HOME
Home » Cryptocurrency » Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Tahun 2021 adalah hebat untuk Ripple XRP. Apabila coin itu bergelut dengan tuntutan mahkamah, ia juga mendapat pengiktirafan di seluruh dunia, perkongsian dengan ratusan bank, dan hampir $2 nilainya. Tahun ini dijangka lebih hebat daripada tahun sebelumnya. Tuntutan itu juga dijangka berakhir sehingga April dan nilainya akan meningkat ke bulan.

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Bercakap tentang bulan, golongan bilionair dan kelas elit juga telah memberi isyarat bahawa tahun ini, XRP akhirnya akan pergi ke bulan.

Persoalannya bagaimana?

Selamat kembali ke Crypto Millionaires. Saluran di mana anda mendapat dos harian XRP anda. Sertai kami dalam video hari ini untuk mengetahui tentang ramalan bulan XRP. Bagaimana ini akan berlaku dan bagaimana tahun ini untuk Ripple dan XRP. Jadi, mari kita lakukannya.

Tidak syak lagi bahawa 2021 akan diingati sebagai tahun apabila mata wang kripto menjadi arus perdana. Mata wang kripto matang, menunjukkan kepada kerajaan, institusi kewangan dan perniagaan secara amnya bagaimana ia boleh memberi manfaat kepada ekonomi dan keuntungan.

NFT (token tidak boleh digunakan) sedang mendorong teknologi blockchain ke dalam arus perdana, menarik pelanggan yang tidak berminat dengan mata wang kripto kewangan. Dan milenium bukan satu-satunya yang meletakkan wang mereka ke dalam pasaran.

Pasaran sedang beralih ke arah inovasi dan blockchain. Cara pembayaran tradisional akan dikurangkan dan sistem baharu akan menjadi digital dan ia akan menjadi kripto. Baru-baru ini, pelabur jutawan Chamath Palihapitiya dengan berani meramalkan bahawa Visa dan Mastercard, dua daripada pemproses pembayaran terbesar, akan digulingkan oleh projek blockchain dan DeFi yang muncul pada tahun 2022.

Dalam episod “All-In Podcast, ahli perniagaan Kanada-Amerika kelahiran Sri Lanka, Ketua Pegawai Eksekutif Modal Sosial, berkata,
“Perniagaan terbesar saya yang rugi untuk 2022 ialah Visa dan MasterCard dan landasan pembayaran tradisional serta keseluruhan ekosistem di sekelilingnya. Singkatkan syarikat-syarikat ini dan sesiapa sahaja yang pada dasarnya menikmati cukai 2 atau 3% (urus niaga) ini, dan fikirkan dengan baik, projek kripto Web3 yang sedang membina semula infrastruktur pembayaran dengan cara terpencar sepenuhnya.’

Tanpa menyatakan secara spesifik, dia pada masa yang sama meramalkan bahawa “banyak projek crypto penipuan ini akan menjadi sifar.” Dia seterusnya berkata, “Jika anda membaca kertas putih projek crypto ini, dan anda menyusun rangka kerja secara sistematik, saya fikir anda boleh panjang dan anda boleh menjadi Visa/MasterCard yang pendek kerana saya fikir ini adalah had pasaran puncak mereka.”

Visa dan Mastercard berprestasi rendah pada tahun 2021, dengan harga saham mereka kira-kira mendatar tahun setakat ini, berbanding dengan peningkatan kira-kira 27% dalam S&P 500. Kejatuhan telah pun bermula. Syarikat-syarikat tradisional ini kini digantikan oleh blockchain. Walau bagaimanapun, untuk menyelamatkan diri mereka, gergasi pembayaran ini menggunakan bantuan Ripple dan XRP.

Lihat sahaja ini. Visa Melengkapkan Pemerolehan Bekas Rakan Kongsi Ripple CurrencyCloud untuk $925 Juta. Menurut laporan itu, Visa telah menyelesaikan pemerolehan Currencycloud, platform global yang membolehkan bank dan syarikat fintech menyediakan penyelesaian pertukaran asing untuk transaksi rentas sempadan.

Seperti yang pertama kali dilaporkan oleh CryptoPotato, Currencycloud membentuk perkongsian dengan firma fintech Ripple untuk menggunakan RiipleNet, rangkaian pembayaran kewangan global Ripple yang “menawarkan sambungan kepada ratusan institusi kewangan di seluruh dunia melalui satu API dan menjadikan wang bergerak lebih pantas, lebih murah dan lebih dipercayai .”

Ini mengenai visa tetapi MasterCard juga terlibat dalam permainan. Mastercard Bekerjasama dengan Rakan Kongsi Ripple Lulu di UAE untuk Meningkatkan Kiriman Wang. Seperti yang dilaporkan oleh U Today, gergasi kad pembayaran A.S. telah bekerjasama dengan pertukaran Lulu RippleNet untuk memastikan pengiriman wang yang cepat dan lancar di UAE.

Pautan penting:

Cryptocurrency yang anda perlu tahu
Bagaimana bertahan dapal pasaran Crypto?

Tags :

Related Post to Billionaire DEDAHKAN XRP Akan Meroket Pada 2022

Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022

Posted at

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Membeli Dogecoin Berbanding Shiba Inu Pada 2022. Pelaburan sudah menjadikan beberapa jenis binatang sebagai lambang dalam beberapa tahun kebelakangan... Read More

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022

Posted at

5 Idea Perniagaan Cryptocurrency Yang Menguntungkan Untuk Dicuba Pada 2022. Idea perniagaan mata wang kripto ini akan terbukti menguntungkan usahawan pada tahun 2022. Konsep... Read More

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency

Posted at

Kebenaran Tentang Buat Duit Dengan Cryptocurrency! Wang membuat dunia berputar. Dan anda perlu melakukan penyelidikan anda sendiri apabila melibatkan pelaburan. Menguruskan kewangan kita sendiri... Read More

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno

Bagaimana Nak Buat Pembelian Pertama Bitcoin Anda Dengan Luno?

Posted at

Bagaimana nak buat pembelian pertama Bitcoin anda dengan Luno? Jadi, anda telah memerhatikan carta mata wang kripto, dan melihat kenaikan yang tidak berkesudahan (dengan... Read More

Cryptocurrency Yang Akan Membuat Anda Kaya

10 Cryptocurrency Yang Akan Membuat Anda Kaya

Posted at

10 Cryptocurrency Yang Akan Membuat Anda Kaya! Membeli mata wang kripto ini sebelum 2022 pasti akan menjadikan anda kaya. Mata wang kripto boleh menjadi... Read More