HOME

Home » Bisnes » Jenama Tudung Paling Poular Dan Koleksi Terbaru

Jenama Tudung Paling Poular Dan Koleksi Terbaru

Posted at | Categorised in Bisnes

Label Hijab yang paling popular di rumah – dan koleksi tudung terbaru – untuk melihat Raya tahun ini.

Inilah senarai jenama Tudung Malaysia paling popular yang boleh anda beli untuk Raya tahun ini
Tidak dapat dinafikan bahawa fesyen sederhana adalah pasaran yang mekar tidak hanya di Malaysia, tetapi di seluruh dunia. Tudung, khususnya, bukan lagi sekadar tudung – ianya adalah pernyataan fesyen, dan senarai kami di bawah ini dan anda akan dapati pelbagai jenis gaya, dari reka bentuk yang dihiasi dengan rumit hingga selendang “segera” yang memenuhi keperluan yang berbeza wanita dan pelbagai majlis.

Jenama Tudung Paling Poular Dan Koleksi Terbaru

Menurut platform analisis fesyen, Omnilytics, di Malaysia di mana lebih daripada 60% penduduknya beragama Islam, terdapat anggaran ukuran pasaran bernilai RM1 bilion untuk tudung, yang tentunya membawa kepada peningkatan jenama tudung bebas.

Di bawah ini, beberapa jenama tudung paling popular di Malaysia yang boleh anda beli untuk Raya tahun ini:

Jenama Tudung Paling Poular – dUCK

Ditubuhkan oleh FashionValet’s Vivy Yusof pada tahun 2014, dUCk dengan cepat menjadi salah satu jenama tudung yang paling popular dan  dicari di Malaysia. Dari asas hingga koleksi edisi terhad, tatal ke laman webnya dan anda akan melihat senarai tawaran yang panjang, tetapi cetakan khas label adalah yang membezakannya daripada yang lain.

Jenama Tudung Paling Poular Dan Koleksi TerbaruJenama Tudung Paling Poular Dan Koleksi Terbaru – dUCK

Terdapat dUCk di garis City yang menampilkan langit-langit bandar yang berbeza, dUCk Alhambra dengan elemen seni bina Islam, untuk kolaborasi khas dengan Disney (Mickey dan Frozen), Barbie, dan banyak lagi. Pelancaran terbarunya adalah bekerjasama dengan label ikat kepala tempatan, Sereni & Shentel. Diilhamkan oleh reka bentuk yang terakhir, anda dapat menemui Blair — dinamai Blair Waldorf dari Gossip Girl setelah dia memakainya dalam siri — yang dihiasi dengan 33 kristal, dan Ice Baby dengan 25 kristal yang lebih kecil. Kedua-dua reka bentuk ini akan memberikan pakaian Raya anda pada tahun ini yang mengagumkan.

Jenama Tudung Paling Poular – Naelofar

Jenama Tudung Paling Poular

Naelofar adalah jenama tudung yang tidak perlu diperkenalkan. Dengan lebih daripada tujuh juta pengikut di Instagram, pengasasnya, Neelofa, bukan sahaja merupakan salah satu selebriti yang paling disayangi oleh peminat tempatan – dia juga membuat gelombang di peringkat antarabangsa semasa penampilannya di Fashion Week.

Scroll ke profil Instagram jenama ini dan anda akan melihat gambar dan video kempen yang indah dan disusun, bersama dengan idea gaya berbeza yang boleh anda cuba — seperti yang ditunjukkan oleh selebriti ini sendiri. Koleksi Naelofaraya 2020 terdiri daripada pelbagai reka bentuk, dari bunga feminin dengan warna pastel tercantik hingga selendang sifon atau krep satin biasa dalam hampir semua warna yang mungkin.

Jenama Tudung Paling Poular – Cakenis

Jenama Tudung Paling Poular - Cakenis

Jenama tudung lain yang diasaskan selebriti, Cakenis adalah anak sulung pelakon Malaysia Hanis Zalikha dan suaminya, pelakon Hairul Azreen. Walaupun anda boleh menemui produk fesyen lain termasuk pakaian dan beg di laman webnya, tudung tetap menjadi fokus utamanya. Apa yang membezakannya daripada jenama lain dalam senarai kami, ialah jenama ini hanya menjual tudung segera dengan “ciri broket, hanya kait” yang mudah dan bebas ribut. Pelancaran terbarunya adalah koleksi Cakenis Froth yang menampilkan selendang yang terbuat dari bahan sifon ringan dan lapang dalam pelbagai warna yang menarik.

Cara memulakan perniagaan tudung

Daftar menggunakan link ini dan anda akan menerima Bitcoin bernilai RM25.00 apabila anda memasukkan wang ke dalam wallet Luno anda dan membeli atau menjual Bitcoin dengan nilai RM250.

Tags :

No comment for Jenama Tudung Paling Poular Dan Koleksi Terbaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Jenama Tudung Paling Poular Dan Koleksi Terbaru

Bisnes Makan Delivery

Bagaimana Memulakan Bisnes Makan Delivery Dalam Empat Langkah

Posted at

Bagaimana Memulakan Bisnes Makan Delivery Dalam Empat Langkah Kini, lebih daripada sebelumnya, bisnes makan delivery adalah bahagian penting dalam ekonomi Malaysia. Bisnes makan delivery... Read More

Inilah Idea Hebat Bisnes Makan Delivery Secara Online

Posted at

Inilah Idea Hebat Bisnes Makan Delivery Secara Online – Pemesanan dan penghantaran makanan bukanlah idea perniagaan dalam talian yang baru; namun, ia telah berkembang... Read More

7 Faktor Yang Perlu Dipertimbangkan Sebelum Merangka Rancangan Perniagaan

7 Faktor Yang Perlu Dipertimbangkan Sebelum Merangka Rancangan Perniagaan

Posted at

7 faktor yang perlu dipertimbangkan sebelum merangka rancangan perniagaan. Apa itu rancangan perniagaan? Rancangan perniagaan adalah pernyataan terperinci secara formal yang merangkumi pembentukan tujuan... Read More

8 Perkara Yang Perlu Dipertimbangkan Semasa Memulakan Perniagaan Online

Posted at

8 perkara yang perlu dipertimbangkan semasa memulakan perniagaan online. Perniagaan online atau pwrniagaan dalam talian adalah istilah yang digunakan untuk perkongsian maklumat segala jenis... Read More

21 Idea Perniagaan Kecil Yang Hebat Untuk Dimulai

12 Idea Perniagaan Kecil Yang Hebat Untuk Dimulai

Posted at

12 Idea Perniagaan Kecil Yang Hebat Untuk Dimulai. Anda mencari idea perniagaan kecil yang hebat? Idea-idea ini akan membantu anda memulakan dan mengembangkan perniagaan... Read More