HOME
Home » Buat Duit » Projek Buat Duit Dengan Saham

Projek Buat Duit Dengan Saham

Posted at | Categorised in Buat Duit

Projek Buat Duit Dengan Saham

Ok! Ini projek ini untuk anda yang “berduit” sedikit.

Walaupun kita banyak mendengar tentang kisah ramai orang yang jadi susah sewaktu tempoh pandemik ini… tetapi, tidak dinafikan…. ada ramai juga orang, yang menjadi semakin mewah sewaktu pandemik ini.

Kita boleh lihat sendiri.. jualan kereta X70, konsol PS5 yang dilancarkan pada tahun lepas, berebut-rebut orang beratur dan tempah.

Apabila kerajaan mengumumkan morotorium selama 6 bulan pada tahun lalu, ditambah dengan kebenaran untuk mengeluarkan duit KWSP menerusi program i-sinar. Ramai orang yang secara tiba-tiba berjaya mempunyai cash puluhan ribu dalam simpanan mereka. Terutama sekali, kakitangan kerajaan.

Projek Buat Duit Dengan Saham

Projek Buat Duit Dengan Saham

Harap-harapnya.. wang itu masih ada lagi lah dan belum habis.

Jadi, kalau anda antara orang yang bernasib baik tersebut… mungkin anda boleh pertimbangkan untuk jalankan projek saham ini. Iaitu melabur dalam pasaran saham!

Tapi…. macam yang saya ceritakan diatas… buat dulu “teknik iqra”.
Dapatkan dahulu sebanyak mungkin ilmu pasal pelaburan saham ini sebelum anda “buat praktikal” dan mencampakkan duit anda ke dalam pasaran saham.

Baca dahulu berpuluh-puluh artikel, beli ebook atau buku, join webinar, tonton video, masuk group-group sembang berkaitan saham dan sebagainya. Lepas dah buat semua itu dan anda dah betul-betul jelas dan faham bagaimana proses menjana keuntungan dengan saham itu boleh berlaku.. barulah anda betul-betul letakkan duit anda di pasaran saham.

Oh ya! Dalam teknik iqra ini.. sejujurnya.. saya ingin bagitahu anda… ianya tidak mencukupi dengan hanya anda membeli dan membaca sebuah ebook sahaja!

Anda perlu baca sekurang-kurangnya 2 buah ebook/buku, tapi jangan berhenti setakat itu sahaja… tambahkah lagi dengan membaca lebih banyak artikel-artikel, tips yang ada di internet, tonton video-video pasal topik tersebut di youtube, follow sifu-sifu topik tersebut di facebook dan pelbagai lagi cara.

Tujuan utama dia… untuk dapatkan info dan gambaran yang jelas bagaimana sesuatu perkara itu berfungsi dan berjalan dengan terperinci. Bukan sekadar tahu sikit-sikit dan ala kadar sahaja.

Jadi, gunakan tempoh lockdown ini untuk timba dan lombong ilmu dulu.

Klikjer juga ada terbitkan ebook pasal Pelaburan Saham, boleh lawati www.JomLaburSaham.com jika mahu info lanjut!

Baiklah.. kita dah sampai kepada idea projek lockdwon yang terakhir!

Idea ini sesuai untuk anda yang takde modal, takde duit, tengah susah, tak tahu nak buat apa dan sedang tercari-cari kaedah jana pendapatan tanpa perlu keluar sebarang modal.

Buat Duit Dengan Projek Tuition
Projek Kurus & Sihat Dengan Formula Kurus
10 Projek Lockdown Boleh Buat Duit
Rahsia bisnes tudung
Bisnes Aiskrim
Adakah Dogecoin prlaburan yang baik?
Mengapa melabur dalam Bitcoin?

Daftar menggunakan link ini dan anda akan menerima Bitcoin bernilai RM25.00 apabila anda memasukkan wang ke dalam wallet Luno anda dan membeli atau menjual Bitcoin dengan nilai RM250.

Tags :

No comment for Projek Buat Duit Dengan Saham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Projek Buat Duit Dengan Saham

9 Kaedah Sebenar Untuk Menjana Wang Secara Dalam Talian

Posted at

Berapa banyak artikel yang ada mengenai menjana wang dalam talian (secara online)? Ribuan? Berjuta-juta? Cukup? Mungkin. Tetapi ada masalah. Terlalu banyak daripadanya hanyalah langkah... Read More

Buat Duit Dengan Projek Tuition

Posted at

Buat Duit Dengan Projek Tuition – Ah ha! Sejak covid-19 melanda…. saya perasan.. ramai anak-anak yang ketinggalan dalam pelajaran mereka. Terutama sekali anak-anak yang... Read More

10 Projek Lockdown Boleh Buat Duit

10 Projek Lockdown Boleh Buat Duit

Posted at

Hari ini saya ingin kongsikan tentang 10 plan Projek Lockdown Boleh Buat Duit yang  boleh dilakukan sepanjang tempoh MCO3.0 ini. Jom kita tengok satu... Read More

buat duit

Buat Duit – Ramai Yang Tak Tahu Inilah Caranya

Posted at

Sekiranya anda ingin buat duit untuk poket anda, anda tidak keseorangan. Tentu, anda mempunyai pelbagai pilihan untuk buat duit. Melakukan pekerjaan ganjil adalah cara... Read More

14 Cara Berkesan Buat Duit RM100 Sehari Secara Online

14 Cara Berkesan Buat Duit RM100 Sehari Secara Online

Posted at

Bagaimana buat duit RM100 sehari? Menjana wang sebanyak itu masih menjadi impian banyak daripada kita. Dan juga, kita mahu bekerja dari rumah atau dari... Read More