HOME
Home » Umum » Peluang Perniagaan Program Affiliate

Peluang Perniagaan Program Affiliate

Posted at | Categorised in Umum

Peluang Perniagaan Program Affiliate – Ebook Rahsia Affiliate merupakan panduan bisnes online paling laris bagi bulan Oktober 2022.

Dari senarai 10 ebook panduan bisnes dan bukan bisnes, Rahisa Affiliate menduduki tempat teratas, paling banyak dijual dan paling banyak dibaca.

Jika anda seorang yang suka kepada bisnes yang tak perlukan modal, cukup menggunakan Facebook, Whatsaap dan Telegram sahaja sebagai alat pemasaran yang pastinya percuma, panduan Rahsia Affiliate ini sangat sesuai untuk anda.

Panduan ini ditulis dengan menggunakan bahasa yang mudah dan santai melalui pengalaman penulis sendiri yang berjaya menjana pendapatan 4 angka sebulan tanpa pening kepala.

Peluang Perniagaan Program Affiliate

Peluang Perniagaan Program Affiliate

Ceritanya bermula pada tahun 2018 apabila penulis kehilangan pekerjaan dan terpaksa mencari punca pendapatan baru. Mulalah menjual segala macam produk termasuk menjual minyak bidara dan produk-produk yang memerlukan membuat pemasaran, pembungkusan dan berulang-alik ke pejabat pos menghantar barang yang dijual kepada pelanggan.

Ini sangat memetihkan…

Tambahan pula hasil keuntungan tidak seberapa dan banyak membuang masa apatah lagi terpaksa mengalami kerugian apabila barang dipesan oleh pelanggan dikembalikan.

Setelah bosan dengan karenah pelanggan, penulis membuat carian peluang perniagaan di internet, beliau mendapati membuat bisnes affiliate adalah cara paling mudah untuk buat duit.

Ini kerana dengan mennyertai program affiliate beliau tidak perlu menyimpan stok, malah langsung tidak perlu pening kepala melayan karenah pelanggan.

Namun dengan sedikit kajian beliau berjaya mencipta satu teknik yang berkesan untuk memasarkan produk affiliate dengan mudah dan langsung tidak memerlukan modal.

Nak tahu cara beliau memasarkan produk affiliate dan berjaya menjana pendapatan 4 angka setiap bulan?

Teruskan pembacaan anda di sini.

Lihat gambar di atas, betapa lumayannya komisen yang diterima dari program affiliate yang disertai.

Disyorkan baca: Peluang Perniagaan

Kenapa anda harus memulakan perniagaan affiliate ini?

1 – Menyertai mana-mana program affiliate kebiasaannya adalah PERCUMA!

2 – Anda mempunyai kebebasan masa untuk mempromosikan link affiliate anda

3 – Anda boleh menyertai seberapa banyak program affiliate yang anda mahu

4 – Tidak ramai yang tahu lubuk affiliate dan bagaimana cara mendapat keuntungan besar darinya (persaingan rendah)

5 – Komisen yang tinggi bagi setiap jualan.

Peluang Perniagaan Program Affiliate

Bulan lepas, pihak klikjer ada terbitkan ebook baru berjudul “Rahsia Affiliate“.

Berita menariknya… Dah ada beberapa orang pembaca ebook tersebut yang dah mula “pecahkan telur” & dapat hasil selepas menggunakan teknik yang diajarkan dalam ebook tersebut!

Dibawah adalah screenshoot testimonial mereka yang berjaya!

Peluang Perniagaan Program Affiliate

Ah ha! Teknik marketing yang diajarkan dalam ebook “Rahsia Affiliate” tu.. bukan sahaja sesuai digunakan untuk program affiliate klikjer, malah.. apa-apa program affiliate pun sesuai gunakan kaedah marketing yang diajarkan dalam ebook tu.

Macam kawan kita kat atas tu, beliau buat affiliate shopee… tetap dapat hasil juga!

Jika anda berminat nak tahu teknik & strategi buat duit menerusi affiliate dengan hanya gunakan teknik marketing percuma.. boleh dapatkan ebook Rahsia Affiliate  sekarang juga!

Better dapatkan segera, kerana, kemungkinan besar, harga ebook ini akan dinaikkan pada bulan hadapan!

 

Related Post to Peluang Perniagaan Program Affiliate

Panduan Berniaga Di Shopee Percuma!

Posted at

Panduan berniaga di Shopee ini hanya percuma bagi anda yang masih tercari-cari idea perniagaan kecil dan otak masih beku tak tahu nak bisnes apa.... Read More

101 Idea Perniagaan Kecil Yang Boleh Jadi Perniagaan Besar

Posted at

101 idea perniagaan kecil yang boleh jadi perniagaan besar. Ikon bisnes Irfan Khairi pernah menulis ebook 101 idea perniagaan yang sangat membantu. Saya tidak... Read More

nak berniaga

Nak Berniaga Kena Keluarkan Tangan Dari Seluar!

Posted at

Nak berniaga? Bangunnnnn…!! Pada yang muda-muda BANGUN! Keluarkan tangan daripada seluar! DO YOU UNDERSTAND? Guys saya ni dah 11 tahu meniaga tau! Tonggang terbalik,... Read More

Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024

Ripple: Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024?

Posted at

Ripple: Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024? Token XRP Ripple telah menunjukkan tanda-tanda membina momentum selepas lonjakan kadar pendanaan dalam pasaran niaga hadapan menunjukkan... Read More

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Posted at

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar – Pemasaran affiliate membantu anda buat duit dalam talian dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan orang lain. Ia... Read More