tudung

bisnes tudung ebook paling laris

Adakah anda salah seorang yang akan tersenyum girang seperti puan Madihah Mustafha kerana berjaya dalam bisnes tudung?

Ya! Tidak mustahil anda menjadi salah seorang dari mereka yang berjaya, asal sahaja anda mempunyai kesungguhan dan iltizam yang kuat untuk berjaya dalam bisnes tudung anda.

Tudung yang benar-benar menutup aurad merupakan suatu keperluan kepada wanita Muslim yang merupakan tuntutan agama. Tidak dapat tidak tudung WAJIB ada pasarannya yang tersendiri, cumanya anda perlu bijak mengadun antara tudung dengan sifat semulajadi wanita yang sukakan fesyen.

Permintaan tudung tidak pernah tepu, setiap hari ada sahaja permintaan baru, bermula dari tudung kanak-kanak, tudung remaja sekolah hinggalah tudung untuk wanita dewasa. Anda boleh bayangkannya?

Apa kata puan Madihah Mustafha tentang bisnes tudung ini, baca di sini.

eBook Paling Laris – Bisnes Shopee

bisnes shopee ebook paling laris

Yes! Sekarang ini orang berebut-rebut membeli di Shopee, saya yakin anda juga salah seorang darinya. Kita sering mendengar rungutan pembeli di Shopee dan Lazada yang merungut kerana lambat menerima barang tempahan mereka.

Kenapa? Kerana belian di internet terutamanya Shopee tersangat tinggi sehingga syarikat penghantaran tidak mampu menampung permintaan yang terlalu tinggi. Malah semakin banyak syarikat perkhidmatan penghantaran dibuka bagai cendawan tumbuh selepas hujan.

Kenapa anda hanya jadi pengguna sahaja? Kenapa tidak diubah diri anda menjadi seorang penjual di Shopee? Ada 1001 macam jenis produk yang boleh anda jual di Shopee.

Cumanya anda hanya perlu twist akaun Shopee anda dari “pembeli” kepada “penjual”.

Ramai yang berjaya menjual di Shopee TANPA mempunyai stok produk. Amazing bukan?

Mereka cukup bijak mengambil kesempatan menggunakan handphone di tangan menjadi dropship di Shopee.

Nak tahu bagaimana caranya? Baca di sini.

Baca juga:

Idea perniagaan kecil tanpa modal besar
Idea Perniagaan Dari Rumah Yang Anda Boleh Mulakan Hari Ini
Idea Pemasaran Terbaik Bisnes Makan Delivery Anda
Bisnes tudung

Tags :

No comment for eBook Paling Laris Bulan Ini – Terlaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to eBook Paling Laris Bulan Ini – Terlaris

7 Sebab Iklan Facebook Anda Tiada Pembeli

7 Sebab Iklan Facebook Anda Tiada Pembeli

Posted at

7 Sebab Iklan Facebook Anda Tiada Pembeli Adakah kempen iklan Facebook anda kurang berprestasi? Tertanya-tanya bagaimana untuk mendiagnosis masalahnya? Dalam artikel ini, anda akan... Read More

Sebab Kempen Iklan Facebook Anda Gagal Dan Rugi

5 Sebab Kempen Iklan Facebook Anda Gagal Dan Rugi

Posted at

5 Sebab Kempen Iklan Facebook Anda Gagal Dan Rugi – Semua orang suka bercakap tentang betapa hebatnya Iklan Facebook (fbads). Dengan pangkalan pengguna bernilai... Read More

5 Idea Perniagaan Makanan & Minuman Paling Menguntungkan Anda

5 Idea Perniagaan Makanan & Minuman Paling Menguntungkan Anda

Posted at

5 Idea Perniagaan Makanan & Minuman Paling Menguntungkan yang Harus Anda Mulakan Baru-baru ini, saya menemu ramah 100+ pemilik restoran makanan dan minuman untuk... Read More

Cara Memulakan Perniagaan Ais Krim Kecil-Kecilan

Cara Memulakan Perniagaan Ais Krim Kecil-Kecilan

Posted at

Cara Memulakan Perniagaan Aiskrim Kecil-Kecilan Apa yang boleh lebih menyegarkan selain dari menjilat aiskrim pada hari yang panas? Hidangan kegemaran ini popular di semua... Read More

30 Tips Hebat Buat Iklan Bisnes Kecil Anda

30 Tips Membuat Iklan Bisnes Kecil Anda

Posted at

30 Tips Membuat Iklan Bisnes Kecil Anda –  Ada berbagai cara nak mempromosi bisnes atau perniagaan anda. Selagi orang terus membuat produk baru, mereka... Read More