HOME
Home » Umum » Top 10 Ebook Bestseller – Mei 2022

Top 10 Ebook Bestseller – Mei 2022

Posted at June 16th, 2022 | Categorised in Umum

Dengar kata, 2-3 hari lepas jalan jem giler!

Ramai orang ambil kesempatan pergi bercuti sempena cuti sekolah dan juga cuti harijadi agong.

Hotel dan homestay pun banyak yang full! Majlis-majlis kahwin pun nampaknya dah mula muncul dan meriah semula.

Seronoklah tokey-tokey homestay di seluruh Malaysia. Kawan saya dapat tempahan 9 hari penuh dari seorang pelanggan, bayangkan pendapatan dia bulan ini…. masyuukkk!

Top 10 Ebook Bestseller – Mei 2022

Jika anda ada rumah pusaka yang tak diduduki, ha.. apa lagi, setup saja rumah tu jadi homestay, tak tahu bagaimana nak setup, baca je panduan buat bisnes homestay di sini.

Orang yang buat bisnes homestay & katering mesti seronok sebab dah mula terima banyak tempahan sejak kebelakangan ini.

Aktiviti ekonomi dah mula nak rancak semula.

Kami di Semakan Online pun perasan terhadap perubahan-perubahan trend ini. Ia sebenarnya boleh dilihat menerusi carta jualan ebook di klikjer.

Dah 2 bulan berturut-turut, ebook Panduan Homestay masuk ke carta TOP 10… malah pada bulan ini, ebook Panduan Kerja Singapura juga telah masuk ke carta TOP 10 semula setelah hampir 2 tahun tak masuk carta!

Anda rasa.. apakah maksudnya itu?

Tanpa berlengah.. jom kita tengok 10 Panduan Yang Paling Laris di Klikjer sepanjang bulan Mei yang lalu!

(boleh klik pada gambar ebook dibawah untuk tahu lebih lanjut berkenaan sesuatu ebook)

eBook rahsia lulus temuduga kerja kerajaan ni, banyak memberi manfaat kepada anda yang sedang mencari kerja dan berminat dan kerja kerajaan. Jangan sia-siakan peluang nak kerja kerajaan dengan pergi temuduga tanpa ilmu yang sebenar.

Top 10 Ebook Bestseller - Mei 2022

Ebook kedua yang terlaris ialah panduan bisnes seller, ye la kan… zaman sekarang zaman orang buat bisnes online, sebab bisnes online ni mudah sangat-sangat, boleh buat bisnes dari rumah sahaja! Jadi dapatkan panduan bisnes seller ni sekarang!

Suka makan daging kambing tak? Menjadi trend sekarang orang makan kambing bakar, harganya pulak harga kayangan. Mana tidaknya, permintaan tinggi, harga pun tunggi la!

Jika ada tanah kosong di kampung tu apa kata korang mulakan bisnes ternakan kambing, lumayan tau! Makin ramai yang nak menceburkan diri dalam bisnes ni, kalau tidak takkan panduan rahsia kambing ni duduk di tempat ke tiga dalam carta panduan terlaris bulan Mei 2022.

Tak dapat disangkal lagi, panduan bisnes tudung mendapat sambutan hangat yang amat-amat dahsyat! Apa tidaknya, bisnes tudung ini sangat senang nak buat, anda tak perlu pun simpan stok yang bertimbun-timbun, cukup dengan stok yang seadanya sahaja, cuma kenalah tahu caranya. Nasihat saya, belajarlah dari orang yang pakar…

Bisnes air balang bukan biasyye biasyye… Bisnes ini bagi pulangan yang sangat lumayan, cuma anda yang tak tahu! jarang kita tengok orang jual air balang tak habis, kecuali memang air balangnya tu TAK SEDAP!

Nak bancuh air balang yang paling sedap…?

Apa barang ada rumah dua tiga buah tapi tak ada hasil… Sayangnya rumah pusaka di kampung kosong dan mereput tak diduduki. Mungkin dari sebuah homestay anda boleh kembangkan menjadi bebeapa buah. Itu tak mustahil jika anda tahu caranya.

Jangan kata idea ini mengarut…

Nah! buktinya panduan Jutawan Homestay dah mula mendapat sambutan dan orang dah mula berebut-rebut nak baca panduan ini. Jangan biarkan diri anda ketinggalan..

Panduan paling laris ke 7 bagi bulan Mei 2022 jatuh kepada Bisnes Bakery, yang suka memasak, terutama yang suka buat biskut atau kueh raya boleh cuba baca panduan ini.

Nampaknya ramai yang nak tahu bagaimanan nak kerja di Singapura. Setelah 2 tahun menyepi akibat pendamik Covid19, kini pansuan kerja Singapura kembal mendapat sambutan hangat. Anda fahamkan kenapa…?

Ebook ke 9 paling laris, ialah Jom Labur Saham tulisan Dr Zul Izzi Nordin..

Hari ini pelajar-pelajar SPM sibuk membuat semakan keputusan SPM mereka, tapi sekarang dah boleh buat semakan keputusan SPM secara online.

Tags :

No comment for Top 10 Ebook Bestseller – Mei 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Top 10 Ebook Bestseller – Mei 2022

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay

Pengenalan Kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baik untuk menjalankan perniagaan di eBay.

Posted at September 18, 2023

Pengenalan kepada Pengurusan Pembayaran eBay Cara yang lebih baharu dan lebih baik untuk menjalankan perniagaan secara global di eBay. PENTING! Semua penjual baharu dan... Read More

Bagaimana Saya Boleh Berjaya di eBay?

Bagaimana Saya Boleh Berjaya di eBay?

Posted at September 11, 2023

Bagaimana untuk melengkapkan jualan di eBay? eBay ialah tapak lelongan terbesar di internet. Jadi, wajarlah tempat ini adalah tempat terbaik untuk menjana wang dengan... Read More

Bolehkah Rakyat Malaysia Menjual di eBay

Bolehkah Rakyat Malaysia Menjual di eBay? Bagaimana untuk Berjaya Melakukannya?

Posted at September 10, 2023

Bolehkah Rakyat Malaysia Menjual di eBay? Bagaimana untuk Berjaya Melakukannya? Bolehkah orang Malaysia menjual di eBay? Apakah eBay? eBay ialah tapak beli-belah dalam talian... Read More

Cara Buat Bayaran Bil TNB Secara Online

Cara Buka Akaun TNB Secara Online

Posted at September 10, 2023

Cara Buka Akaun TNB Secara Online – Semakan Online hari ini nak buat tutorial Cara Buat Bayaran Bil TNB Secara Online di komputer. Sebenarnya... Read More

Nak Buat Bisnes Di eBey? Anda Perlu Kuasai 5 Perkara Ini Sahaja

Posted at September 8, 2023

Nak Buat Bisnes Di eBey? Tak susah sebenarnya cara nak menjual dan buat duit dengan eBay. syaratnya anda perlu tahu perkara asas dan mindset... Read More