HOME
Home » Blog & SEO » Jawatan Kosong Graduate Programme in Malaysia

Jawatan Kosong Graduate Programme in Malaysia

Posted at | Categorised in Blog & SEO

Jawatan Kosong Graduate Programme in Malaysia

Tarikh Mula: September 2020

Lokasi: Kuala Lumpur

4 bulan di Ibu Pejabat kami di UK (Crewe, Cheshire, CW1 6EG) secara sekejap
8 bulan di pejabat penjualan kami di Kuala Lumpur, Malaysia dengan peluang untuk berpindah ke posisi tetap di pejabat ini.

Waktu Kerja: Isnin hingga Jumaat, 8:30 pagi hingga 5 petang

Jawatan Kosong Graduate Programme in Malaysia

Jawatan Kosong Graduate Programme in Malaysia

Graduate Programme in Malaysia kami menawarkan pendedahan kehidupan sebenar kepada industri di mana kami beroperasi dan ke pasaran antarabangsa. Ini memberi peluang untuk memperoleh pengalaman mengenai projek-projek yang berimpak dan mengembangkan kemahiran dalam persekitaran yang mendorong kecemerlangan dan memberi penghargaan kepada para peneliti.

Jawatan Kosong Graduate Programme in Malaysia

Anda akan mempunyai akses ke rangkaian sokongan aktif dari rakan sebaya, pengurus, pengarah, mentor profesional dan pasukan HR, semuanya siap membantu anda memanfaatkan sepenuhnya pengalaman anda dan menyokong anda untuk membuat keputusan kerjaya yang tepat untuk anda. Gabungkan ini dengan latihan pekerjaan dalam dan luar yang komprehensif kerana anda memberikan sumbangan sebenar untuk projek-projek langsung dan anda tidak hanya memperoleh gambaran keseluruhan unik tentang perniagaan yang berjaya, anda juga akan membina asas yang tiada tandingannya untuk membina karier yang bermanfaat.

Siapa Radius Payment Solutions?

Radius Payment Solutions adalah Syarikat Pengurusan Armada Global terkemuka yang menawarkan perkhidmatan dalam industri Bahan Bakar, Telematik, Telekomunikasi dan Insurans. Pelbagai produk kami merangkumi Fuel Cards, Vehicle Tracking Devices dan Phone Tarif. Kami adalah syarikat global yang berjaya dan berkembang di 15 negara.

Pejabat penjualan wilayah Radius South East Asia (“SEA”) kami terletak di Mid Valley City, Kuala Lumpur, dan berurusan dengan sistem pengesanan kad minyak & telematik Shell untuk pasar Malaysia dan Singapura. Di Malaysia, perniagaan kad bahan api kami ditadbir oleh Bank Negara Malaysia (“BNM”) di bawah “Kad Caj Tujuan Bukan Terbatas yang Dikeluarkan kepada Syarikat untuk Membeli Petrol dan Produk Petroleum”, yang menjadikan Malaysia satu-satunya negara dalam Kumpulan Radius yang ditadbir oleh Bank Pusat dalam negara. Sebagai hab serantau SEA, kami menantikan Graduan Malaysia kami menyertai perjalanan menarik dalam mengembangkan pasaran kami ke negara-negara SEA lain, termasuk Thailand, Filipina, Indonesia, dan lain-lain.

Kami berminat untuk memiliki bakat yang kuat di seluruh perniagaan yang akan menjadi peneraju Syarikat dalam Pengurusan Penjualan dan Akaun masa depan.

Program Siswazah Malaysia kami akan dijalankan dan dihantar dalam tempoh 12 bulan; 4 bulan akan dihabiskan bekerja di Ibu Pejabat kami yang baru dibina di Crewe, UK dan 8 bulan akan dihabiskan secara bergilir di pejabat kami di Kuala Lumpur, Malaysia.

Calon yang berjaya dijangka menghabiskan 1 bulan di setiap jabatan di UK, yang merangkumi jabatan berikut:

1. Jualan

2. Khidmat Pelanggan & Pengurusan Akaun

3. Penjualan & Operasi Telematik

4. Komersial

Setelah berjaya menyelesaikan 4 putaran ini di UK, calon yang berjaya akan menyelesaikan pusingan di jabatan berikut di pejabat jualan kami di Kuala Lumpur:

1. Jualan

2. Perkhidmatan Pelanggan

3. Operasi Telematik

4. Jualan Telematik

5. Kredit

Mengikuti program 12 bulan akan ada peluang untuk beralih ke peranan tetap dalam perniagaan di pejabat kami di Kulala Kuala Lumpur, Malaysia.

Anda akan mendapat pengetahuan yang baik mengenai fungsi setiap jabatan yang anda lawati sebagai sebahagian daripada skema putaran. Ini akan merangkumi semua aspek dari menghabiskan waktu di telefon dalam penjualan, mengurus akaun pelanggan, bekerja ke sasaran, serta memperoleh pemahaman teknikal dan pengalaman pengurusan lini, dengan pandangan luas tentang hubungan antara jabatan dan nilai mereka dengan perniagaan.

Apa pengalaman / kemahiran yang kita cari?

Minimum 2: 1 Ijazah, idealnya dalam perniagaan, ekonomi, matematik, analisis data, sains atau subjek yang serupa
Boleh disesuaikan dan berdaya tahan
Berbakti
Keinginan untuk mencabar status-quo
Kemahiran komunikasi antara peribadi yang sangat baik
Berpengaruh
Komitmen untuk pengembangan profesional yang berterusan
Keupayaan untuk bertutur dalam bahasa ke-2 adalah wajar, tetapi tidak mustahak

Apa faedah yang kami tawarkan?

Ibu pejabat yang baru dibina di Crewe dengan gimnasium di lokasi, ruang istirahat dan kantin. Kemudahan lain termasuk PlayStation 4, pingpong dan meja biliar.
Peluang hebat untuk pembangunan dan kemajuan yang berterusan.
Skim insentif dan bonus yang menarik
Cuti 14 hari ditambah cuti bank dan tambahan 2 hari selepas setiap 2 tahun perkhidmatan
Insurans Perubatan termasuk perlindungan pesakit luar
Anugerah perkhidmatan
Suasana yang hebat dan persekitaran kerja berpasukan
Pendedahan perniagaan serantau (SEA)

Sekiranya anda ingin maklumat lebih lanjut mengenai peranan ini, sila hubungi Becky Taylor di talian +441270 507376

Mohon

Jawatan kosong terkini
Jawatan Kosong BSN
Jawatan Kosong Swasta

Tags :

Related Post to Jawatan Kosong Graduate Programme in Malaysia

Penyedia Web Hosting Di Malaysia

Penyedia Web Hosting Di Malaysia

Posted at

Apa itu web hosting? Ramai yang masih belum berpengetahuan dalam bidang web hosting. Ini mungkin berlaku kerana mereka tidak pernah mendengarnya atau tidak mahu... Read More

Cara Menjadi Youtuber Dalam 14 Langkah Mudah

Cara Menjadi Youtuber Yang Berjaya Dengan 14 Langkah Mudah

Posted at

Cara Menjadi Youtuber Yang Berjaya Dengan 14 Langkah Mudah – Tertanya-tanya bagaimana menjadi YouTuber? Anda ada idea hebat tetapi tak tahu bagaimana melakukannya? Blog... Read More

Mengapa Perlu Promosikan Channel YouTube Anda?

Mengapa Perlu Promosikan Channel YouTube Anda?

Posted at

Mengapa Perlu Promisikan Channel YouTube Anda? – Promosi YouTube dapat membantu anda mengembangkan saluran (channel) dan mempromosikan kandungan dalam beberapa arah sekaligus. Selalunya, mempromosikan... Read More

Cara Membuat Fail robots.txt di cPanel

Posted at

Sekiranya anda pernah membina laman web anda sendiri, anda mungkin pernah mendengar fail robotx.txt dan bertanya-tanya, untuk apa fail ini? Anda berada di tempat... Read More

Ingin Menjadi Blogger yang Terkenal? Kemudian Baca Ini!

Ingin Menjadi Blogger yang Terkenal? Baca Ini!

Posted at

Ingin Menjadi Blogger yang Terkenal? Kemudian Baca Ini! Saya tahu bahawa setiap pembaca blog ini mengunjungi dan membacanya untuk mempelajari sesuatu yang berguna dan... Read More