HOME
Home » Cryptocurrency » Robert Kiyosaki Meramalkan Shiba Inu Lagi!

Robert Kiyosaki Meramalkan Shiba Inu Lagi!

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Robert Kiyosaki meramalkan Shiba Inu Lagi! (Anda Tidak Tahu Ini) Tahan 10,000,000 Shiba Inu akhir tahun 2021

Robert Kiyosaki Meramalkan Shiba Inu Lagi!

Kemajuan Shiba Inu tidak dapat dihentikan, tanda menunjukkan tindakan yang signifikan dalam harganya dan, pastinya, pertumbuhan yang menakjubkan menanti kita di masa depan. Akhir-akhir ini, terdapat banyak berita penting yang mempengaruhi kenaikan harga token Shib, tetapi kita akan membincangkan salah satu berita yang paling penting – Apa yang dikatakan oleh Robert Kiyosaki mengenai Shiba Inu?

Siapakah Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki adalah usahawan, pelabur, penulis, dan motivator Amerika. Pengarang sejumlah buku mengenai pelaburan, termasuk Rich Dad Poor Dad terlaris. Kolumnis kewangan di Yahoo Finance.

Pengasas Syarikat Rich Dad, sebuah syarikat pendidikan swasta yang menawarkan pendidikan kewangan dan perniagaan peribadi. Seperti yang anda faham, lelaki ini memahami sesuatu dalam bidang kewangan dan anda pasti dapat mendengar pendapatnya.

Usahawan Robert Kiyosaki meramalkan “kejatuhan pasaran saham raksasa pada bulan Oktober.” Menurutnya, nasib yang sama menanti emas, perak, dan bitcoin. Dia menulis mengenai perkara ini di Twitternya. Ahli perniagaan meramalkan “kejatuhan pasaran saham raksasa akan datang Oktober. Kenapa?

Robert Kiyosaki Meramalkan Shiba Inu Lagi

Perbendaharaan dan Fed kekurangan T-bil. Emas, perak, Bitcoin juga boleh merosot. Wang tunai adalah yang terbaik untuk mendapatkan tawaran selepas kemalangan. Tidak menjual Bitcoin perak emas, namun mempunyai banyak wang seumur hidup setelah pasaran saham runtuh. Stok berbahaya. Berhati-hati “Antara sebab keruntuhan, Kiyosaki menamakan bil perbendaharaan.” Wang tunai adalah yang terbaik untuk membuat urus niaga setelah berlaku kemalangan. Saya tidak menjual emas, perak, bitcoin, saya masih menyimpan banyak wang tunai seumur hidup setelah pasaran saham runtuh , ‚ÄĚTulis pengusaha itu.

Apa yang diramalkan oleh Kiyosaki pada bulan Jun

Ahli perniagaan Amerika Kiyosaki memberi amaran kepada pelabur mengenai kejatuhan besar. Saya menasihatkan membeli bitcoin. Pada akhir bulan Mei, Kiyosaki meramalkan bahawa kos bitcoin akan turun menjadi sekitar $ 27 ribu. Kiyosaki mendakwa bahawa selepas itu dia merancang untuk mula membeli cryptocurrency utama.

Akibatnya, cryptocurrency utama dunia hampir jatuh ke nilai-nilai ini. Oleh itu, anda perlu memahami betapa seriusnya pengalaman lelaki ini, dan berapa banyak anda perlu mendengar kata-katanya. Perlu diingat bahawa pengusaha tidak mengatakan sesuatu yang buruk mengenai aset cryptocurrency.

Kemungkinan besar, ada kemungkinan dia memuji cryptocurrency, kerana, sekiranya berlaku krisis global, dia melihat kejatuhan pasaran ini di tempat terakhir, hanya setelah pasaran saham, emas, dan lain-lain.

Apakah pilihan Robert Kiyosaki untuk cryptocurrency?

Pasti anda dapat mengingat ungkapan Robert bahawa untuk pembelian cryptocurrency yang sempurna, yang sudah mempunyai keuntungan besar, lebih baik kita mempunyai pendekatan pelaburan kerana sekarang, seperti yang mungkin, kita berada di puncak pasar jika dibandingkan dengan potensi yang mungkin berada dalam beberapa tahun dan lebih. Oleh itu, Kiyosaki mempercayai aset cryptocurrency.

Dan token Shiba Inu sesuai dengan keterangan ini. Dia menunjukkan pertumbuhan yang signifikan bagi orang untuk memperhatikannya. Projek ini berkembang pesat, dan kita pasti dapat mengatakan bahawa masa depan yang cerah menantinya, di mana banyak orang dapat menghasilkan wang.

Harga SHIBA INU hari ini ialah $ 0.000028USD dengan jumlah dagangan 24 jam $ 1,422,035,560 USD. SHIBA INU turun 1.31% dalam 24 jam terakhir. Kedudukan CoinMarketCap semasa adalah # 19, dengan had pasaran langsung $ 11,005,842,312 USD. Ini adalah data dari coinmarketcap.

Mengapa token Shiba Inu berkembang dengan baik?

Boleh dikatakan dengan jelas bahawa pertumbuhan tidak berlaku disebabkan oleh hanya satu faktor. Pada masa ini, sebilangan besar faktor mempengaruhi harga cryptocurrency ini. Malah banyak cryptocurrency terkemuka di dunia pasti dapat mencemburui perkembangan yang diberikan oleh pasukan untuk projek ini (Shiba Inu).

Pelbagai senarai di bursa global yang besar seperti coinbase, Robinhood, btcturk, zebpay, binance dan banyak lagi, penerimaan token sebagai alat pembayaran oleh banyak perkhidmatan terkemuka, Petikan orang hebat mengenai cryptocurrency Shiba, seperti Elon Musk atau Robert Kiyosaki , yang dipersoalkan dalam artikel hari ini.

Nota: Anda boleh membeli Shiba Inu di Binance, cenganterlebih dahulu membeli Bitcoin dan transfer ke Binance kemudian membeli Shiba Inu dengan menggunkan Bitcoin (SHIB/BTC).

Faktor inilah yang berada di sebalik pertumbuhan altcoin seperti Shiba Inu. Tetapi pencetus pertumbuhan token baru-baru ini adalah tweet dari SpaceX dan CEO Tesla Elon Musk pada 4 Oktober. Jutawan itu berkongsi gambar anjing kesayangannya, Floki, menikmati cahaya matahari di dalam kereta elektrik Tesla.

Gambar itu menimbulkan keributan dan banyak yang menganggapnya sebagai sokongan darialtcoin Shiba Inu yang baru. Tetapi ini hanya sebahagian kecil, sebenarnya, anda boleh menyenaraikan banyak perkara teknikal yang menunjukkan bahawa orang-orang dari pasukan projek Shiba Inu benar-benar melakukan tugas mereka dan tahu di mana untuk memimpin projek ini sehingga menjadi lebih baik dalam banyak aspek, termasuk teknikal dan secara sosial.

Atas nasihat Robert Kiyosaki, anda boleh menyimpan sekurang-kurangnya 10 juta token Shib agar tidak menyesal di masa hadapan kerana anda kehilangan peluang untuk memperolehnya. Pada masa ini, 10 juta token kurang dari $ 300, pasti hampir setiap pelabur dalam cryptocurrency mempunyai wang sebanyak itu.

Robert Kiyosaki mengatakan masa depan Bitcoin “sangat cerah” setelah meramalkan “kejatuhan besar-besaran pasaran saham” yang juga dapat menjatuhkan pasaran crypto. Dia terus mengatakan bahawa dia sedang menunggu penurunan seterusnya sebelum melabur lebih banyak dalam Bitcoin. Memetik Robert: “Hurray. Bitcoin naik melebihi $ 60,000”.

Masa depan sangat cerah. Raikan, tetapi berhati-hati. Saya menunggu penurunan sebelum saya melabur lebih banyak. “Walaupun pelabur terkenal telah mengesyorkan bitcoin kepada pelabur untuk beberapa lama, dia meramalkan pada bulan Julai lalu, dia memberi amaran:” Gelembung terbesar dalam sejarah dunia semakin besar .

Kemalangan terbesar dalam sejarah dunia akan datang. “Namun, dia melihat bitcoin sebagai pelaburan dengan nilai tambah terbesar, mencatat bahawa” dengan kejatuhan dolar, bitcoin dan perak adalah pelaburan terbaik. “Pada bulan Ogos, dia tweet bahawa Amerika” akan bankrup, “sambil menasihati para pelabur untuk” menjaga membeli emas, perak, bitcoin. “Pada masa penulisan, harga bitcoin adalah $ 63,000 berdasarkan data coinmarketcap.

Terlebih lagi, Kiyosaki mengulangi alasannya untuk melabur dalam bitcoin, tweet: “Saya suka Bitcoin kerana saya tidak mempercayai theFed, Treasury, atau Wall Street.” Kenyataannya menggemakan komen yang dibuatnya pada bulan Ogos, yang menyatakan bahawa sebab utama dia melabur dalam bitcoin, emas, dan perak adalah kerana “kerana saya tidak mempercayai pemimpin kami, Fed, Perbendaharaan, atau pasaran saham”.

Kita pasti dapat mengatakan bahawa kerana orang yang berpengalaman seperti itu melihat “masa depan yang cerah” dalam cryptocurrency, maka dia boleh dipercayai. Bitcoin tidak merancang kejatuhan global dalam masa terdekat, yang bermaksud bahawa pasaran cryptocurrency selebihnya akan hidup dan berkembang. Oleh itu, kami akan membeli token Shib dalam portfolio kami.

Cara Membeli Bitcoin Dengan Luno
Luno: Cryptocurrency Exchange Pertama Yang Diluluskan di Malaysia
Deposit Transfer Bank Untuk Pelanggan Luno Di Malaysia
Mengapa Luno Perlu Mengesahkan Identiti Anda?
Bagaimana Saya Mengesahkan Identiti Saya Dengan Luno?
Cara Menggunakan Dompet (Wallet) Luno Anda

Related Post to Robert Kiyosaki Meramalkan Shiba Inu Lagi!

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan... Read More

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More