HOME
Home » Crypto » XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

Posted at | Categorised in Crypto

Produk pelaburan crypto keseluruhan menarik aliran masuk mingguan bernilai $ 74 juta.

Produk pelaburan XRP menyaksikan lonjakan aliran masuk cryptocurrency mingguan menurut laporan terbaru yang diterbitkan oleh CoinShares. Selain itu, pengurus aset menonjolkan populariti Cardano dan Polkadot yang semakin meningkat.

Dalam laporan aliran dana aset digital terbarunya, CoinShares menyebutkan bahawa keseluruhan produk pelaburan cryptocurrency menarik aliran masuk bernilai $ 74 juta minggu lalu setelah aliran keluar sebanyak $ 151 juta pada dua minggu sebelumnya. Produk pelaburan XRP menarik aliran masuk sejumlah $ 4.5 juta minggu lalu, berbanding Polkadot sebanyak $ 3.8 juta.

XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur InstitusiXRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi – investing.com

Mata wang digital kedua terbesar di dunia Ethereum menyumbang hampir 27% daripada semua aliran masuk aset digital minggu lalu. Produk pelaburan berkaitan ETH menyaksikan aliran masuk bernilai $ 47 juta selama 7 hari terakhir.

“Kelemahan harga aset digital mendorong para pelabur untuk menambah kedudukan dengan aliran masuk bersih ke dalam produk pelaburan sebanyak AS $ 74 juta minggu lalu. Ini berikutan aliran keluar rekod selama dua minggu sebelumnya berjumlah AS $ 151 juta, yang mewakili 0.34% aset di bawah pengurusan. Aliran produk pelaburan menunjukkan bahawa altcoin tetap popular, dengan aliran masuk ke semua produk pelaburan altcoin. Data menunjukkan bahawa coin bukti kepentingan tetap menjadi yang paling popular dengan aliran masuk ke Cardano, Polkadot dan XRP masing-masing AS $ 5.2 juta, AS $ 3.8 juta dan 4.5 juta dolar AS, ”kata CoinShares dalam laporan itu.

Selain peningkatan populariti produk pelaburan XRP, Cardano dan Ethereum, aliran keluar mingguan tetap tertumpu pada produk pelaburan yang berkaitan dengan Bitcoin. Produk BTC menyaksikan aliran keluar bernilai $ 4 juta minggu lalu.

Sebagai tambahan kepada lonjakan aliran masuk institusi mingguan yang berkaitan dengan XRP baru-baru ini, XRP Ledger (XRPL) menjadi popular di kalangan organisasi di seluruh dunia untuk pembayaran rentas sempadan. Pada bulan Mei 2021, Ripple mengeluarkan laporan tentang XRP dan menyoroti lonjakan penerapan XRPL. Ripple juga merancang untuk menyokong NFT pada XRPL.

XRP kini merupakan mata wang digital ke-7 terbesar di dunia dengan cap pasaran sekitar $ 46 bilion. Walaupun penurunan terkini dalam pasaran cryptocurrency, XRP telah stabil pada tahap $ 1.

Menarik…

XRP vs XLM – Mana yang Akan Berprestasi Lebih Baik Pada Bulan Jun?
14 Cara Berkesan Buat Duit RM100 Sehari Secara Online
Bagaimana Cara Membeli Bitcoin Hari Ini
Asas Cryptocurrency dan Bitcoin Yang Anda Perlu Tahu
Pengaruh Elon Musk Kepada Pasaran Cryptocurrency : Bagaimana Dia Melakukannya?
Cara Membeli Bitcoin & Membuka Akaun Exchange
5 Perkara Tentang Cryptocurrency Yang Harus Tahu

Daftar menggunakan link ini dan anda akan menerima Bitcoin bernilai RM25.00 apabila anda memasukkan wang ke dalam wallet Luno anda dan membeli atau menjual Bitcoin dengan nilai RM250.

Tags :

No comment for XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

Apa Itu Ripple

Apa Itu Ripple?

Posted at

Apa Itu Ripple? Ripple adalah teknologi yang bertindak sebagai cryptocurrency dan rangkaian pembayaran digital untuk transaksi kewangan. Ia pertama kali dikeluarkan pada tahun 2012;... Read More

Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Cryptocurrency Murah Untuk Pelaburan Pada Bulan Julai 2021

Posted at

Cryptocurrency paling murah untuk pelaburan pada bulan Julai 2021 Pelabur harus ingat bahawa pasaran kripto tidak stabil seperti pasaran saham. Dan pasaran kripto telah... Read More

LUNO - Saya membuat kesilapan semasa menghantar cryptocurrency, apa yang boleh saya lakukan?

LUNO – Saya membuat kesilapan semasa menghantar cryptocurrency, apa yang boleh saya lakukan?

Posted at

Semasa anda menghantar cryptocurrency, mungkin ada masanya anda menghantarnya secara tidak sengaja. Kesalahan biasa ini boleh merangkumi: Memasukkan maklumat penerima tidak betul Mengesahkan kiriman... Read More

Cara Mencari Pertukaran Bitcoin Terbaik

Cara Mencari Pertukaran Bitcoin Terbaik (Exchange)

Posted at

Cara Mencari Pertukaran Bitcoin Terbaik Dalamentry semalam, kami menerangkan bagaimana perlombongan bitcoin berfungsi, termasuk bagaimana blok baru ditambahkan ke blockchain bitcoin. Kami bercakap mengenai... Read More

Bitcoin Sama Seperti Internet? Macam Mana Tu?

Bitcoin Sama Seperti Internet? Macam Mana Tu?

Posted at

Bitcoin Sama Seperti Internet? Macam Mana Tu? Internet telah mengubah cara orang hidup dan berniaga, dan boleh dikatakan salah satu kemajuan terbesar dalam sejarah... Read More