HOME

Home » Cryptocurrency » XRP AKAN MENCAPAI $ 11400 KETIKA MENGHASILKAN SETIAP KELAS ASET DI DUNIA

XRP AKAN MENCAPAI $ 11400 KETIKA MENGHASILKAN SETIAP KELAS ASET DI DUNIA

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Kami telah bercakap mengenai transformasi digital dan bagaimana ia mengubah dunia di sekeliling kita. Banyak peluang baru muncul sebagai hasil transformasi besar kepada ekonomi yang terdesentralisasi. Dari interaksi perniagaan hingga aktiviti seharian seperti belanja runcit, revolusi digital mengubah hampir setiap aspek kehidupan.

Dengan pengenalan blockchain, dunia telah bergerak selangkah lebih dekat untuk merealisasikan impian masyarakat tanpa tunai. Pertimbangkan apa yang akan berlaku sekiranya aset diwakili secara digital juga. Sekarang tokenisasi memasuki tempat kejadian pada ketika ini, tetapi sebelum kita sampai ke artikel.

Dalam artikel hari ini, anda akan mengetahui bahawa bagaimana tokenisasi setiap kelas aset adalah mungkin dan bagaimana ini akan membawa XRP ke $ 11,400. Anda juga akan mengetahui mengenai nilai XRP dalam beberapa hari akan datang. Oleh itu, mari mulakan artikel kami. Ketika perniagaan, sektor, dan pelanggan memikirkan kembali cara kerjanya, dunia pengurusan kewangan dan aset berubah.

XRP Akan Mencapai $ 11400 Apabila MENGHASILKAN Setiap Kelas Aset Di Dunia

Di luar e-commerce, transformasi digital sedang berlaku. Transformasi digital yang mendekati dengan cepat ini membentuk semula masyarakat dan akan memberi kesan yang besar kepada semua perusahaan. Sekarang anda menyedari bagaimana transformasi digital menghasilkan peluang baru.

Tokenization juga merupakan sebahagian daripada ini. Banyak bank pusat telah melancarkan inisiatif mata wang digital mereka sendiri dalam bentuk mata wang digital bank pusat. Model perniagaan digital secara serentak memperkenalkan komoditi sebenar dan juga aset tidak mudah alih dalam bentuk token blockchain.

Pengaruh tokenisasi tidak dapat disangkal lagi membentuk industri kewangan secara keseluruhan dan perniagaan mesti bersedia untuk transformasi dengan segala cara. Mempertukarkan aset boleh menyebabkan perubahan yang signifikan dalam bagaimana orang melabur dalam aset. Tokenizing memerlukan pembuatan token blockchain, kemungkinan besar token keselamatan, yang berfungsi sebagai representasi aset sebenar yang dapat ditukar.

Menurut sebuah dokumen bernama The Tokenization of Assets and Potential Implications for Financial Markets from Organisation for Economic Cooperation and Development, OECD. Tokenisasi aset yang melibatkan perwakilan digital aset sebenar pada lejar diedarkan atau penerbitan kelas aset tradisional dalam bentuk token adalah bahagian inti dari ini adalah potensi revolusi. Anda tahu kepentingan tokenisasi dan bagaimana blockchain itu penting untuknya.

Sekarang sampai ke bahagian utama artikel, bagaimana semua ini berkaitan dengan nilai XRP $ 11,400? Untuk itu lihat dahulu artikel ini.

Tetapi kelas aset dunia berjumlah $ 1,14 kuadrillion dengan emas di atas pada $ 7,7 trilion, pasaran saham global pada $ 73 trilion, bekalan wang global $ 90,4 trilion, hutang global $ 215 trilion, harta tanah global $ 217 trilion, dan pasaran derivatif pada $ 544 trilion. Sekiranya keseluruhan nilai $ 1.14 kuadrilion dari semua kelas aset dinyatakan melalui XRP, itu memerlukan sekurang-kurangnya $ 11,400 setiap duit syiling. Contoh ini dengan jelas menunjukkan skala kecairan yang dirancang untuk XRP ..

Digitalisasi aset adalah proses di mana hak untuk aset ditukar menjadi token digital pada blockchain. Hak kepemilikan dihantar dan diperdagangkan di platform digital. Dan aset dunia nyata pada blockchain diwakili oleh token digital. Apa yang mereka cuba tunjukkan di sini dalam klip ini adalah bagaimana tokenisasi semua kelas aset berlaku melalui XRP.

Nilainya akan mencecah $ 11,400 setiap duit syiling. Ini tidak jauh. Dalam tahun-tahun mendatang, kita akan melihat kelas aset di tokenkan. Dan ini adalah masa depan. Dan Schatt, pengasas bersama Cred, seorang sukarelawan Peace Corps di Romania, seorang pegawai bank Citi di Senegal, seorang penganalisis Callan, dan seorang eksekutif PayPal, pernah berkata, “Saya sampai pada kesimpulan pada tahun 2015 atau lebih, adalah bahawa semuanya akan diberi tanda.

Setiap kelas aset akan didigitalkan dan kemudian diberi token. Lihat pasaran emas bernilai $ 8 trilion. Lebih banyak emas hari ini dipegang secara global sebagai ETF atau dana yang diperdagangkan pertukaran daripada sebagai emas. ”

Catatan blog RippleNet oleh Asheesh Birla berkongsi bahawa mereka sedang mengembangkan RippleNet untuk masa depan yang diberi tanda. Dengan peningkatan penggunaan ini, semakin banyak keperluan untuk tokenisasi. Penggunaan token digital untuk mewakili pemilikan sebarang jenis aset, fizikal atau bukan, pada blockchain.

Tokenization mengubah cara orang membeli, menjual, mengesan, dan mengurus aset, semuanya dari seni dan harta tanah hingga ekuiti harta intelek dan barang rantaian bekalan. Sebenarnya, Forum Ekonomi Dunia memproyeksikan 10% daripada KDNK dunia akan ditandai pada tahun 2027. Dengan pengalaman bertahun-tahun kami bekerja dengan institusi kewangan atau FI dalam menggunakan teknologi berasaskan blockchain, Ripple secara unik berada dalam posisi untuk bekerjasama dengan perusahaan untuk masa depan itu.

Tidak ada keraguan bahawa mereka yang tidak menggunakan teknologi baru ini akan ketinggalan. Riak berkembang. Kami memperluas dari rangkaian pembayaran rentas sempadan ke platform yang menyediakan ser tokenized

1o Crypto teratas yang harus diperhatikan
Apa itu Ripple?
Bagaimana melabur dalam Cryptocurrency?
Adakah Dogecoin pelaburan yang baik?
Cara menyimpan Bitcoin dengan selamat

Daftar menggunakan link ini dan anda akan menerima Bitcoin bernilai RM25.00 apabila anda memasukkan wang ke dalam wallet Luno anda dan membeli atau menjual Bitcoin dengan nilai RM250.

Tags :

No comment for XRP AKAN MENCAPAI $ 11400 KETIKA MENGHASILKAN SETIAP KELAS ASET DI DUNIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to XRP AKAN MENCAPAI $ 11400 KETIKA MENGHASILKAN SETIAP KELAS ASET DI DUNIA

Bitcoin Untuk Pemula: Inilah yang perlu diketahui sebelum anda melabur dalam crypto

Bitcoin Untuk Pemula: Inilah yang perlu diketahui sebelum anda melabur dalam crypto

Posted at

Bitcoin Untuk Pemula: Inilah yang perlu diketahui sebelum anda melabur dalam crypto Sejujurnya, nasihat untuk “melabur dalam apa yang anda tahu” sukar dipatuhi semasa... Read More

Luno: Cryptocurrency Exchange Pertama Yang Diluluskan di Malaysia

Luno: Cryptocurrency Exchange Pertama Yang Diluluskan di Malaysia

Posted at

Luno: Cryptocurrency Exchange Yang Sah Pertama di Malaysia Aplikasi Luno baru-baru ini dilancarkan semula di Malaysia dan saya menganggapnya sebagai tanda bahawa sudah waktunya... Read More

Bolehkah Solana Mencapai $ 175 Setelah Pemulihan SOL Baru-baru ini?

Bolehkah Solana Mencapai $ 175 Setelah Pemulihan SOL Baru-baru ini?

Posted at

Bolehkah Solana Mencapai $ 175 Setelah Pemulihan SOL Baru-baru ini? Harga SOL mengalami kemerosotan pada hari Isnin tetapi akhirnya, Bull berjaya merebut dua titik... Read More

Cryptocurrency Terbaik Dibeli Sekarang HODL Sebelum Meletop!

Cryptocurrency Terbaik Dibeli Sekarang HODL Sebelum Meletop!

Posted at

  Beberapa tahun yang lalu ada yang menyangka harga Bitcoin boleh mencapai tahap $ 62,000 yang akan menarik sejumlah besar pelabur ke pasaran crypto.... Read More

Deposit Transfer Bank Untuk Pelanggan Luno Di Malaysia

Deposit Transfer Bank Untuk Pelanggan Luno Di Malaysia

Posted at

Deposit Transfer Bank Untuk Pelanggan Luno Di Malaysia Semasa membuat deposit ke dompet MY anda melalui pindahan wang melalui bank, jika anda melakukan bank... Read More