HOME
Home » Umum » 12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Posted at | Categorised in Umum

Jenama tudung popular dan paling laris

Fesyen sederhana telah menjadi trend baru-baru ini apabila lebih banyak gedung fesyen antarabangsa mula mengeluarkan koleksi pakaian longgar dan melancarkan tudung mewah. Iman dan fesyen sebenarnya saling berkait secara eksklusif dan setiap Muslimah tahu memilih tudung yang baik untuk dipakai untuk memenuhi trend fesyen dan tuntutan agama!

12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Dari kapas lembut hingga sutera mewah, kemasan matte atau kemilau satin, selendang lebar hingga selendang persegi, untuk pakaian sukan atau siap untuk lebaran, cetakan kristal atau cetakan digital – pelbagai tudung nampaknya tidak berkesudahan (dan kami bahkan belum mendapat semua warna yang mereka tawarkan!).

Mungkin sudah tiba masanya untuk menyimpan semua tudung hitam yang telah kita berulang kali memakainya buat masa ini dan melabur dalam beberapa warna dan fesyen baru yang berkualiti dan dibuat dengan sangat cantik. Berikut adalah 12 jenama tudung yang popular dan paling laris yang harus anda ketahui jika mengumpulkan tudung adalah kegemaran anda.

1. Naelofar Hijab

Pelakon terkenal Malaysia, Neelofa menerajui jenama tudung popular dan paling laris, jenama ini tidak memerlukan banyak pengenalan kerana ia terkenal di kalangan peminatnya sendiri. Dapatkan gaya dengan mudah dengan barisan tudung segera yang sangat popular ini!

Tudung segera adalah versi tudung kepala konvensional yang boleh dilonggarkan oleh wanita tanpa keperitan atau jepitan. Ianya sesuai untuk mereka yang baru mula memakai tudung atau sesiapa yang terlalu sibuk dan perlukan kepantasan dengan tidak mengabaikan keanggunan si pemakai.

Selendang separa instan juga tersedia di mana anda boleh menambah corak tirai atau kelainan anda sendiri untuk gaya yang diperibadikan. Variasi tudung segera yang lain adalah tudung “dua muka” (dua muka) – semuanya boleh didapati dari Naelofar.

Naelofar Jenama Tudung Popular Dan Paling LarisNaelofar Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Pelancaran terbaru Naelofar Hijab adalah koleksi Helena mereka: tudung segera yang kaya dengan kristal Opal White yang diletakkan di sepanjang lengkungan tudung. Helena dibuat dari Korean Chiffon kerana sifatnya yang mudah bernafas dan sejuk sehingga tidak kira cuaca atau kelembapan di luar, anda masih boleh kelihatan bergaya dengan mudah.

Tudung Cakenis

Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Dimulakan oleh model dan aktris Malaysia Hanis Zalikha, Cakenis bertujuan untuk mempermudah pemakaian tudung dengan menampilkan tudung segera yang tidak memerlukan pin! Seperti tagline “Broochless, Just-Hook”, Tudung Cakenis dilengkapi dengan cangkuk kecil yang dilindungi di wajah dan dengan tirai di bahu, anda boleh cuba! Pendekatan memakai tudung ini sangat sesuai bagi mereka yang tidak kisah tudung mereka dipenuhi dengan lubang jarum dengan pemakaian brooches.

Tudung Duck

Duck yang diasaskan oleh pereka fesyen Vivy Yusof, Duck adalah jenama terkenal untuk Muslimah bergaya yang berminat untuk mengembangkan koleksi tudung mewah mereka. Duck memberikan selendang buatan cantik yang diperbuat dari bahan kain seperti satin, crepe campuran, georgette dan chiffon antara lain, dan hadir dalam pelbagai warna.

Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Setiap selendang cantik, reka bentuk dan cetakan Edisi Terhad Duck benar-benar membezakannya daripada jenama lain. Dari “city skylines” hingga “world map”, sehelai tudung bertatahkan kristal Swarovski hingga terinspirasi oleh traditional Malaysian desserts; setiap koleksi Duck benar-benar unik dan setiap tudung Duck dengan bangganya dibuat untuk menggambarkan reka bentuk tempatan yang menarik.

Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Promosi sedikit Malaysia di mana-mana dengan KL Duck Merdeka ini di mana latar langit bandar ini dicetak dengan indah di tudung ombre.

Jenama Tudung Popular

Atau ambil Alhambra Duck ini: diilhamkan dari seni bina masjid masjid dengan bentuk geometri yang rumit yang dicetak pada pelbagai tudung berwarna.

Jenama Tudung Paling Popular Dan Paling LarisJenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Sesuai dengan namanya, setiap tudung dihiasi dengan daya tarikan Itik yang menarik. Asas premium lebih mudah diperoleh tetapi jika anda berminat untuk mendapatkannya dari koleksi Edisi Terhad, pastikan untuk mengikutinya di laman sosial mereka untuk maklumat terkini mengenai tudung Duck. Harus diketahui setiap promosi akan habis dijual dalam beberapa minit dari pelancaran mereka! duckscarves.com

Tudung People

Tudung yang diperbuat dari campuran sutera untuk gantungan yang sempurna, kain kapas Jepun untuk keselesaan ringan, krep untuk penampilan feminin yang anggun – Tudung People ada semuanya! Baik tudung lebar atau tudung persegi, dihiasi dengan kristal Swarovski atau dibiarkan sifon sederhana, berat untuk lebih legap atau lyra kapas campuran untuk dipakai dengan mudah, setiap koleksi menakjubkan dan mempunyai tempat yang sesuai di dalam almari anda.

Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Barisan terbaru Tudung People adalah Alyna yang menampilkan kepingan kapas Jepun dengan gaya tudung lebar – tudung ringan dan sejuk yang dibuat sesuai untuk hari-hari yang lebih panas.

Untuk sentuhan glamor terutama untuk pakaian lebaran anda, Arraynaa Diamant menampilkan reka bentuk mahkota khusus pada selendang satin-sutera. Semua orang berhak mendapat kilauan di almari pakaian mereka!

Perlukan bantuan untuk menyelaraskan pakaian anda dengan tudung mereka? Pastikan untuk mengikuti Tudung People di Instagram mereka (@tudungpeople) untuk mendapatkan inspirasi!

Bisnes tudung online

Cara Buat Bisnes Tudung Jenama Sendiri Yang Menguntungkan

Tags :

Related Post to 12 Jenama Tudung Popular Dan Paling Laris

Panduan Berniaga Di Shopee Percuma!

Posted at

Panduan berniaga di Shopee ini hanya percuma bagi anda yang masih tercari-cari idea perniagaan kecil dan otak masih beku tak tahu nak bisnes apa.... Read More

101 Idea Perniagaan Kecil Yang Boleh Jadi Perniagaan Besar

Posted at

101 idea perniagaan kecil yang boleh jadi perniagaan besar. Ikon bisnes Irfan Khairi pernah menulis ebook 101 idea perniagaan yang sangat membantu. Saya tidak... Read More

nak berniaga

Nak Berniaga Kena Keluarkan Tangan Dari Seluar!

Posted at

Nak berniaga? Bangunnnnn…!! Pada yang muda-muda BANGUN! Keluarkan tangan daripada seluar! DO YOU UNDERSTAND? Guys saya ni dah 11 tahu meniaga tau! Tonggang terbalik,... Read More

Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024

Ripple: Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024?

Posted at

Ripple: Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024? Token XRP Ripple telah menunjukkan tanda-tanda membina momentum selepas lonjakan kadar pendanaan dalam pasaran niaga hadapan menunjukkan... Read More

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Posted at

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar – Pemasaran affiliate membantu anda buat duit dalam talian dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan orang lain. Ia... Read More