HOME
Home » Bisnes » Rahsia Untung RM15000 Hanya Dengan Jual Tudung

Rahsia Untung RM15000 Hanya Dengan Jual Tudung

Posted at | Categorised in Bisnes

Rahsia Untung RM15000 Jual Tudung – Ini rahsia besar bukan main-main! untung RM15000 sebulan hanya dengan bisnes jual tudung. Perniagaan menjual tudung mempunyai potensi paling mudah untuk menjana keuntungan besar.

Bayangkan setiap hari ada sahaja peniaga baru yang mencuba bisnes tudung, tak kira secar offline mahupun menjual tudung secara online.

Ada yang berjaya dan ada juga yang kecundang!

Bagi yang gagal jangan putus asa, kegagalan bukan bermakna anda gagal selama-lamanya.

Mari kita ikuti kisah kejayaan seorang pelajar IPT yang memulakan perniagaan tudung dengan modal hanya RM600 dari duit PTPTN sehingga berjaya membuat untung RM15000 sebulan.

Puan Madihah Mustafha mula belajar menjual tudung pada tahun 2012 semasa itu masih menuntut di IPT sebagai hobi dan hanya menjual tudung kepada rakan sebilik dan rakan sekuliahnya sahaja.

Rahsia Untung RM15000 Jual Tudung

Rahsia Untung RM15000 Jual Tudung

Kerana pandai tackle “selera” fesyen rakan-rakan yang rata-ratanya pelajar dengan mengambil kira kemampuan seseorang pelajar untuk berbelanja, beliau hanya menjual tudung harga bajet tetapi tetap menjaga kualiti dan design yang cantik-cantik

Menyedari tentang sambutan terhadap tudung yang dijualnya sangat menggalakkan, beliau menanam azam untuk menjalankan perniagaan tudung ini dengan lebih serius.

Di sinilah Puan Madihah memberanikan diri menggunakan sebahagian dari wang PTPTN sebagai modal pusingan membeli stok yang lebih banyak.

Alhamdulillah! Bermula dari modal pertama yang berjumlah RM600…. saya berjaya “rolling” duit itu sehingga menghasilkan pendapatan 4 angka setiap bulan sewaktu saya masih lagi sedang belajar! Cik Madihah Mustafha

Beliau mula menyedari perniagaan tudung ini berpotensi menjadi perniagaan besar.

Puan Madihah Mula Seronok Dengan Bisnes Tudung!

Dari hanya menjual di kampus, Puan Madihah mula meneroka bisnes secara online. Dengan menjual tudung secara online, ianya lebih mudah. Order masuk hari-hari u ols….!

Beliau bijak mengatur perniagaannya yang terpaksa disesuaikan dengan statusnya sebagai seorang pelajar.

Apabila pelanggan semakin ramai, beliau mengubah sistem penghantaran dari setiap hari kepada 2 kali seminggu dan 5 hari lagi beliau hanya menumpukan kepada pemasaran dan jualan sahaja.

5 hari tumpukan perhatian melayan pelanggan di whatsapps dan facebook dan mengambil order, manakala dua hari lagi tumpukan kepada pembungkusan dan penghantaran sahaja.

Yang paling mengejutkan jualan tudung Puan Madihah pernah mencecah sehingga RM25 ribu sebulan apabila tiba musim raya!

Yang bestnya kata Puan Madihah, semua urusan perniagaan dilakukan dari rumah sahaja!

Bisnes Tudung hanya Dari Rumah – Jimat Kos!

Bisnes Jimat Kos, Hanya Dari Rumah!

Inilah bisnes paling mudah dan kos paling murah yang sanggup anda lakukan. Anda boleh bermula dengan hanya modal beberapa ratus ringgit sahaja. Keuntungan sangat cepat jika anda tahu mencari lubuk julan!

Jangan risau pasal kos, dengan senang sahaja anda boleh potong kos kerana bisnes tudung ini boleh dimulakan dari rumah, jadi dah banyak kos yang anda potong di situ.

Dengan Ebook Rahsia Bisnes Tudung anda akan didedahkan rahsia bagaimana abang posmen sanggup datang sendiri ke rumah mengambil tudung-tudung tempahan. Anda jimat kos minyak dan jimat masa di situ.

Ketahui bagaimana Puan Madihah potong segala kos photoshot yang sangat mahal itu yang boleh mencecah ribuan ringgit. Bayangkan jika anda menjual 20 jenis tudung, setiap satunya perlu diambil gambar, sudah tentu memakan kos yang tinggi. Tetapi jangan risau segala teknik dan trik mengambil gambar akan diceritakan oleh Puan Mardihah.

Siapa yang boleh menjadi model bisnes tudung anda? Tentu anda nak tahu kan?

Inilah masalah yang memeningkan kepala dan sering menjadi tanda tanya bagi sesiapa yang ingin memulakan bisnes tudung. Dalam sekelip mata selepas anda membaca ebook bisnes tudung ini anda akan tahu jawapannya dan boleh terus apply tanpa membuang masa lagi.

Akhir sekali rahsia besar yang ramai ingin tahu ialah bagaimana Cik Madihah menjana keuntungan RM15,000 dalam masa sebulan sahaja!

Klik gambar dan baca pendedahan seterusnya…

Cara Buat Bisnes Tudung Jenama Sendiri Yang Menguntungkan

Lihat apa kata lelaki ini…

Rahsia Untung RM15000 Jual Tudung

Pernah tak jumpa tudung yang ringan tapi tak jarang?, senang bawa travel sebab bila dilipat dia akan jadi nipis dan tak ambil ruang yg banyak dalam beg.
Bila duduk dalam kereta lama-lama sambil dukung anak, tudungnya tak renyuk teruk. Just nice dan masih boleh maintain cun,…hehe, dan ini lah dia tudung bawal aritachi keluaran Turkey.
Rahsia Untung RM15000 Hanya Dengan Jual Tudung
Nak tak belajar bagaimana untuk Mulakan Bisnes Tudung?
Korang Berminat klik je sini 😘
BAGAIMANA NAK BUAT SESUATU DENGAN YAKIN?
Salah satu sebab, kenapa ramai orang yang dah tahu tapi tak bermula adalah disebabkan kurang yakin.
Ada beberapa ‘tembok besar’ yang menghalang kita untuk lakukan tindakan:
😧 Tembok ‘malu’
🙄 Tembok ‘takut gagal’
🤐 Tembok ‘apa orang kata’
Ini tiga tembok yang menyebabkan kita berada di tempat yang sama bertahun-tahun.
Jadi, macamana nak yakin?
Jawapannya, ILMU.
☑️ Ilmu yang membezakan alim dengan jahil.
☑️ Ilmu yang buatkan kita jelas untuk buat sesuatu
☑️ Ilmu yang boleh ‘pecahkan’ tembok di atas.
Sebenarnya, kita tak akan malu kalau kita yakin. Lagi-lagi kalau kita dah biasa buat.
🔥 MENJUAL adalah satu TINDAKAN! 🔥
Untuk tidak #malu menjual. Untuk kurangkan #risiko gagal. Untuk #elakkan orang ‘perli’ kita.
Kita kena ada ilmu yang betul.
Ilmu yang membantu kita faham:
👉 Apa yang perlu dibuat?
👉 Apa yang tak perlu dibuat?
Buat TANPA ilmu, tidak kemana tuan-puan. Percayalah!
Ramai usahawan yang saya jumpa di dalam bengkel rasa menyesal tak belajar dari awal. Bertahun-tahun cari cara yang betul untuk menjual dengan yakin di online.
Padahal kalau dia buat dengan BERILMU, boleh jimatkan masa & tenaga 80-90% berbanding dia cari sendiri penyelesaian.
Saya harap perkongsian saya kali ini membuka minda anda untuk bertindak.
“Bertindak biar berilmu, berilmu jangan sampai tak bertindak”

10 Idea jana pendapatan pasif
Adakah pendapatan pasif sesuai untuk anda?
Cara memulakan bisnes tudung
Menjana pendapatan pasif

Tags :

No comment for Rahsia Untung RM15000 Hanya Dengan Jual Tudung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Rahsia Untung RM15000 Hanya Dengan Jual Tudung

30 Tips Hebat Buat Iklan Bisnes Kecil Anda

30 Tips Membuat Iklan Bisnes Kecil Anda

Posted at

30 Tips Membuat Iklan Bisnes Kecil Anda –  Ada berbagai cara nak mempromosi bisnes atau perniagaan anda. Selagi orang terus membuat produk baru, mereka... Read More

Menjana Wang Pasif Dengan Program Affiliate SiteGient

Menjana Wang Pasif Dengan Program Affiliate SiteGient

Posted at

Menjana wang pasif RM20 apabila anda mendaftar di affilite SiteGient dan dapatkan duit pasif sehingga RM168 bagi setiap jualan. Adakah anda mencari wang pasif... Read More

Cara Buat Duit Secara Online Yang Sebenar Dengan Cepat

3 Cara Buat Duit Secara Online Yang Sebenar Dengan Cepat

Posted at

3 Cara buat duit secara online yang sebenar dengan cepat di Malaysia. Menceburkan diri dalam perniagaan dalam talian serta meneroka pelbagai kerja dari rumah.... Read More

Cara Memulakan Perniagaan Kecil Tanpa Modal

Cara Memulakan Perniagaan Kecil Tanpa Modal

Posted at

Cara Memulakan Perniagaan Kecil Tanpa Masa, Wang Atau Kemahiran Selama ingatan saya, saya selalu mengimpikan untuk memulakan perniagaan saya sendiri. Semasa saya meningkat dewasa,... Read More

Cara Menggunakan YouTube Untuk Memasarkan Perniagaan Anda

Cara Menggunakan YouTube Untuk Memasarkan Perniagaan Anda

Posted at

Cara Menggunakan YouTube untuk Memasarkan Perniagaan Anda – Sejak diperkenalkan pada tahun 2005, laman perkongsian video / media sosial YouTube telah menjadi alat pengiklanan... Read More