HOME
Home » Cryptocurrency » HARGA SYILING SHIBA INU MEROKET KE ALL TIME HIGH WALAUPUN CRYPTO CRASH!

HARGA SYILING SHIBA INU MEROKET KE ALL TIME HIGH WALAUPUN CRYPTO CRASH!

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

HARGA SYILING SHIBA INU MEROKET!

Syiling Shiba inu melonjak ke rekod baharu pada hari Rabu, menghadkan lonjakan lebih 60,000,000% sepanjang tahun lalu.

Mata wang kripto parodi – yang nampaknya diilhamkan oleh dogecoin, satu lagi mata wang kripto meme – meningkat hampir 30% dalam tempoh 24 jam yang lalu, menurut CoinGecko. Ia telah mengurangkan keuntungannya sejak mencecah paras tertinggi sepanjang masa awal pagi waktu AS, tetapi kekal sebagai mata wang digital ke-11 terbesar mengikut permodalan pasaran.

Token itu, yang dilancarkan tahun lepas, telah melonjak kira-kira 100% dalam tujuh hari yang lalu, dan kini mempunyai nilai pasaran kira-kira $26 bilion.

Seperti dogecoin, syiling shiba inu menampilkan anjing Shiba Inu sebagai maskotnya. Kenaikan mendadaknya telah melahirkan beberapa pelabur jutawan dalam sekelip mata.

HARGA SYILING SHIBA INU MEROKET KE ALL TIME HIGH WALAUPUN CRYPTO CRASH!

HARGA SYILING SHIBA INU MEROKET KE ALL TIME HIGH WALAUPUN CRYPTO CRASH!

Syiling Shiba Inu juga telah memenangi segelintir penyokong selebriti, daripada bekas bintang kumpulan lelaki kepada atlet profesional.
Awal tahun ini, pengasas bersama Ethereum Vitalik Buterin menjadi tajuk utama berita dengan menderma syiling shiba inu bernilai $1 bilion kepada dana bantuan Covid-19 di India.

Kenaikan dramatiknya minggu ini bertepatan dengan peningkatan sokongan untuk petisyen Change.org yang menggesa platform dagangan Robinhood untuk menyenaraikan syiling shiba inu di tapak. Petisyen itu telah memperoleh 334,500 tandatangan setakat ini.

Robinhood tidak segera menjawab permintaan untuk komen daripada CNN Business. Syarikat itu pada 2018 mula mengembangkan tawaran cryptonya melangkaui Bitcoin dan Ethereum untuk memasukkan mata wang termasuk Litecoin dan Bitcoin Cash.

Tahun ini, rekod kenaikan Dogecoin memberikan tekanan yang sangat besar pada sistem perdagangan crypto platform, sehingga ia dipecahkan seketika. Ia berkata minggu ini bahawa mata wang kripto menyumbang hampir 20% daripada pendapatan berasaskan transaksinya pada suku ketiga, atau kira-kira $51 juta.

Itu adalah peningkatan 860% daripada tempoh yang sama tahun lepas.

Syiling Shiba inu juga melonjak awal minggu ini, tetapi kehilangan beberapa keuntungan baru-baru ini selepas Ketua Pegawai Eksekutif Tesla Elon Musk – yang merupakan peminat tegar dogecoin – tweet bahawa dia tidak memiliki sebarang syiling shiba inu. Dalam tweet susulan, dia menambah bahawa dia telah membeli “Bitcoin, Ethereum & Doge. Itu sahaja.” Tweet Musk sering mengalihkan pasaran crypto.

Mata wang maya popular lain juga telah menyaksikan pertumbuhan yang pesat. Bitcoin, mata wang kripto paling berharga di dunia, mencecah paras tertinggi sepanjang masa hampir $67,000 setiap syiling minggu lepas, mengatasi rekod sebelumnya yang ditetapkan pada bulan April.

Harga Bitcoin telah melonjak 50% bulan ini, daripada hanya di bawah $44,000 pada akhir September. Bitcoin kini didagangkan pada hampir $60,000.

Shiba Inu Coin Umum Rancangan Membakar Sehingga Harga Cecah $0.01
Robert Kiyosaki Meramalkan Shiba Inu Lagi!
Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?
Patutkah Anda Membeli Kripto Shiba Inu?
Deposit Transfer Bank Untuk Pelanggan Luno Di Malaysia

Tags :

Related Post to HARGA SYILING SHIBA INU MEROKET KE ALL TIME HIGH WALAUPUN CRYPTO CRASH!

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan... Read More

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More