HOME
Home » Blog & SEO » Mengapa Perlu Promosikan Channel YouTube Anda?

Mengapa Perlu Promosikan Channel YouTube Anda?

Posted at | Categorised in Blog & SEO

Mengapa Perlu Promisikan Channel YouTube Anda? – Promosi YouTube dapat membantu anda mengembangkan saluran (channel) dan mempromosikan kandungan dalam beberapa arah sekaligus. Selalunya, mempromosikan di YouTube dengan Top4Smm SANGAT-SANGAT membantu:

Tingkatkan keyakinan pelanggan semasa anda. Jumlah tontonan, suka dan pelanggan yang terus meningkat akan membantu anda menunjukkan relevan kandungan anda dan minat masyarakat terhadap pelanggan anda sekarang.

Tingkatkan minat kandungan anda di kalangan bakal pelanggan. Pertama sekali orang memberi perhatian kepada kandungan yang sangat popular.

Kedudukan video yang berkesan. Selalu lebih menguntungkan apabila video berada di posisi teratas atau ke dalam “Disyorkan”, tetapi dalam persaingan semasa tidak selalu mungkin. Top4smm akan membantu anda dengannya.

Dapatkan kepercayaan pengiklan. Pengiklan memberi perhatian terutamanya pada saluran di mana aktiviti tertentu sudah ada. Dengan Top4smm anda boleh mendapatkan pesanan iklan pertama anda dengan mudah.

Tingkatkan statistik untuk pengiklan. Pengiklan profesional di akhir syarikat pengiklanan akan ingin memeriksa kejayaannya. Dan pasti akan meminta anda memberikan statistik video. Untuk meningkatkan peluang kerjasama lebih lanjut dengannya, anda selalu dapat menggunakan perkhidmatan Top4sum.

Dapatkan pelanggan. Sekiranya anda menjual di Internet – video berkualiti dengan aktiviti yang baik dapat dengan mudah membantu anda meningkatkan penjualan.

Buat pendapat yang pasti. Dengan bantuan perkhidmatan kami, anda dapat menyesuaikan pendapat umum mengenai kandungan anda dengan mudah. Like dan komen dapat membantu anda dalam tugas itu dengan mudah.

Mengapa Perlu Promisikan Channel YouTube Anda?

Mengapa Perlu Promosikan Channel YouTube Anda?

Pengekalan (Retention) tontonan YouTube – apa maksudnya?

Pengekalan tontonan YouTube adalah masa di mana pengguna akan menonton video anda. Anda boleh mendapatkan maklumat mengenai pengekalan purata video anda dalam statistik masa nyata anda.

Bagaimana jika simpanan saya kurang daripada yang diiklankan? YouTube sentiasa mengubah dan memodenkan algoritma untuk mengira pengekalan video. Sekiranya simpanan anda lebih rendah daripada simpanan yang dijamin untuk perkhidmatan apa pun, anda akan diberi pengembalian wang untuk peratusan perbezaan antara simpanan yang dijamin dan yang sebenarnya. Contohnya: Pengekalan terjamin adalah 10 minit. Pengekalan sebenar: 9 minit. Jumlah pesanan ialah $10. Perbezaan antara simpanan dijamin dan sebenar adalah 10%, jumlah bayaran balik adalah $1

Kedudukan (ranking) video – apa maksudnya?

Peringkat video di Youtube adalah sistem yang menempatkan video dalam urutan tertentu ketika anda menggunakan carian YouTube. Juga, peringkat mempengaruhi peluang untuk masuk dalam “Saranan” dan “Serupa” (“Recommendations” and “Similar”).

Sasaran Tontonan – apakah maksudnya?

Paparan penyasaran adalah paparan yang disampaikan dari negara atau wilayah tertentu. Paparan sedemikian akan membantu anda mempromosikan terutamanya di kawasan terpilih.

Bolehkah perkhidmatan anda membantu saya untuk mengaktifkan pengewangan (monetization)?

Ya sudah tentu! Perkhidmatan mereka akan membantu anda sekiranya anda ingin mengatasi had 4000 jam tontonan dan 1000 pelanggan untuk membolehkan pengewangan.

Adakah selamat menggunakan perkhidmatan Top4smm sekiranya pengewangan atau program gabungan dihubungkan ke saluran?

Perkhidmatan Top4smm benar-benar selamat. Pengewangan boleh disertakan tanpa risiko.

Adakah terdapat had kuantiti pesanan?

Ya, setiap perkhidmatan mempunyai had tersendiri pada jumlah pesanan minimum dan maksimum. Maklumat mengenainya boleh didapati dalam keterangan perkhidmatan.

Saya memerlukan lebih banyak paparan, like atau subscriber daripada yang dibenarkan dalam keterangan perkhidmatan. Bolehkah saya membuat banyak pesanan pada satu pautan untuk mendapatkan lebih banyak?

Anda TIDAK boleh memesan lebih banyak dari jumlah pesanan anda setiap pautan (link) daripada had maksimum yang dinyatakan dalam perihalan perkhidmatan. Sebagai contoh, jika perkhidmatan pelanggan YouTube mempunyai had maksimum 1000 subscriber, ini bermakna anda boleh memesan maksimum 1000 subscriber per akaun, tanpa mengira jumlah pesanan yang dibuat.
Sekiranya berlaku pelanggaran, pihak pentadbiran berhak menarik jaminan untuk pesanan melebihi jumlah maksimum yang dibenarkan.

Video saya adalah “Premiere” atau “Stream Recording”, bolehkah saya mendapatkan tontonannya?

Ya anda boleh. Namun, harap maklum bahawa tidak semua paparan tersedia untuk mempromosikan jenis video ini. Maklumat mengenai kemungkinan mempromosikan “Tayangan Perdana” dan “Rakaman Streaming” oleh perkhidmatan tertentu dapat dilihat dalam keterangan perkhidmatan tersebut.

Sekiranya anda membuat pesanan untuk Rakaman Tayangan Perdana atau Streaming, namun layanan ini tidak tersedia untuk jenis video ini, sila hubungi pasukan sokongan Top4smm agar mereka dapat membatalkan pesanan anda dan mengembalikan wang kepada baki anda.

Dari negara mana penyasaran boleh dipesan perkhidmatan YouTube?

Maklumat mengenai penyasaran perkhidmatan akan disenaraikan dalam keterangan perkhidmatan. Sekiranya maklumat ini tidak dinyatakan, ini bermaksud bahawa penyasaran akan menjadi “Seluruh Dunia” – aktiviti akan dihantar dari satu negara atau sekumpulan negara secara rawak.

Cara buat duit dengan Youtube
Cara buat duit dengan saham
Cara buat duit RM100 sehari

Tags :

Related Post to Mengapa Perlu Promosikan Channel YouTube Anda?

Penyedia Web Hosting Di Malaysia

Penyedia Web Hosting Di Malaysia

Posted at

Apa itu web hosting? Ramai yang masih belum berpengetahuan dalam bidang web hosting. Ini mungkin berlaku kerana mereka tidak pernah mendengarnya atau tidak mahu... Read More

Cara Menjadi Youtuber Dalam 14 Langkah Mudah

Cara Menjadi Youtuber Yang Berjaya Dengan 14 Langkah Mudah

Posted at

Cara Menjadi Youtuber Yang Berjaya Dengan 14 Langkah Mudah – Tertanya-tanya bagaimana menjadi YouTuber? Anda ada idea hebat tetapi tak tahu bagaimana melakukannya? Blog... Read More

Cara Membuat Fail robots.txt di cPanel

Posted at

Sekiranya anda pernah membina laman web anda sendiri, anda mungkin pernah mendengar fail robotx.txt dan bertanya-tanya, untuk apa fail ini? Anda berada di tempat... Read More

Ingin Menjadi Blogger yang Terkenal? Kemudian Baca Ini!

Ingin Menjadi Blogger yang Terkenal? Baca Ini!

Posted at

Ingin Menjadi Blogger yang Terkenal? Kemudian Baca Ini! Saya tahu bahawa setiap pembaca blog ini mengunjungi dan membacanya untuk mempelajari sesuatu yang berguna dan... Read More

Cara Memulakan Blog Sendiri

Cara Memulakan Blog Sendiri Dalam 10 Minit (Atau Kurang)

Posted at

Cara Memulakan Blog Sendiri! Selamat mengambil langkah pertama untuk membina blog anda sendiri dengan BERTINDAK SEKARANG!. Saya akan memandu anda melalui 5 langkah mudah... Read More