HOME
Home » Cryptocurrency » Shiba Inu Coin Umum Rancangan Membakar Sehingga Harga Cecah $0.01

Shiba Inu Coin Umum Rancangan Membakar Sehingga Harga Cecah $0.01

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Shiba Inu Coin Umum Rancangan Membakar Sehingga Harga Cecah $0.01

Hai.. semua, Hari ini, kami kembali dengan artikel baru yang lain dan akan membincangkan mengapa kami percaya bahawa Shiba Inu akan meletup tidak lama lagi. Tetapi pertama-tama, mari kita lihat bagaimana prestasi pasaran mata wang hari ini.

Semalam, Selepas kenaikkan harga yang besar dengan keuntungan lebih dari 16% di Shiba Inu, pasaran crypto secara keseluruhan menurun hari ini. Bitcoin dan Etherium turun 2 hingga 4% dalam 24 jam terakhir. Unjuran kenaikan harga yang sama dapat dilihat di semua altcoin lain termasuk altcoin meme, dogecoin juga mencerminkan penurunan 8% penurunan dalam 24 jam terakhir.

Sekarang mari kita lihat “pembunuh” Dogecoin kegemaran kita, duit syiling Shiba Inu. Ia turun 11% dalam 24 jam terakhir tetapi masih mengekalkan kenaikan 7% dalam 1 minggu terakhir. Jadi, apa yang membuat Shiba Inu MELETUP sehingga mencecah angka 1 sen ?. Apakah alasan di sebalik penurunan harga 24 jam ?

Shiba Inu Coin Umum Rancangan Membakar Sehingga Harga Cecah $0.01

Shiba Inu Coin Umum Rancangan Membakar

Soalan-soalan ini akan dijawab dalam artikel hari ini, dan kami juga akan membincangkan pemangkin utama dan senarai pertukaran yang akan datang.

Jika anda lihat, walaupun terdapat penurunan bitcoin sebanyak 2.5 peratus dan penurunan ethereum hampir 5 peratus, Dogecoin dan Shiba Inu masih menunjukkan keuntungan mingguan. Kita semua tahu Shib adalah token ERC-20 berdasarkan Ethereum, masih mengungguli dalam beberapa hari terakhir berbanding dengan cryptocurrency lain yang terdapat di pasaran.

Bukan hanya itu, sekarang kita mempunyai sekitar 633,000 pemegang saham, menambah ribuan pelabur setiap hari, yang menjadikan masyarakat lebih kuat setiap hari. Duit syiling SHIBA INU memulakan perjalanannya pada bulan Ogos 2020. Shiba Inu adalah baka anjing pemburu di Jepun. Tidak ramai yang tahu bahawa ia akan menjadi topik perbincangan!

Walaupun baru di pasaran, ia telah mengambil alih pasaran Dogecoin. Dikatakan bahawa SHIBA telah dijuluki sebagai “pembunuh doge” kerana menurut kertas putih mereka, ia mengaku akan mengatasi dogecoin tanpa melampaui tanda 1 dolar.

Ini adalah salah satu cryptocurrency yang paling banyak dicari yang dilaporkan dalam beberapa bulan kebelakangan ini oleh coin market cap. Mata wang SHIBA INU adalah eksperimen pembangunan komuniti spontan yang terdesentralisasi yang dikembangkan dalam Ekosistem SHIBA INU. Ini telah menjadi “flavor” pasaran cryptocurrency musim ini kerana menarik banyak perhatian dan pilihan yang muncul di kalangan pelabur.

Walaupun di pasaran yang berkembang di mana bitcoin dan Ethereum sedang meningkat. Shiba Inu adalah salah satu duit syiling yang mempunyai banyak penggunaan dan juga telah berkembang dengan sangat serius sejak beberapa bulan kebelakangan ini. Salah satu sebab utama koin Shiba Inu memperoleh banyak kemajuan baru-baru ini adalah kerana ketakutan yang sedang diciptakan dalam komuniti Dogecoin.

Sebenarnya, Shiba Inu, sebagai impian mereka untuk membunuh Dogecoin pada suatu ketika sekarang mungkin menjadi kenyataan. Perhatian yang diperoleh dari orang ramai juga memastikan ia mendapat perhatian oleh nama-nama besar lain di pasaran. Shiba Inu begitu stabil sehingga bahkan peretasan besar-besaran sebanyak 260 bilion token baru-baru ini, yang telah kita bincangkan dalam artikel sebelumnya, tidak memberi kesan pada kenaikan harga Shiba Inu.

Bagaimana Shiba Inu boleh menjadi duit syiling “pencipta” jutawan seterusnya ? Pelbagai alasan menjadikan syiling Shiba Inu menjadi duit syiling mencipta jutawan. Sebab pertama dan utama adalah pembakaran automatik Shiba Inu. Sekiranya anda tidak tahu apa itu token burn. Membakar token bermaksud mengeluarkan token dari bekalan yang beredar dengan menguncinya atau menghantarnya ke alamat dompet yang tidak digunakan.

Pembakaran automatik ini baru-baru ini disahkan oleh Shytoshi Kusama di Discord di mana dia berkata, “Shib dapat dijumpai hampir di mana-mana. Kita tidak memerlukannya terlalu banyak; kita memerlukan setakat yang boleh digunakan sahaja.

Sebab utama kedua ialah komuniti pemaju yang aktif. Pada mulanya, pertukaran saham, pertukaran kripto terdesentralisasi milik Shiba Inu, dapat mempertaruhkan atau menguburkan token untuk mendapatkan bonus. Kemudian pembangun mengumumkan blockchain mereka sendiri yang akan memperkenalkan lebih banyak keluarga token di shibaswap.

Baru-baru ini, pasukan pengembangan di belakang shib menerima permintaan masyarakat untuk membakar token dari bekalan dan melaksanakan prosedur pembakaran untuk mengurangkan bekalan shib dan leash. Hasilnya, $ 25000 dalam bentuk shib dan leash telah dibakar, dan pada masa yang sama, dua kumpulan perdagangan Ethereum baru ditambahkan oleh pasukan, Perlin dan Ryoshi, untuk meningkatkan kecairan.

Pembakaran adalah salah satu faktor utama yang mendorong kenaikan harga SHIB. Shib telah meningkat 26.8% dalam satu minggu, dan rally seterusnya. Kemudian kami mendapat sokongan selebriti, penggemar Tech, dan CEO Tesla, Elon musk juga cuba menjadi bullish terhadap dogecoin dan Shiba Inu dalam beberapa bulan terakhir dengan menyiarkan tweet yang menyokong, yang membantu Shiba Inu memperoleh lebih banyak kemasyhuran.

Ada kemungkinan besar kita dapat melihat hipes seperti itu lagi dalam beberapa hari mendatang yang dapat bertindak sebagai pemangkin positif untuk menaikkan harga Shiba Inu untuk memotong beberapa angka kosong.

Shiba Inu mempunyai komuniti Reddit dengan kira-kira 157000 ahli dan ia berkembang setiap hari. Nampaknya tidak akan berhenti dalam masa terdekat. Shiba Inu digambarkan oleh penciptanya sebagai usaha untuk mendesentralisasi pembangunan masyarakat secara spontan. Dan menurut mereka, Shiba mempunyai jumlah token 1 kuadrillion.

Membolehkan pengguna menyimpan berbilion-bilion atau bahkan triliun token dan kerana jumlah token, nilai Shiba Inu mungkin kekal jauh di bawah satu sen sambil membawa keuntungan yang lebih tinggi bagi semua orang yang memegang duit syiling itu.

Bukan hanya itu tetapi Shiba Inu juga berjalan di rangkaian Ethereum yang menjadikannya lebih dipercayai. Namun, objektif Shiba Inu adalah menjadi pembunuh DOGE Coin. Dan dengan kadar pertumbuhan lebih dari 2 juta peratus tahun ini, siapa tahu ia mungkin akan naik lebih banyak sudah mempunyai penilaian pasaran 3 juta peratus yang jauh lebih banyak daripada apa yang DOGE Coin dalam jangka masa yang panjang sehingga saat ini melonjak menjadi sekitar 60 bilion dalam cap pasaran.

Kita semua tahu bagaimana nilai Dogecoin meningkat dari 8 bilion hingga 60 bilion dolar hanya dalam beberapa hari. Yang memberi anda idea ke mana Shiba Inu boleh pergi. Menurut kertas putih, duit syiling itu adalah deflasi. Sama seperti Bitcoin dan Ethereum 2.0 yang masuk. Mereka bermula dengan peredaran maksimum satu kuadrillion token dan membakarnya sehingga separuh diberikan kepada pengasas Ethereum, Vitalik Buterin, dan separuh lagi ke Uniswap dengan kunci yang dibuang.

Sekiranya anda melepaskan peluang dengan Dogecoin, maka Shiba Inu boleh menjadi pembuat Jutawan seterusnya. Apa pendapat anda mengenai perkara ini ? Berapa banyak duit syiling yang anda pegang ? Beritahu kami di bahagian komen di bawah. Sebelum mengakhiri ini, harap maklum bahawa harga cryptocurrency sering berubah, jadi pada saat anda membaca artikel ini, ia mungkin telah berubah menjadi nilai yang baru.

Penafian: Sebelum mengakhiri ini, harap maklum bahawa harga cryptocurrency sering berubah, jadi pada saat anda membaca artikel ini, ia mungkin telah berubah menjadi nilai yang sama sekali baru. Maklumat yang diberikan dalam artikel ini tidak termasuk nasihat pelaburan, nasihat kewangan, nasihat perdagangan, atau jenis nasihat lain, dan anda tidak boleh memperlakukan kandungan seperti itu. Kandungan dalam artikel ini hanya untuk tujuan pendidikan dan oleh itu tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan. Lakukan usaha wajar dan berunding dengan penasihat kewangan anda sebelum membuat keputusan pelaburan

Robert Kiyosaki Meramalkan Shiba Inu Lagi!

Tags :

Related Post to Shiba Inu Coin Umum Rancangan Membakar Sehingga Harga Cecah $0.01

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan... Read More

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More