HOME
Home » Crypto » Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Posted at | Categorised in Crypto

Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Pergerakan harga yang semakin menarik bagi pelabur persendirian yang mempunyai modal kecil. Hanya dengan USD100 anda boleh memiliki lebih 30000 untuk Verge untuk simpanan jangka panjang.

Harga Verge (XVG) telah meningkat dengan ketara pada tahun 2021. Dalam artikel ini, kita akan melihat ramalan harga XVG untuk masa depan.

Cryptocurrency telah menjadi trending tahun ini. Ketika COVID-19 tersebar dengan cepat di seluruh dunia, orang yang bekerja dari rumah mula melaburkan wang mereka ke dalam cryptocurrency setelah melihat pulangan luar biasa yang ditawarkan oleh pasaran ini. Sejak sekian lama, cryptocurrency menjadi bahan jenaka bagi kebanyakan orang dan tidak ada yang menganggapnya serius. Walau bagaimanapun, sejak beberapa tahun kebelakangan ini, ketika harga Bitcoin dan cryptocurrency lain melambung tinggi, bahkan populasi umum mula melabur dalam cryptocurrency.

Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, Altcoins menjadi sangat popular. Altcoin adalah syiling yang merupakan syiling lain kecuali Bitcoin dan Ethereum. Pendek kata, duit syiling yang lebih kecil dan tidak diketahui disebut Altcoins. Orang telah mula melabur dalam Altcoins kerana mereka menjanjikan pulangan yang lebih tinggi, berbanding Bitcoin dan ETH, dan mempunyai titik masuk yang lebih rendah. Dalam artikel ini, kita akan melihat Altcoin yang baru-baru ini menjadi popular yang disebut Verge (XVG).

Teruskan membaca untuk mengetahui mengenai ramalan duit syiling dan harga Verge.

Apakah cryptocurrency Verge?

The Verge (XVG) adalah sumber terbuka, cryptocurrency terdesentralisasi. XVG mendakwa menawarkan transaksi tanpa nama sepenuhnya dengan menyembunyikan dan mengubah lokasi dan alamat IP orang yang terlibat dalam membuat transaksi XVG. Verge sebenarnya adalah cabang dari blockchain Dogecoin yang popular dan dicipta untuk memberikan alternatif tanpa nama kepada Dogecoin.

Ia pada awalnya dipanggil ‘DogeCoinDark’. Walau bagaimanapun, pada tahun 2016, duit syiling itu dinamakan semula sebagai Verge dengan kod XVG. Verge adalah cryptocurrency popular yang terdapat di bursa crypto global utama. Di India, XVG tersedia untuk pembelian dan perdagangan di WazirX dan pertukaran crypto lain.

Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Harga yang sangatmenarik bagi pelabur-pelabur kecil. Harga di sekirat USD0.033 sen dan pernah mencecah USD0.79

Verge menawarkan banyak kelebihan kepada pengguna berbanding cryptocurrency popular lain seperti yuran transaksi yang lebih rendah, perlombongan pantas dan kelajuan pemindahan dan sokongan dari banyak platform. Walaupun BTC dan ETH adalah yang paling popular, rangkaian mereka menjadi perlahan dan lembap sementara bayaran transaksi melambung tinggi.

Sebaliknya, Verge membuat transaksi yang lebih pantas, kelajuan yang lebih tinggi dan kelebihan privasi tambahan. Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, harga XVG melambung tinggi. Pada awal Januari, harga Verge melayang sekitar $ 0.01. Pada masa penulisan harganya berjumlah $ 0.79.

Ramalan Harga XVG

Ramalan harga untuk mata wang kripto boleh menjadi sukar, kerana pasaran kripto sangat tidak stabil. Walau baganapun, terdapat beberapa pakar kripto yang telah memberikan tafsiran mereka sendiri untuk ramalan harga XVG. Seperti pada Harga MegaCrypto, XVG dapat mencapai $ 2.39 pada akhir 2023. Walau bagaimanapun, orang harus mengambil ramalan harga dengan sebutir garam, kerana tidak ada yang dapat meramalkan pasaran kripto dengan tepat. Nantikan lebih banyak kemas kini mengenai XVG dan cryptocurrency.

DOGECOIN Dan ETHEREUM Memimpin Pasaran Crypto Tiba-tiba Kembali
Cara Membuka Akaun Bittrex Global Dan Pengesahan Dua Faktor (2FA)
Panduan Cryptocurrency Bagi Newbie | Apakah Strategi HODL?

Dapatkan Verge di Bittrex

PENAFIAN: Harap maklum, ini bukan nasihat kewangan. Pasaran kripto sangat tidak menentu dan anda harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum melabur dalam sebarang kripto.

Daftar menggunakan link ini dan anda akan menerima Bitcoin bernilai RM25.00 apabila anda memasukkan wang ke dalam wallet Luno anda dan membeli atau menjual Bitcoin dengan nilai RM250.

Tags :

No comment for Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Ramalan Harga Verge (XVG): Seberapa Tinggi Harga Verge Boleh Capai?

Apa Itu Ripple

Apa Itu Ripple?

Posted at

Apa Itu Ripple? Ripple adalah teknologi yang bertindak sebagai cryptocurrency dan rangkaian pembayaran digital untuk transaksi kewangan. Ia pertama kali dikeluarkan pada tahun 2012;... Read More

Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Posted at

Cryptocurrency paling murah untuk pelaburan pada bulan Julai 2021 Pelabur harus ingat bahawa pasaran kripto tidak stabil seperti pasaran saham. Dan pasaran kripto telah... Read More

LUNO - Saya membuat kesilapan semasa menghantar cryptocurrency, apa yang boleh saya lakukan?

LUNO – Saya membuat kesilapan semasa menghantar cryptocurrency, apa yang boleh saya lakukan?

Posted at

Semasa anda menghantar cryptocurrency, mungkin ada masanya anda menghantarnya secara tidak sengaja. Kesalahan biasa ini boleh merangkumi: Memasukkan maklumat penerima tidak betul Mengesahkan kiriman... Read More

Cara Mencari Pertukaran Bitcoin Terbaik

Cara Mencari Pertukaran Bitcoin Terbaik (Exchange)

Posted at

Cara Mencari Pertukaran Bitcoin Terbaik Dalamentry semalam, kami menerangkan bagaimana perlombongan bitcoin berfungsi, termasuk bagaimana blok baru ditambahkan ke blockchain bitcoin. Kami bercakap mengenai... Read More

Bitcoin Sama Seperti Internet? Macam Mana Tu?

Bitcoin Sama Seperti Internet? Macam Mana Tu?

Posted at

Bitcoin Sama Seperti Internet? Macam Mana Tu? Internet telah mengubah cara orang hidup dan berniaga, dan boleh dikatakan salah satu kemajuan terbesar dalam sejarah... Read More