HOME
Home » Cryptocurrency » Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Pergerakan harga yang semakin menarik bagi pelabur persendirian yang mempunyai modal kecil. Hanya dengan USD100 anda boleh memiliki lebih 30000 untuk Verge untuk simpanan jangka panjang.

Harga Verge (XVG) telah meningkat dengan ketara pada tahun 2021. Dalam artikel ini, kita akan melihat ramalan harga XVG untuk masa depan.

Cryptocurrency telah menjadi trending tahun ini. Ketika COVID-19 tersebar dengan cepat di seluruh dunia, orang yang bekerja dari rumah mula melaburkan wang mereka ke dalam cryptocurrency setelah melihat pulangan luar biasa yang ditawarkan oleh pasaran ini. Sejak sekian lama, cryptocurrency menjadi bahan jenaka bagi kebanyakan orang dan tidak ada yang menganggapnya serius. Walau bagaimanapun, sejak beberapa tahun kebelakangan ini, ketika harga Bitcoin dan cryptocurrency lain melambung tinggi, bahkan populasi umum mula melabur dalam cryptocurrency.

Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, Altcoins menjadi sangat popular. Altcoin adalah syiling yang merupakan syiling lain kecuali Bitcoin dan Ethereum. Pendek kata, duit syiling yang lebih kecil dan tidak diketahui disebut Altcoins. Orang telah mula melabur dalam Altcoins kerana mereka menjanjikan pulangan yang lebih tinggi, berbanding Bitcoin dan ETH, dan mempunyai titik masuk yang lebih rendah. Dalam artikel ini, kita akan melihat Altcoin yang baru-baru ini menjadi popular yang disebut Verge (XVG).

Teruskan membaca untuk mengetahui mengenai ramalan duit syiling dan harga Verge.

Apakah cryptocurrency Verge?

The Verge (XVG) adalah sumber terbuka, cryptocurrency terdesentralisasi. XVG mendakwa menawarkan transaksi tanpa nama sepenuhnya dengan menyembunyikan dan mengubah lokasi dan alamat IP orang yang terlibat dalam membuat transaksi XVG. Verge sebenarnya adalah cabang dari blockchain Dogecoin yang popular dan dicipta untuk memberikan alternatif tanpa nama kepada Dogecoin.

Ia pada awalnya dipanggil ‘DogeCoinDark’. Walau bagaimanapun, pada tahun 2016, duit syiling itu dinamakan semula sebagai Verge dengan kod XVG. Verge adalah cryptocurrency popular yang terdapat di bursa crypto global utama. Di India, XVG tersedia untuk pembelian dan perdagangan di WazirX dan pertukaran crypto lain.

Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Harga yang sangatmenarik bagi pelabur-pelabur kecil. Harga di sekirat USD0.033 sen dan pernah mencecah USD0.79

Verge menawarkan banyak kelebihan kepada pengguna berbanding cryptocurrency popular lain seperti yuran transaksi yang lebih rendah, perlombongan pantas dan kelajuan pemindahan dan sokongan dari banyak platform. Walaupun BTC dan ETH adalah yang paling popular, rangkaian mereka menjadi perlahan dan lembap sementara bayaran transaksi melambung tinggi.

Sebaliknya, Verge membuat transaksi yang lebih pantas, kelajuan yang lebih tinggi dan kelebihan privasi tambahan. Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, harga XVG melambung tinggi. Pada awal Januari, harga Verge melayang sekitar $ 0.01. Pada masa penulisan harganya berjumlah $ 0.79.

Ramalan Harga XVG

Ramalan harga untuk mata wang kripto boleh menjadi sukar, kerana pasaran kripto sangat tidak stabil. Walau baganapun, terdapat beberapa pakar kripto yang telah memberikan tafsiran mereka sendiri untuk ramalan harga XVG. Seperti pada Harga MegaCrypto, XVG dapat mencapai $ 2.39 pada akhir 2023. Walau bagaimanapun, orang harus mengambil ramalan harga dengan sebutir garam, kerana tidak ada yang dapat meramalkan pasaran kripto dengan tepat. Nantikan lebih banyak kemas kini mengenai XVG dan cryptocurrency.

DOGECOIN Dan ETHEREUM Memimpin Pasaran Crypto Tiba-tiba Kembali
Cara Membuka Akaun Bittrex Global Dan Pengesahan Dua Faktor (2FA)
Panduan Cryptocurrency Bagi Newbie | Apakah Strategi HODL?

Dapatkan Verge di Bittrex

PENAFIAN: Harap maklum, ini bukan nasihat kewangan. Pasaran kripto sangat tidak menentu dan anda harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum melabur dalam sebarang kripto.

Tags :

Related Post to Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan... Read More

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More