HOME
Home » Umum » 12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Posted at February 3rd, 2021 | Categorised in Umum

Jenama tudung popular dan paling laris

Fesyen sederhana telah menjadi trend baru-baru ini apabila lebih banyak gedung fesyen antarabangsa mula mengeluarkan koleksi pakaian longgar dan melancarkan tudung mewah. Iman dan fesyen sebenarnya saling berkait secara eksklusif dan setiap Muslimah tahu memilih tudung yang baik untuk dipakai untuk memenuhi trend fesyen dan tuntutan agama!

12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Dari kapas lembut hingga sutera mewah, kemasan matte atau kemilau satin, selendang lebar hingga selendang persegi, untuk pakaian sukan atau siap untuk lebaran, cetakan kristal atau cetakan digital – pelbagai tudung nampaknya tidak berkesudahan (dan kami bahkan belum mendapat semua warna yang mereka tawarkan!).

Mungkin sudah tiba masanya untuk menyimpan semua tudung hitam yang telah kita berulang kali memakainya buat masa ini dan melabur dalam beberapa warna dan fesyen baru yang berkualiti dan dibuat dengan sangat cantik. Berikut adalah 12 jenama tudung yang popular dan paling laris yang harus anda ketahui jika mengumpulkan tudung adalah kegemaran anda.

1. Naelofar Hijab

Pelakon terkenal Malaysia, Neelofa menerajui jenama tudung popular dan paling laris, jenama ini tidak memerlukan banyak pengenalan kerana ia terkenal di kalangan peminatnya sendiri. Dapatkan gaya dengan mudah dengan barisan tudung segera yang sangat popular ini!

Tudung segera adalah versi tudung kepala konvensional yang boleh dilonggarkan oleh wanita tanpa keperitan atau jepitan. Ianya sesuai untuk mereka yang baru mula memakai tudung atau sesiapa yang terlalu sibuk dan perlukan kepantasan dengan tidak mengabaikan keanggunan si pemakai.

Selendang separa instan juga tersedia di mana anda boleh menambah corak tirai atau kelainan anda sendiri untuk gaya yang diperibadikan. Variasi tudung segera yang lain adalah tudung “dua muka” (dua muka) – semuanya boleh didapati dari Naelofar.

Naelofar Jenama Tudung Popular Dan Paling LarisNaelofar Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Pelancaran terbaru Naelofar Hijab adalah koleksi Helena mereka: tudung segera yang kaya dengan kristal Opal White yang diletakkan di sepanjang lengkungan tudung. Helena dibuat dari Korean Chiffon kerana sifatnya yang mudah bernafas dan sejuk sehingga tidak kira cuaca atau kelembapan di luar, anda masih boleh kelihatan bergaya dengan mudah.

Tudung Cakenis

Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Dimulakan oleh model dan aktris Malaysia Hanis Zalikha, Cakenis bertujuan untuk mempermudah pemakaian tudung dengan menampilkan tudung segera yang tidak memerlukan pin! Seperti tagline “Broochless, Just-Hook”, Tudung Cakenis dilengkapi dengan cangkuk kecil yang dilindungi di wajah dan dengan tirai di bahu, anda boleh cuba! Pendekatan memakai tudung ini sangat sesuai bagi mereka yang tidak kisah tudung mereka dipenuhi dengan lubang jarum dengan pemakaian brooches.

Tudung Duck

Duck yang diasaskan oleh pereka fesyen Vivy Yusof, Duck adalah jenama terkenal untuk Muslimah bergaya yang berminat untuk mengembangkan koleksi tudung mewah mereka. Duck memberikan selendang buatan cantik yang diperbuat dari bahan kain seperti satin, crepe campuran, georgette dan chiffon antara lain, dan hadir dalam pelbagai warna.

Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Setiap selendang cantik, reka bentuk dan cetakan Edisi Terhad Duck benar-benar membezakannya daripada jenama lain. Dari “city skylines” hingga “world map”, sehelai tudung bertatahkan kristal Swarovski hingga terinspirasi oleh traditional Malaysian desserts; setiap koleksi Duck benar-benar unik dan setiap tudung Duck dengan bangganya dibuat untuk menggambarkan reka bentuk tempatan yang menarik.

Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Promosi sedikit Malaysia di mana-mana dengan KL Duck Merdeka ini di mana latar langit bandar ini dicetak dengan indah di tudung ombre.

Jenama Tudung Popular

Atau ambil Alhambra Duck ini: diilhamkan dari seni bina masjid masjid dengan bentuk geometri yang rumit yang dicetak pada pelbagai tudung berwarna.

Jenama Tudung Paling Popular Dan Paling LarisJenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Sesuai dengan namanya, setiap tudung dihiasi dengan daya tarikan Itik yang menarik. Asas premium lebih mudah diperoleh tetapi jika anda berminat untuk mendapatkannya dari koleksi Edisi Terhad, pastikan untuk mengikutinya di laman sosial mereka untuk maklumat terkini mengenai tudung Duck. Harus diketahui setiap promosi akan habis dijual dalam beberapa minit dari pelancaran mereka! duckscarves.com

Tudung People

Tudung yang diperbuat dari campuran sutera untuk gantungan yang sempurna, kain kapas Jepun untuk keselesaan ringan, krep untuk penampilan feminin yang anggun – Tudung People ada semuanya! Baik tudung lebar atau tudung persegi, dihiasi dengan kristal Swarovski atau dibiarkan sifon sederhana, berat untuk lebih legap atau lyra kapas campuran untuk dipakai dengan mudah, setiap koleksi menakjubkan dan mempunyai tempat yang sesuai di dalam almari anda.

Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Barisan terbaru Tudung People adalah Alyna yang menampilkan kepingan kapas Jepun dengan gaya tudung lebar – tudung ringan dan sejuk yang dibuat sesuai untuk hari-hari yang lebih panas.

Untuk sentuhan glamor terutama untuk pakaian lebaran anda, Arraynaa Diamant menampilkan reka bentuk mahkota khusus pada selendang satin-sutera. Semua orang berhak mendapat kilauan di almari pakaian mereka!

Perlukan bantuan untuk menyelaraskan pakaian anda dengan tudung mereka? Pastikan untuk mengikuti Tudung People di Instagram mereka (@tudungpeople) untuk mendapatkan inspirasi!

Bisnes tudung online

Cara Buat Bisnes Tudung Jenama Sendiri Yang Menguntungkan

Tags :

No comment for 12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to 12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baik untuk menjalankan perniagaan di eBay.

Posted at September 18, 2023

Pengenalan kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baharu dan lebih baik untuk menjalankan perniagaan secara global di eBay. PENTING! Semua penjual baharu dan... Read More

Bagaimana Saya Boleh Berjaya di eBay?

Bagaimana Saya Boleh Berjaya di eBay?

Posted at September 11, 2023

Bagaimana untuk melengkapkan jualan di eBay? eBay ialah tapak lelongan terbesar di internet. Jadi, wajarlah tempat ini adalah tempat terbaik untuk menjana wang dengan... Read More

Bolehkah Rakyat Malaysia Menjual di eBay

Bolehkah Rakyat Malaysia Menjual di eBay? Bagaimana untuk Berjaya Melakukannya?

Posted at September 10, 2023

Bolehkah Rakyat Malaysia Menjual di eBay? Bagaimana untuk Berjaya Melakukannya? Bolehkah orang Malaysia menjual di eBay? Apakah eBay? eBay ialah tapak beli-belah dalam talian... Read More

Cara Buat Bayaran Bil TNB Secara Online

Cara Buka Akaun TNB Secara Online

Posted at September 10, 2023

Cara Buka Akaun TNB Secara Online – Semakan Online hari ini nak buat tutorial Cara Buat Bayaran Bil TNB Secara Online di komputer. Sebenarnya... Read More

Nak Buat Bisnes Di eBey? Anda Perlu Kuasai 5 Perkara Ini Sahaja

Posted at September 8, 2023

Nak Buat Bisnes Di eBey? Tak susah sebenarnya cara nak menjual dan buat duit dengan eBay. syaratnya anda perlu tahu perkara asas dan mindset... Read More