HOME
Home » Umum » Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000, Inilah Masanya

Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000, Inilah Masanya

Posted at | Categorised in Umum

Seorang penganalisis kripto telah membentangkan analisis 39 bulan yang boleh menentukan bila harga XRP akan meningkat ke paras tertinggi baharu sepanjang masa. Analisis menandakan pulangan aliran ini yang boleh menyaksikan XRP meningkat setinggi $1,000.

Kitaran 39 Bulan

Penganalisis kripto nama samaran NeverWishing di TradingView telah mempersembahkan trend kitaran 39 bulan yang agak meyakinkan yang selalunya berakhir dengan harga XRP yang menyaksikan kenaikan yang ketara. Kali terakhir trend ini disiapkan adalah pada pertengahan 2020 sejurus sebelum pasaran kenaikan harga 2020/2021 bermula.

Apabila trend ini ditandakan tiga tahun lalu, ia berakhir dengan kenaikan harga XRP daripada $0.17 pada Jun kepada $2 pada April 2021. Sejak itu, satu lagi kitaran 39 bulan mula dikira dan sekali lagi, ia telah mencapai tahap di mana lonjakan biasanya berlaku.

Dalam carta yang dibentangkan oleh NeverWishing, lonjakan harga yang dijangka kali ini akan menjadi kurang seperti aliran 2020-2021 dan lebih seperti lonjakan 2017-2018. Pada 2017 apabila lonjakan kitaran 39 bulan berlaku, XRP meningkat daripada $0.005 kepada $3.3 pada kemuncaknya, bermakna lonjakan harga sebanyak 66,000%.

Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000

Walau bagaimanapun, penganalisis menjangkakan pertumbuhan yang lebih meletup dengan harga XRP meningkat dari sekitar $0.53 kepada $1,000 pada masa perhimpunan itu selesai. Ini bermakna peningkatan lebih daripada 188,000% daripada paras harga semasa.

Bilakah Harga XRP Akan Mencapai USD1,000?

Lonjakan kitaran 39 bulan sebelumnya yang digariskan oleh penganalisis crypto kedua-duanya mencapai kemuncaknya kurang daripada setahun kemudian. Perhimpunan 2017-2018 adalah 11 bulan dan perhimpunan 2020-2021 adalah 10 bulan, jadi ia dijangka akan melekat dekat dengan jangka masa ini kali ini.

Carta NeverWishing menunjukkan perhimpunan bermula pada bulan November dan mencecah $2 dalam empat bulan akan datang. Mulai masa itu, terdapat pelbagai tahap harga penting yang digariskan termasuk $16 menjelang akhir April 2024 dan $118 menjelang Jun 2024.

Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000

Kemudian untuk hadiah utama $1,000, penganalisis crypto menetapkan tarikh sasaran untuk Disember 2024, sekitar 13 bulan dari permulaan perhimpunan. Jadi jika ramalan ini benar-benar berlaku, harga XRP boleh didagangkan antara $869-$1,000 dalam masa setahun lebih.

Trend kitaran 39 bulan kelihatan serupa dengan kitaran Bitcoin empat tahun. Walau bagaimanapun, tidak seperti Bitcoin yang kitaran empat tahunnya dicirikan oleh peristiwa separuh yang terkenal, kitaran 39 bulan XRP tidak mempunyai peristiwa penting. Sebaliknya, ia kelihatan hanya mengikuti kerja terutamanya berdasarkan jangka masa.

Namun begitu, beberapa perkembangan terkini boleh memberi keyakinan kepada kenaikan harga seperti kemenangan berganda Ripple ke atas Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC) hanya pada tahun ini sahaja. Selain itu, Ripple telah mengembangkan jejaknya secara global kerana ia kelihatan mengambil sebahagian besar sektor pembayaran untuk dirinya sendiri.

Imej pilihan daripada Bitcoinist, carta daripada Tradingview.com

 

Tags :

No comment for Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000, Inilah Masanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000, Inilah Masanya

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Posted at

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar – Pemasaran affiliate membantu anda buat duit dalam talian dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan orang lain. Ia... Read More

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno

Posted at

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno – Ingin mendapat ganjaran dalam Bitcoin secara percuma kerana merujuk rakan dan keluarga anda kepada Luno? Hebat! Dalam... Read More

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH

Posted at

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH Salam, Setiap 21hb adalah hari yang gembira buat semua슠pengguna simkad Tone Wow슠yang aktif.... Read More

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baik untuk menjalankan perniagaan di eBay.

Posted at

Pengenalan kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baharu dan lebih baik untuk menjalankan perniagaan secara global di eBay. PENTING! Semua penjual baharu dan... Read More

Bagaimana Saya Boleh Berjaya di eBay?

Bagaimana Saya Boleh Berjaya di eBay?

Posted at

Bagaimana untuk melengkapkan jualan di eBay? eBay ialah tapak lelongan terbesar di internet. Jadi, wajarlah tempat ini adalah tempat terbaik untuk menjana wang dengan... Read More