HOME
Home » Umum » Formula Menulis Copywriting Power Untuk Bisnes Anda!

Formula Menulis Copywriting Power Untuk Bisnes Anda!

Posted at | Categorised in Umum

Formula Menulis Copywriting Power Untuk Bisnes Anda!..

Siapa tak bengang kan kalau dah lama buat bisnes tapi sales tak masuk-masuk.

Salah pilih produk ke?

Salah marketing ke?

Salah packaging ke?

Salah tempat ke?

Padahal.. sebenarnya.. SALAH copywriting jer.

Tak faham STRATEGI nak bina copywriting.

Tak faham PSIKOLOGI dalam ayat copywriting.

formula menulis copywriting hebat

Percayalah, copywriting yang sedang sakit, tenat dan nazak… amat perlukan rawatan cepat. Bila baca copywriting kita yang kelaut, orang TAK PERCAYA kredibiliti kita sebagai penjual.

Orang pun jadi MALAS nak pm/mesej kita tanya pasal produk/servis kita. Lagi kurang orang pm/mesej kita, lagi susah sales nak masuk.

Kesannya kita juga yang TANGGUNG, hutang bertimbun, bil banyak tertunggak, makan minum famili dan anak-anak, sewa rumah/kereta lagi.

Cuba nak ubah nasib kewangan diri dan famili, tapi jadi lagi teruk terbeban. Puncanya tak tahu nak pujuk atau tarik orang minat dengan produk/servis kita jual ni jer.

Copywriting umpama PINTU DEPAN kepada sales.

Bakal pelanggan kita ditarik masuk melalui pintu copywriting. Tak kira kita guna iklan berbayar atau tak, tak kira guna online atau offline.

Untuk usahawan, tak kira dah lama buat bisnes atau masih baru, saya cadangkan ASAH skill copywriting. Belajar sampai tahu nak pasang STRATEGI yang betul dalam susun ayat copywriting. Belajar sampai tahu kepada SIAPA nak jual produk/servis kita ni, dan tahu PSIKOLOGI kenapa orang membeli.

Ingat, lagi ramai orang pm/mesej anda, lagi tinggi peluang untuk anda dapat sales.

Formula Menulis Copywriting Power Untuk Bisnes Anda!

Macam mana nak rawat copywriting? Boleh baca lebih lanjut di link bawah ni.

Formula Menulis Copywriting Power

Sebelum ini saya ada kata… saya anggap Copywriting ni seperti “Kayu Magic”?

Kenapa?

Sebab copywriting ini umpama TUKAR sesebuah ayat kepada duit. Macam magic lah kan? Sebab hanya dengan menulis beberapa AYAT sahaja, kita dapat buat orang membeli dengan kita. Seni ini sangat penting untuk dikuasai, terutama sekali bagi kaki bisnes online.

Perkara ini selalu jadi isu dan masalah kepada ramai orang yang buat bisnes online, terutama yang masih baru.

Dulu saya pun macam ni.

Penat merayau cari pelabagai TEKNIK marketing padu, sebab berminggu-minggu sales tak masuk. Tapi, bila selidik-selidik… rupanya, kebanyakan masalah, adalah berpunca dari silap guna ayat… COPYWRITING hancur, tenat & nazak.

Copywritng yang SYOK sendiri, perasan macam dah bagus, tapi sebenarnya.. buatkan lagi orang cabut lari. Buat pula iklan berbayar, lagi cepat HANGUS modal. Habis semua setting iklan dah godek, tapi.. takde juga orang pm/mesej, sales pun tak masuk – masuk.

Memang jemm, blurr, pishangg.

Bila dah belajar dan faham mana nak CUIT emosi orang, mana point nak tembak, apa content nak isi…… copywriting jadi semakin padu. Ada PROSES dan peraturan yang kita kena buat dulu sebelum bina copywriting. Kalau langgar ni, copywriting tak berkesan dan akan kelaut!

Ini yang ramai orang tak buat dan terlepas pandang. Sebab tu ramai masih GAGAL nak tarik orang untuk membeli. Jadi, kalau ada peluang besar belajar… bukan sahaja teknik copywriting, tapi juga belajar STRATEGI dan PSIKOLOGI copywriting…

Korang berminat?

Saya dah siapkan satu panduan lengkap pasal benda ni..

Jemput baca  formula menulis copywriting hebat untuk bisnes anda! klik gambar bawah ni ya.

Formula Menulis Copywriting Power

Formula Menulis Copywriting Power Untuk Bisnes Anda!

Saya nak bagi tahu pasal isi kandungan dalam ebook copywriting ni. Mungkin ada yang tanya nak tahu apa yang bakal belajar dalam ebook copywriting ni.

Antaranya :

Manusia Beli Apa?

– di dalam bab ni anda akan belajar apa sebenarnya yang manusia beli.

Resepi Hasut Orang Beli

– di bab ni anda akan belajar formula yang buatkan orang terdetik nak beli.

Nak Kena Kenal Apa?

– apa yang anda mesti kenal dulu sebelum bina copywriting yang lebih berkesan.

Cara Tuju Ayat

– anda akan tahu gaya ayat untuk tuju copywriting anda tu.

Tips Bina Headline

– headline satu-satunya cara nak cakuk mata orang untuk baca copywriting kita.

Strategi Bagi Offer

– anda belajar cara pasang strategi bagi offer untuk buatkan bakal pelanggan tertarik.

Cara Buat Orang Beli Sekarang

– kita tak nak bakal pelanggan kita tangguh pembelian lain kali, nak dia beli sekarang.

Ada banyak lagi topik lain yang sangat BERMANFAAT untuk anda betul-betul faham nak bina copywriting ni. Semua ada LEBIH dari 20 bab penting untuk anda belajar copywriting dengan lebih jelas. Jumlah muka surat kurang lebih ada 150 muka kesemuanya.

Ini 3 Bonus Percuma Menunggu Korang

Ikutkan NILAI ebook copywriting tu pun jauh lagi tinggi daripada harga jual. Yelah, berapa sangat harga jual tu kalau nak dibandingkan bila sales anda dah berkepuk-kepuk MASUK. Tak cukup dengan tu, ditambah pula lagi dengan ebook tambahan sebagai BONUS PERCUMA.

Ebook bonus percuma ni bukan 1 jer tau, siap bagi 3 ebook bonus percuma. Jadi apa yang anda dapat belajar dalam ebook bonus tu?

1) Bonus Pertama – Copywriting Pancing Ejen

Anda belajar bina copywriting yang betul untuk tarik orang jadi ejen produk/servis anda. Anda lebih nampak perkara yang boleh buat orang tertarik nak join jadi ejen anda.

2) Bonus Kedua – Koleksi Template Headline

Anda dapat koleksi template headline untuk lebih dari 10 jenis produk/servis. Semua headline tu anda boleh ubah/edit ikut kesesuaian produk/servis anda sendiri.

3) Bonus Ketiga – 13 Dosa Besar Copywriting

Buatkan anda rasa terinsaf dan menyesal banyak buat kesilapan besar dalam copywriting. Anda lebih faham kenapa orang menyampah baca copywriting anda.

Semua ebook bonus ni jadi PELENGKAP untuk anda lebih mahir dalam bina copywriting yang lebih berkesan dan dipercayai. Sangat BERBALOI untuk anda grab peluang ni sebelum pesaing anda yang jumpa dulu lubuk ni.

Lambat memang kena TINGGAL laaa…

Pesaing dah mengganas buat sales, anda masih terkebil-kebil lagi fikir telur keluar dulu atau ayam keluar dulu. Kalau nak sales anda lagi laju daripada pesaing, boleh tengok maklumat di gambar bawah ni.

Formula Menulis Copywriting Power

Baca juga:

Cara buat copywriting power
Jom tukar ayat copywriting jadi duit

Related Post to Formula Menulis Copywriting Power Untuk Bisnes Anda!

Panduan Berniaga Di Shopee Percuma!

Posted at

Panduan berniaga di Shopee ini hanya percuma bagi anda yang masih tercari-cari idea perniagaan kecil dan otak masih beku tak tahu nak bisnes apa.... Read More

101 Idea Perniagaan Kecil Yang Boleh Jadi Perniagaan Besar

Posted at

101 idea perniagaan kecil yang boleh jadi perniagaan besar. Ikon bisnes Irfan Khairi pernah menulis ebook 101 idea perniagaan yang sangat membantu. Saya tidak... Read More

nak berniaga

Nak Berniaga Kena Keluarkan Tangan Dari Seluar!

Posted at

Nak berniaga? Bangunnnnn…!! Pada yang muda-muda BANGUN! Keluarkan tangan daripada seluar! DO YOU UNDERSTAND? Guys saya ni dah 11 tahu meniaga tau! Tonggang terbalik,... Read More

Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024

Ripple: Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024?

Posted at

Ripple: Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024? Token XRP Ripple telah menunjukkan tanda-tanda membina momentum selepas lonjakan kadar pendanaan dalam pasaran niaga hadapan menunjukkan... Read More

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Posted at

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar – Pemasaran affiliate membantu anda buat duit dalam talian dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan orang lain. Ia... Read More