HOME
Home » Buat Duit » Projek Buat Duit Dengan Saham

Projek Buat Duit Dengan Saham

Posted at | Categorised in Buat Duit

Projek Buat Duit Dengan Saham

Ok! Ini projek ini untuk anda yang “berduit” sedikit.

Walaupun kita banyak mendengar tentang kisah ramai orang yang jadi susah sewaktu tempoh pandemik ini… tetapi, tidak dinafikan…. ada ramai juga orang, yang menjadi semakin mewah sewaktu pandemik ini.

Kita boleh lihat sendiri.. jualan kereta X70, konsol PS5 yang dilancarkan pada tahun lepas, berebut-rebut orang beratur dan tempah.

Apabila kerajaan mengumumkan morotorium selama 6 bulan pada tahun lalu, ditambah dengan kebenaran untuk mengeluarkan duit KWSP menerusi program i-sinar. Ramai orang yang secara tiba-tiba berjaya mempunyai cash puluhan ribu dalam simpanan mereka. Terutama sekali, kakitangan kerajaan.

Projek Buat Duit Dengan Saham

Projek Buat Duit Dengan Saham

Harap-harapnya.. wang itu masih ada lagi lah dan belum habis.

Jadi, kalau anda antara orang yang bernasib baik tersebut… mungkin anda boleh pertimbangkan untuk jalankan projek saham ini. Iaitu melabur dalam pasaran saham!

Tapi…. macam yang saya ceritakan diatas… buat dulu “teknik iqra”.
Dapatkan dahulu sebanyak mungkin ilmu pasal pelaburan saham ini sebelum anda “buat praktikal” dan mencampakkan duit anda ke dalam pasaran saham.

Baca dahulu berpuluh-puluh artikel, beli ebook atau buku, join webinar, tonton video, masuk group-group sembang berkaitan saham dan sebagainya. Lepas dah buat semua itu dan anda dah betul-betul jelas dan faham bagaimana proses menjana keuntungan dengan saham itu boleh berlaku.. barulah anda betul-betul letakkan duit anda di pasaran saham.

Oh ya! Dalam teknik iqra ini.. sejujurnya.. saya ingin bagitahu anda… ianya tidak mencukupi dengan hanya anda membeli dan membaca sebuah ebook sahaja!

Anda perlu baca sekurang-kurangnya 2 buah ebook/buku, tapi jangan berhenti setakat itu sahaja… tambahkah lagi dengan membaca lebih banyak artikel-artikel, tips yang ada di internet, tonton video-video pasal topik tersebut di youtube, follow sifu-sifu topik tersebut di facebook dan pelbagai lagi cara.

Tujuan utama dia… untuk dapatkan info dan gambaran yang jelas bagaimana sesuatu perkara itu berfungsi dan berjalan dengan terperinci. Bukan sekadar tahu sikit-sikit dan ala kadar sahaja.

Jadi, gunakan tempoh lockdown ini untuk timba dan lombong ilmu dulu.

Klikjer juga ada terbitkan ebook pasal Pelaburan Saham, boleh lawati www.JomLaburSaham.com jika mahu info lanjut!

Baiklah.. kita dah sampai kepada idea projek lockdwon yang terakhir!

Idea ini sesuai untuk anda yang takde modal, takde duit, tengah susah, tak tahu nak buat apa dan sedang tercari-cari kaedah jana pendapatan tanpa perlu keluar sebarang modal.

Buat Duit Dengan Projek Tuition
Projek Kurus & Sihat Dengan Formula Kurus
10 Projek Lockdown Boleh Buat Duit
Rahsia bisnes tudung
Bisnes Aiskrim
Adakah Dogecoin prlaburan yang baik?
Mengapa melabur dalam Bitcoin?

Tags :

Related Post to Projek Buat Duit Dengan Saham

Bolehkah Anda Buat Duit Dengan Blog Di Malaysia?

Bolehkah Anda Buat Duit Dengan Blog Di Malaysia?

Posted at

Bolehkah anda buat duit dengan blog di Malaysia? Jawapan mudahnya adalah ya. Persoalan sebenarnya ialah, adakah cukup dengan blogging boleh buat duit yang mencukupi... Read More

8 Cara Buat Duit Secara Online Yang Berkesan

Posted at

Ingin buat duit secara online tanpa meninggalkan rumah semasa wabak koronavirus? Atau adakah anda ingin mengetahui cara buat duit secara online supaya anda dapat... Read More

Kaedah Mudah Dan Berkesan Untuk Menjana Wang Dalam Talian

Kaedah Mudah Dan Berkesan Untuk Menjana Wang Dalam Talian

Posted at

Kaedah mudah dan berkesan untuk menjana wang dalam talian (secara online). Revolusi Internet telah membuka banyak jalan untuk pelaburan yang menguntungkan dan pulangan yang... Read More

Tips Terbaik Buat Duit Dengan Google AdSense

Tips Terbaik Buat Duit Dengan Google AdSense

Posted at

Tips Terbaik Buat Duit Dengan Google AdSense – Gambaran Keseluruhan dan Petua Menjana Wang Menggunakan AdSense. Google AdSense adalah program periklanan yang memungkinkan anda... Read More

Buat Duit Dengan Google Adsense

Buat Duit Dengan Google Adsense

Posted at

Buat Duit Dengan Google Adsense – Pernah terfikir bagaimana jana wang dengan iklan di laman web anda? Cuba Google AdSense Terdapat banyak cara untuk... Read More