HOME

Home » Cryptocurrency » XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

Posted at | Categorised in Cryptocurrency

Produk pelaburan crypto keseluruhan menarik aliran masuk mingguan bernilai $ 74 juta.

Produk pelaburan XRP menyaksikan lonjakan aliran masuk cryptocurrency mingguan menurut laporan terbaru yang diterbitkan oleh CoinShares. Selain itu, pengurus aset menonjolkan populariti Cardano dan Polkadot yang semakin meningkat.

Dalam laporan aliran dana aset digital terbarunya, CoinShares menyebutkan bahawa keseluruhan produk pelaburan cryptocurrency menarik aliran masuk bernilai $ 74 juta minggu lalu setelah aliran keluar sebanyak $ 151 juta pada dua minggu sebelumnya. Produk pelaburan XRP menarik aliran masuk sejumlah $ 4.5 juta minggu lalu, berbanding Polkadot sebanyak $ 3.8 juta.

XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur InstitusiXRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi – investing.com

Mata wang digital kedua terbesar di dunia Ethereum menyumbang hampir 27% daripada semua aliran masuk aset digital minggu lalu. Produk pelaburan berkaitan ETH menyaksikan aliran masuk bernilai $ 47 juta selama 7 hari terakhir.

“Kelemahan harga aset digital mendorong para pelabur untuk menambah kedudukan dengan aliran masuk bersih ke dalam produk pelaburan sebanyak AS $ 74 juta minggu lalu. Ini berikutan aliran keluar rekod selama dua minggu sebelumnya berjumlah AS $ 151 juta, yang mewakili 0.34% aset di bawah pengurusan. Aliran produk pelaburan menunjukkan bahawa altcoin tetap popular, dengan aliran masuk ke semua produk pelaburan altcoin. Data menunjukkan bahawa coin bukti kepentingan tetap menjadi yang paling popular dengan aliran masuk ke Cardano, Polkadot dan XRP masing-masing AS $ 5.2 juta, AS $ 3.8 juta dan 4.5 juta dolar AS, ”kata CoinShares dalam laporan itu.

Selain peningkatan populariti produk pelaburan XRP, Cardano dan Ethereum, aliran keluar mingguan tetap tertumpu pada produk pelaburan yang berkaitan dengan Bitcoin. Produk BTC menyaksikan aliran keluar bernilai $ 4 juta minggu lalu.

Sebagai tambahan kepada lonjakan aliran masuk institusi mingguan yang berkaitan dengan XRP baru-baru ini, XRP Ledger (XRPL) menjadi popular di kalangan organisasi di seluruh dunia untuk pembayaran rentas sempadan. Pada bulan Mei 2021, Ripple mengeluarkan laporan tentang XRP dan menyoroti lonjakan penerapan XRPL. Ripple juga merancang untuk menyokong NFT pada XRPL.

XRP kini merupakan mata wang digital ke-7 terbesar di dunia dengan cap pasaran sekitar $ 46 bilion. Walaupun penurunan terkini dalam pasaran cryptocurrency, XRP telah stabil pada tahap $ 1.

Menarik…

XRP vs XLM – Mana yang Akan Berprestasi Lebih Baik Pada Bulan Jun?
14 Cara Berkesan Buat Duit RM100 Sehari Secara Online
Bagaimana Cara Membeli Bitcoin Hari Ini
Asas Cryptocurrency dan Bitcoin Yang Anda Perlu Tahu
Pengaruh Elon Musk Kepada Pasaran Cryptocurrency : Bagaimana Dia Melakukannya?
Cara Membeli Bitcoin & Membuka Akaun Exchange
5 Perkara Tentang Cryptocurrency Yang Harus Tahu

Daftar menggunakan link ini dan anda akan menerima Bitcoin bernilai RM25.00 apabila anda memasukkan wang ke dalam wallet Luno anda dan membeli atau menjual Bitcoin dengan nilai RM250.

Tags :

No comment for XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to XRP Tetap Popular Di Kalangan Pelabur Institusi

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency

Posted at

4 Cara Melabur Dengan Bijak Dalam Cryptocurrency. Perkara terburuk yang boleh anda lakukan ialah memasukkan wang anda ke dalam pilihan yang tidak anda ketahui... Read More

Rally Dogecoin 1000 Peratus

Rally Dogecoin 1000 Peratus? Penganalisis Crypto Mengatakan!

Posted at

Rally Dogecoin 1000 Peratus? Penganalisis Crypto Mengatakan Corak Mencerminkan DOGE Dari Breakout April Pakar strategi dan pedagang crypto teratas mengatakan bahawa dalam jangkaan kemungkinan... Read More

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Adakah Altcoin Shiba Inu Akan Mencecah 1 Dollar?

Posted at

Adakah duit syiling Shiba Inu akan mencecah $ 1? Analisis pakar sebagai token SURGES sebanyak 264% – SHIBA INU telah meningkat lebih daripada 264.9... Read More

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto?

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto?

Posted at

Bagaimana untuk bertahan dalam pasaran crypto – Adakah cryptocurrency akan mendominasi dunia? Anda mungkin boleh mengatakan sesuatu seperti itu. Mungkin tidak dalam pengertian dystopian,... Read More

6 Perkara Yang Perlu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency

6 Perkara Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency

Posted at

6 Perkara Yang Perlu Sebelum Melabur Dalam Cryptocurrency – Pelaburan cryptocurrency dilihat sebagai salah satu strategi yang paling menguntungkan pada tahun 2021. Oleh kerana... Read More