HOME
Home » Umum » Rahsia Bisnes Sabun Homemade Bermula Sebagai Hobi

Rahsia Bisnes Sabun Homemade Bermula Sebagai Hobi

Posted at | Categorised in Umum

Rahsia Bisnes Sabun Homemade Bermula Sebagai Hobi.

Terlebih dahulu terima kasih kerana melayari Semakan Online Dot Net. Sokongan anda amat dihargai.

Banyak kita dengar dan lihat orang berjaya dalam satu-satu bisnes bermula dengan sebagai hobi dan untuk memenuhi masa lapang sahaja. Tetapi teia-tiba bisnes tersebut MELETOP!!

Anda mungkin salah seorang yang sedang pening-pening lalat dan keliru mencari suatu bisnes yang paling mudah dan tidak memerlukan modal yang besar tetapi menjanjikan pulangan yang lumayan dan berterusan.

Dah cuba buat bisnes tudung, tetapi gagal! Sebabnya anda hanya terjah tanpa ilmu yang betul. Setiap bisnes ada rahsianya begitu juga dengan bisnes tudung, ada rahsia bisnes tudung yang wajib anda tahu sebelum anda memulakannya, barulah peluang mencapai kejayaan dalam bisnes tudung tersebut lebih cerah.

Berbalik kepada bisnes yang saya nak ceritakan ini, ianya sangat simple dan sangat sesuai bagi anda yang kreatif dan suka yang santai-santai.

Saya nak ceritakan kepada anda bagaimana bisnes sabun homemade mampu memberi anda peluang menjana pendapatan yang stabil dan berterusan, bergantung kepada kreativiti anda.

Jom kita ikuti kejayaan Azmawati Zohri seorang pengusaha sabun homemade yang sangat berjaya bermula dari tahun 2005 ketika menghadapi masalah mencari doorgift yang menarik untuk diberikan kepada tetamu majlis perkahwinan.

Anda boleh mencontohi Azmawati Zohri dengan mencuba idea bisnes sabun homemade ini secara kecil-kecilan dari rumah.

Kejayaan Azmawati Zohri disiarkan dalam majalah Keluarga, Jutawan, Nur, Harian Metro, Sinar, serta TV1. Hebat tak? Bermula dengan main-main sekarang sudah menjadi suatu bisnes besar.

rahsia bisnes sabun

Jangan anda fikirkan sabun itu hanya sebagai sabun mandi yang seketul tu. Sebenarnya dengan sedikit kreativiti anda boleh hasilkan sabun-sabun yang sangat cantik dan menarik sebagai perhiasan yang memang sangat mendapat sambutan yang sangat tinggi.

Lihat gambar di atas saya yakin dari pandangan pertama anda tentu anda ingatkan ianya sebagai makanan (kek atau biskut) ya! saya yakin anda akan berpandangan begitu. Tetapi sebenarnya ia adalan sabun homemade yang direka oleh Azmawati Zohri sendiri dengan begitu kreatif.

Tengok saja pun sudah menyelerakan!

Yang bestnya Azmawati Zohri sangat bermurah hati untuk mengajarkan anda bagaimana membuat sabun homemade tanpa selindung-selindung.

Bukan sahaja setakat mengajar membuat sabun, tetapi juga mengajar bagaimana cara memasarkan sabun-sabun homemade anda dengan mudah. Baca di sini

Adakah anda seorang suri rumah, pelajar atau seorang yang sedang mencari-cari pendapatan tambahan dengan memulakan bisnes yang tidak memerlukan anda mengeluarkan modal besar? Inilah peluang terbuka untuk anda yang boleh anda mulakan bila-bila masa dan di mana-mana sahaja.

Yang bestnya, perniagaan sabun homemade ini hampir-hampir tiada persaingan langsung kerana ak ramai orang yang tahu perniagaan sabun homemade ini boleh memberi keuntungan besar dan berterusan.

Anda perlu mulakan perniagaan ini sekarang sebelum rakan-rakan anda mengetahui peluang yang tersembunyi ini! Jika mereka tahu… habislah anda… alangkah ruginya anda jika mereka berjaya memintas anda.

Jangan berfikir lagi, mulakan perniagaan sabun homemade ini sekarang juga!

Semangat yang sedang membara tidak patut ditangguhkan kerana peluang hanya datang sekali, jika anda terlepas mungkin ianya tidak akan datang lagi.

Lagi pun apalah sangat, anda bukan keluarkan modal yang beribu riban pun, hanya beberapa ringgit untuk membeli ebook rahsia sabun homade (klik sini) dan sedikit modal membeli bahan mentah.

Best tak kalau anda dapat keluarkan sabun jenana sendiri?

Tentu bestkan?

Feeling dia lain macam oooo, jika anda berjaya menjual sabun jenama sendiri kepada saudara-mara, rakan-rakan dan kepada pelanggan yang ramai di luar sana yang sedang tercari-cari door gift yang menarik.

Bestnya anda dapat membantu menyelesaikan masaalah mereka.

Bagi anda yang rimas dengan kerja-kerja hakiki anda sekarang yang sentiasa sibuk dan memeningkan kepala, tekanan darah dah mula tinggi, apatah lagi bergelumang dengan kesesakan jalan raya berulang-alik ke tempat kerja setiap hari. uurrgh… sangat-sangat membosankan!!

Inilah masanya anda mencuba secara sambilan.

Bagi pelajar IPT yang sangat-sangat memerlukan duit, dengan kos perbelanjaan yang tinggi, sudah buntu nak cari duit tambahan, jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Sabun biasa, sabun berubat, sabun cenderahati majlis (doorgift), sabun aromaterapi atau sabun 100% berasaskan bahan semulajadi, semuanya sentiasa dicari-cari oleh masyarakat di luar sana setiap hari.

Jadi peluang sangat terbuka untuk anda dengan berbagai-bagai Offer dari Azmawati Zohri jika membeli panduan Rahsia Sabvun Homemade ini dalam masa terhad sekarang!

Ketahui:

Apakah bisnes tudung sudah tepu?
Bisnes aiskrim yang jana RM5000 Sebulan

Tags :

2 Comments for Rahsia Bisnes Sabun Homemade Bermula Sebagai Hobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Rahsia Bisnes Sabun Homemade Bermula Sebagai Hobi

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Posted at

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar – Pemasaran affiliate membantu anda buat duit dalam talian dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan orang lain. Ia... Read More

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno

Posted at

Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Di Luno – Ingin mendapat ganjaran dalam Bitcoin secara percuma kerana merujuk rakan dan keluarga anda kepada Luno? Hebat! Dalam... Read More

Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000

Kitaran 39 Bulan Mengatakan Harga XRP Melonjak Kepada USD1,000, Inilah Masanya

Posted at

Seorang penganalisis kripto telah membentangkan analisis 39 bulan yang boleh menentukan bila harga XRP akan meningkat ke paras tertinggi baharu sepanjang masa. Analisis menandakan... Read More

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH

Posted at

RAHSIA BUAT DUIT YANG SANGAT BANYAK SETIAP BULAN HANYA DARI RUMAH Salam, Setiap 21hb adalah hari yang gembira buat semua슠pengguna simkad Tone Wow슠yang aktif.... Read More

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baik untuk menjalankan perniagaan di eBay.

Posted at

Pengenalan kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baharu dan lebih baik untuk menjalankan perniagaan secara global di eBay. PENTING! Semua penjual baharu dan... Read More