HOME
Home » Umum » Whale Alert Menemui Pergerakan Besar XRP – Apakah Maksudnya?

Whale Alert Menemui Pergerakan Besar XRP – Apakah Maksudnya?

Posted at | Categorised in Umum

Whale Alert Menemui Pergerakan Besar XRP – Apakah Maksudnya?

 Pertempuran undang-undang Ripple Vs. SEC telah menimbulkan ketegangan bagi XRP kerana persidangan mahkamah mungkin hanya akan berakhir hujung tahun ini. Ketua Pegawai Eksekutif Ripple telah optimis bahawa tuntutan mahkamah boleh berakhir lebih awal pada tahun 2023. Walau bagaimanapun, token asli Ripple XRP telah cuba untuk mengharungi ribut kes dan pasaran crypto yang lemah.

Tetapi walaupun terdapat penurunan harga XRP baru-baru ini, paus kripto terus menunjukkan minat yang lebih terhadap token tersebut. Pembekal data dalam rantaian Whale Alert melaporkan berjuta-juta token XRP baru-baru ini dipindahkan oleh beberapa paus crypto.

Paus Melakukan Pelbagai Transaksi Melibatkan Token XRP

Menurut penyedia data, satu-satunya transaksi terbesar yang melibatkan token XRP ialah pemindahan 160 juta coin XRP antara dua dompet yang tidak diketahui pada 27 Januari. Menurut harga pasaran crypto semasa, token itu bernilai lebih $65.53 juta.

Juga, Whale Alert merekodkan pemindahan 39,500,000 XRP daripada Bitso ke dompet yang tidak diketahui. Transaksi itu berlaku pada 26 Januari, dan token bernilai $16.2 juta. Transaksi ketara lain yang melibatkan token XRP termasuk pemindahan 30 juta syiling XRP bernilai $12.41 juta daripada dompet yang tidak diketahui kepada Bitso. Juga, ikan paus lain memindahkan 33 juta token XRP bernilai $13.65 juta ke Bitstamp daripada dompet tanpa nama.

Dengan pelbagai transaksi daripada ikan paus, data menunjukkan bahawa mereka membuang sehingga 100 juta XRP bernilai $32 juta kepada beberapa bursa dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Pertukaran kripto Bitstamp nampaknya telah menerima satu pemindahan paling ketara sebanyak 36 juta coin XRP bernilai hampir $15 juta. Secara kumulatif, Bitstamp menerima jumlah pemindahan sebanyak 69 juta token XRP bernilai $28 juta sepanjang 24 jam yang lalu.

Selain itu, data daripada Whale Alert menunjukkan bahawa ikan paus mengumpul XRP di tengah-tengah penurunan harganya. Sebagai contoh, seekor ikan paus membeli kira-kira 30 juta token XRP bernilai $12.19 juta daripada Bitso. Juga, seorang lagi membeli 40 juta XRP bernilai hampir $16.2 juta baru-baru ini.

Kemungkinan Lonjakan Harga Untuk XRP Pada Masa Depan

XRP telah mendapat populariti baru-baru ini dalam industri crypto. Salah satu sebabnya ialah tuntutan mahkamah yang berpanjangan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC). Pengawal selia menyaman Ripple Labs dan beberapa eksekutifnya pada Disember 2020, dan kes itu telah melalui aliran dramatik sejak itu.

Walau bagaimanapun, XRP telah dapat bertahan dalam pasaran kripto walaupun berhadapan dengan pertarungan undang-undang yang hebat. Data daripada CoinMarketCap menunjukkan bahawa XRP berada di kedudukan ke-6 dari segi permodalan pasaran, yang kini berada pada $20.72 bilion.

Pada masa penulisan, XRP didagangkan pada $0.410, menunjukkan penurunan sebanyak 0.65% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Jumlah dagangan 24 jam untuk token ialah $801,429.074.

Whale Alert Menemui Pergerakan Besar XRP Ripple’s native coin trades at on the chart l XRPUSDT on Tradingview.com

Berkenaan penguasaan sosial, XRP telah menunjukkan kecenderungan yang kuat dengan berita yang semakin meningkat tentang aset kripto disebabkan tuntutannya dengan SEC.

 

Tags :

Related Post to Whale Alert Menemui Pergerakan Besar XRP – Apakah Maksudnya?

Panduan Berniaga Di Shopee Percuma!

Posted at

Panduan berniaga di Shopee ini hanya percuma bagi anda yang masih tercari-cari idea perniagaan kecil dan otak masih beku tak tahu nak bisnes apa.... Read More

101 Idea Perniagaan Kecil Yang Boleh Jadi Perniagaan Besar

Posted at

101 idea perniagaan kecil yang boleh jadi perniagaan besar. Ikon bisnes Irfan Khairi pernah menulis ebook 101 idea perniagaan yang sangat membantu. Saya tidak... Read More

nak berniaga

Nak Berniaga Kena Keluarkan Tangan Dari Seluar!

Posted at

Nak berniaga? Bangunnnnn…!! Pada yang muda-muda BANGUN! Keluarkan tangan daripada seluar! DO YOU UNDERSTAND? Guys saya ni dah 11 tahu meniaga tau! Tonggang terbalik,... Read More

Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024

Ripple: Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024?

Posted at

Ripple: Bolehkah XRP Mencapai $1 pada 2024? Token XRP Ripple telah menunjukkan tanda-tanda membina momentum selepas lonjakan kadar pendanaan dalam pasaran niaga hadapan menunjukkan... Read More

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar

Posted at

Cara Buat Duit Dengan Pemasaran Affiliate Sebenar – Pemasaran affiliate membantu anda buat duit dalam talian dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan orang lain. Ia... Read More